Keressen miket, segítünk!

Akkor is támogatjuk rendszerének működését, ha nem nálunk vezette be!

Hiszünk abban, hogy jó kezekben egy vállalatirányítási rendszer az üzleti siker, a fejlődés és a növekedés záloga lehet. De ehhez minden rendszer folyamatos odafigyelést, karbantartást és fejlesztést igényel. Meggyőződésünk, hogy az ügyfeleinkkel kialakított partnerség nem ér véget az éles indulást követően. Egy Microsoft Dynamics implementációs projekt sikeres lezárását követően ügyfeleink számára lehetőséget biztosítunk a rendszereik folyamatos támogatására, amelyet tapasztalt support munkatársaink látnak el.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk, amit a Microsoft Dynamics világában szereztünk már több száz ügyfelünknek biztosított hosszútávú támogatást rendszereik stabil és kiszámítható üzemeltetéséhez és fejlesztéséhez.

Ügyfeleink, egy Microsoft Dynamics implementációs projekt sikeres lezárását követően is bármikor fordulhatnak nagy szakértelemmel rendelkező és tapasztalt munkatársainkhoz támogatásért. Minden megoldásunkhoz releváns támogatási szolgáltatásokat kínálunk. Szívesen nyújtunk tanácsot a szolgáltatási kínálatunkban szereplő különféle lehetőségekkel kapcsolatban is.

Dynamics 365 Support szolgáltatásaink

Dynamics 365 Support szolgáltatásaink

Tudjon meg többet a videóból!

Vegye igénybe a támogatási (support) szolgáltatásunkat meglévő Dynamics 365 rendszeréhez! Támogatásunk elérhető az alábbi rendszerekhez: Business Central, Microsoft Dynamics NAV (Navision), Finance and Supply Chain Management, Microsoft Dynamics AX (Axapta), Dynamics 365 for Sales (CRM), Power Platform, Power BI.

Miért válasszon minket?

Dynamics 365 support, támogatás: gyorsan, egyszerűen és szakszerűen!

+20 év tapasztalat
Microsoft Dynamics tanácsadóink valós környezetben gyűjtött iparági tapasztalatokkal és szaktudással felvértezve állnak rendelkezésére.
Stratégiai tanácsadás
Igény szerint folyamatos konzultáció a rendszertámogatáson kívüli kérdésekben is pl. online képzések, fejlesztések és tanácsadás.
Gyors reakció
Elsődleges fontosságú a számunkra, hogy a problémákra gyorsan tudjunk reagálni.
Online jegykezelő rendszer
Modern online portálon keresztül biztosítunk lehetőséget a hibajegyek naplózására és nyomon követésére.

Érdekel!
Support támogatás

Support támogatás

Ingyenes bemutató PDF

Ha további információt szeretne a Support szolgáltatásunkról, keressen fel minket vagy töltse le ingyenes ismertető anyagunkat.