Legyen élmény az értékesítés a Viva Sales megoldással

Ismerje meg a Viva Sales-t, amely egy olyan értékesítési élményt nyújtó alkalmazás, amely segítségével automatikusan rögzítheti az adatokat bármely CRM-rendszerbe, kiküszöbölve a kézi adatbevitelt, és több időt hagyva az értékesítésre.

A Viva Sales, egy CRM-automatizálási eszköz, számos mesterséges intelligenciával támogatott funkciót tartalmaz, amelyek olyan feladatokat fednek le, amelyeket az értékesítőknek manuálisan kell elvégezniük, mint például az adatok bevitele a CRM-alkalmazásokba és a hívások során történő jegyzetelés. A mesterséges intelligencia a Microsoft természetes nyelvfeldolgozó, beszédfelismerő és egyéb tanulási eszközeit használja fel arra, hogy nyomon kövesse a Teams együttműködésekben végzett műveleteket, vagy felismerjen egy adott értékesítéshez kapcsolódó naptári és email adatokat.

A Viva Sales főbb funkciói

  • Beszélgetésalapú intelligencia
  • Salesforce CRM integráció
  • Dynamics 365 értékesítési integráció
  • Az ügyfelek azonosítása e-mailekben
  • Teams megbeszélések betekintése
  • Üzleti adatok megosztása és együttműködése

Viva-Sales

Outlook és CRM integráció

Megszünteti a kézi adatbevitelt azáltal, hogy az Outlookból és a Teamsből kapcsolatba lép a CRM-mel, és szinkronizálja az ügyfélkapcsolati adatokat a Dynamics 365 és a Salesforce CRM rendszerekkel: A Viva Sales kiküszöböli a CRM-rendszerek frissítésével járó párhuzamos munkát azáltal, hogy az eladók a Teams és az Outlook segítségével frissíthetik CRM-adataikat. Az eladók az e-mailekből és találkozókból származó új kapcsolatokat közvetlenül a CRM redszerbe rögzíthetik, és láthatják a kulcsfontosságú ügyféladatokat, például a korábbi tevékenységeket – beleértve az e-maileket és a találkozókat is. Továbbá az eladók közvetlenül az Outlookból menthetik az e-maileket a CRM-be, így a szervezetek megőrizhetik az ügyfélkapcsolati és egyéb kommunikációs előzményeket.

Közvetlen adatok a Teams-ből

Könnyedén együttműködhet kollégáival az ügyfélrekordokon a Teams és az Outlook alkalmazáson belül: A Viva Sales CRM segítségével az értékesítési nyilvántartások első osztályúak az eladók által leginkább használt digitális tapasztalatokban. A kontaktok, lehetőségek és fiókok kéznél vannak, így az eladók az Outlookban és a Teams-ben tovább lendíthetik az üzleteket, jobb döntéseket hozhatnak, és együttműködhetnek másokkal. Az eladók nyomon követhetik, kereshetik, megoszthatják és inline szerkeszthetik a CRM-egységeket az Outlookban és a Teams-ben, kihasználva a Context IQ-t. A gazdag összefüggésalapú kártyák használatával az értékesítési csapatok a munkafolyamatban maradnak, csökkentve a felesleges alkalmazás- és környezetváltást, valamint fokozva az elégedettséget.

Hogyan működik pontosan?

A Viva Sales a már használt Microsoft 365 és Teams alkalmazásokon belül írási-olvasási lehetőségeket kínál vissza a CRM-eszközéhez (Dynamics 365 Sales vagy Salesforce CRM). A Viva Sales korlátlan beszélgetési intelligencia képességeket is kínál, így nem lesz szükség jegyzetelésre a megbeszéléseken, valamint hangulatelemzést és a legközelebbi legjobb lépéseket kínálja Önnek. A Viva Sales automatikusan összekapcsolja CRM-ügyféllistáját az Office-alkalmazásokkal – csökkentve ezzel a CRM-eszközben már meglévő ügyfelek hozzáadásának szükségességét. A Viva Sales emellett segít a Teams-en belüli együttműködés hatékonyabbá tételében is a névjegykártyák megosztásával és azon munkatársak azonosításával, akik értelmes interakciókat folytattak az ügyfeleivel. Ez lehetővé teszi, hogy kapcsolatot teremtsen és betekintést nyerjen a kollégáktól.

Dynamics 365 Sales vs. Viva Sales

A Viva Sales egy CRM-kísérő alkalmazás, ami azt jelenti, hogy a Dynamics és a Salesforce CRM megoldásokkal együttműködve intelligens módon automatizálja az ügyfélfrissítéseket, megosztja az AI-alapú ajánlásokat és meglátásokat, valamint lehetővé teszi az együttműködést és a termelékenységet a Microsoft 365-ben az eladók által már használt eszközökkel.

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések

Power Mailchimp

Hallott már a Power Objects által kifejleszett Mailchimp integrációról, amely teljes mértékben képes beépülni a már használatban lévő Microsoft ...

Wachter Lilla