Microsoft Dynamics AX termékismertető

image/svg+xml Termékismertető (PDF)

A Microsoft Dynamics AX kifejezetten a nagyvállalatok számára kialakított, széleskörű funkcionalitással bíró vállalatirányítási megoldás, amely a legkülönbözőbb iparágakba tartozó cégek működését és üzleti folyamatait támogatja.

A Microsoft Dynamics NAV és a Dynamics 365 Business Central funkcionális összehasonlítása

image/svg+xml E-book (PDF)

Ha egymással összehasonlítva szeretnénk megvizsgálni a Microsoft Dynamics NAV (Navision) és a Dynamics 365 Business Central vállalatirányítási rendszereket, akkor érdemes a különböző korábbi Dynamics NAV verziók funkcióit tételesen listába rendezni és ezek alapján összehasonlítani a Business Centrallal. Ebben az e-bookban összegyűjtöttük a legfontosabb funkciókat, amik megkülönböztetik a két vállalatirányítási rendszert.

Quality management termékismertető

image/svg+xml Termékismertető (PDF)

A COSMO megoldásával vizsgálhatja és nyomonkövetheti termékei minőségét az alapanyag beszezéstől a gyártáson és értékesítésen át a vevői értékesítésig. Mindezt a Business Central vállalatirányítási rendszeren belül!

Business Central - Mit tartalmaz a magyar lokalizáció?

image/svg+xml E-book (PDF)

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években komoly erőforrásokkal tudtuk támogatni a Microsoftot és a HRP-t abban, hogy a Business Central a magyar jogszabályoknak megfelelően itthon is elérhetővé váljon a magyarországi cégek számára. Az dokumentumben összefoglaltuk a lokalizáció legfontosabb funkcióit.

Business Central termékismertető

image/svg+xml E-book (PDF)

A Microsoft a kis- és középvállalatoknak szóló ERP megoldását a Dynamics NAV-ot felhő alapokra helyezte, és a Dynamics 365 család legfrissebb tagjaként Business Central néven vezeti be a magyar piacra. Ha új ERP rendszer bevezetésén gondolkozik, érdemes felírni a listájára a Business Central-t! Mi pedig, hogy segítsünk a választásban az alábbi dokumentumban részletesen összegyűjtöttünk minden funkciót, amik naggyá teszik a Business Centralt!

Miért használják a legsikeresebb vállalatok a Business Central-t?

image/svg+xml E-book (PDF)

A Microsoft a kis- és középvállalatoknak szóló ERP megoldását a Dynamics NAV-ot felhő alapokra helyezte, és a Dynamics 365 család legfrissebb tagjaként Business Central néven vezeti be a magyar piacra. Ha új ERP rendszer implementálásán gondolkozik, érdemes felírni a listájára a Business Central-t. Összegyűjtöttünk néhány okot, hogy miért.

A felhőre történő sikeres átállás kulcsa

image/svg+xml Átállás a felhőre | Adatbiztonság, költségcsökkentés, projekt terv

Szeretné kihasználni a felhős megoldások előnyeit és kíváncsi milyen lépések vezetnek a teljes átálláshoz? Mikre kell odafigyelnie? Hogy nézzen ki az átállási terve és mely üzleti folyamatokat kell először áthelyezni a felhőbe? Hogyan lesz így képes költséget csökkenteni? Olvasson tovább, összegyűjtöttük mit kell tudnia. 

Folyamatfelmérési segédlet (200 kérdés ERP bevezetéshez)

image/svg+xml E-book (PDF)

Egy ERP rendszer kiválasztásának első fázisaiban csakis egy valami számít: cége üzleti folyamatai. Ha az ideje nagy részét demok, bemutatók, és egyéb online próbaverziók böngészésével tölti rossz úton jár! Töltse le ingyenes Folyamatfelmérési segédletünket, és tudja meg, milyen kérdésekkel kell tisztába lennie mielőtt belefog egy ERP rendszer kiválasztásába!

Bisnode - CRM Integráció

image/svg+xml Termékismertető (PDF)

Egészítse ki ügyféladatbázisát, CRM rendszerét a Bisnode üzleti információival! Felejtse el a manuális adatbevitelt CRM rendszerében! A CC | Smart Fill segítségével néhány kattintással feltölthet minden adatot a kiválasztott cég profiljához, legyen szó: aktuális telefonszámról és vezetőségről, méret- és tevékenységadatokról, kockázatossági mutatószámokról vagy bármilyen egyéb, az adatbázisban fellelhető információról.

Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)

image/svg+xml Termékismertető (PDF)

A Microsoft D365 for Sales megoldás az Ön rendelkezésére bocsátja azokat az eszközöket, amelyek segítségével a potenciális ügyfelekből valós ügyfelek válnak, nő az ügyfelekhez kapcsolódó forgalom és profit, továbbá javul az ügyfelek elégedettsége. Ismerje meg, hogyan segítheti vállalkozását a Microsoft D365 for Sales a teljes értékesítési folyamat optimalizálásában és racionalizálásában – a lehetséges ügyfelek nyomon követésétől kezdve a megrendelések és ügyféladatok kezelésén át az értékesítést követő terméktámogatásig.