Smart Account – CRM és Power BI egy kicsit másképp

image/svg+xml Azonnal elérhető webinar

A webináron bemutatjuk az országban egyedülálló megoldást a  -Smart Accountot-, amely képességiet tekintve egy normál CRM rendszerhez képest, sokkal gyorsabban és jóval olcsóbban használatba vehető, miközben a Microsoft legmodernebb technológiai alapjára épül, így hatékonyságát tekintve teljesen azonos.

Pörgesse fel értékesítését ügyfélportál segítségével!

image/svg+xml Azonnal elérhető webinar

A COVID-19 2020-ban a vállalatok számára sok olyan új helyzetet eredményezett, amire rugalmas és gyors válaszokra volt szükség. Az ügyfelekkel történő kommunikáció is megváltozott, csökkent a személyes interakciók száma, és felértékelődtek az online üzletkötéseket lehetővé tevő platformok.

Úton a digitalizált építkezések felé!

image/svg+xml Azonnal elérhető webinar

A webináron szakértőink több, mint 10 éves tapasztalatukat osztják meg Önnel és örömmel válaszolnak kérdéseire is. Már több, mint 100 építőipari vállalkozás élt a kifejezetten építőipari cégeknek kialakított digitális támogatással, amelyről a webináron tudhat meg többet.

A dokumentumkezelés még soha sem volt ilyen egyszerű!

image/svg+xml Azonnal elérhető webinar

Mit szólna, ha akár otthonról, digitálisan kezelhetné az összes dokumentumot vállalatirányítási rendszerében? A téma nem is lehetne aktuálisabb - exkluzív, kizárólag ügyfeleink számára megrendezett webináron bemutattuk, hogyan kezelhet és tárolhat különböző dokumentumokat rendszerében - ERP adatbázisa leterhelése nélkül!

Egyedi gyártó cégekre szabott vállalatirányítás

image/svg+xml Azonnal elérhető webinar

A webinaron bemutatunk egy olyan vállalatirányítási rendszert, ami kifejezetten egyedi gyártással foglalkozó cégeknek készült! A rendszer hatékonyan ad digitális válaszokat az iparág kihívásaira legyen szó CAD integrációról, verziókezelésről vagy változásmenedzsmentről.

Smart Account – CRM egy kicsit másképp

image/svg+xml Azonnal elérhető webinar

A webináron bemutatjuk az országban egyedülálló megoldást a  -Smart Accountot-, amely képességiet tekintve egy normál CRM rendszerhez képest, sokkal gyorsabban és jóval olcsóbban használatba vehető, miközben a Microsoft  legmodernebb technológiai alapjára épül, így hatékonyságát tekintve teljesen azonos.

Power BI - Adatelemzés egyszerűen

image/svg+xml Azonnal elérhető webinar

A webináron bemutatjuk, hogy 2020-ban a megfelelő eszközökkel milyen könnyen és gyorsan tudja szem előtt tartani azokat az információkat amikre ténylegesen szüksége van. Hogyan lehet növelni az adatmegosztás hatékonyságát és az információk átláthatóságát? Hogy néz ki, mikre képes élőben a rendszer?

Üzleti hatékonyság újragondolva – Business Central a felhőből

image/svg+xml Azonnal elérhető webinar

2020. május 12-én a Microsoft Magyarországon is piacra dobta a Business Central vállalatirányítási rendszerét, 100%-ban a felhőből. A korábban Navision, majd Microsoft Dynamics NAV néven ismert ERP rendszer 19 éve van a piacon és a Microsoft egyik legdinamikusabban fejlődő terméke. A webinar keretében Magyarországon először mutattuk be élőben a rendszert. Nézze meg most Ön is!

Microsoft TEAMS: Otthoni munkavégzés könnyedén

image/svg+xml Azonnal elérhető webinar

Ez az angol nyelvű webinar betekintést nyújt a Microsoft Teams világába. Az egyszerű kiigazodás érdekében ismertetjük az eszköz használatával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Egy élő demó keretében bemutatjuk a Microsoft Teams működését, valamint gyakorlati példákon keresztül, ismertetjük a belső és külső kapcsolattartáshoz választható opciókat.