Power BI - Adatelemzés egyszerűen

image/svg+xml Azonnal elérhető webinar

A webináron bemutatjuk, hogy 2020-ban a megfelelő eszközökkel milyen könnyen és gyorsan tudja szem előtt tartani azokat az információkat amikre ténylegesen szüksége van. Hogyan lehet növelni az adatmegosztás hatékonyságát és az információk átláthatóságát? Hogy néz ki, mikre képes élőben a rendszer?

Üzleti hatékonyság újragondolva – Business Central a felhőből

image/svg+xml Azonnal elérhető webinar

2020. május 12-én a Microsoft Magyarországon is piacra dobta a Business Central vállalatirányítási rendszerét, 100%-ban a felhőből. A korábban Navision, majd Microsoft Dynamics NAV néven ismert ERP rendszer 19 éve van a piacon és a Microsoft egyik legdinamikusabban fejlődő terméke. A webinar keretében Magyarországon először mutattuk be élőben a rendszert. Nézze meg most Ön is!

Microsoft TEAMS: Otthoni munkavégzés könnyedén

image/svg+xml Azonnal elérhető webinar

Ez az angol nyelvű webinar betekintést nyújt a Microsoft Teams világába. Az egyszerű kiigazodás érdekében ismertetjük az eszköz használatával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Egy élő demó keretében bemutatjuk a Microsoft Teams működését, valamint gyakorlati példákon keresztül, ismertetjük a belső és külső kapcsolattartáshoz választható opciókat.