A COSMO CONSULT közelmúltban bekövetkezett növekedése révén nem csak új üzletágakkal és munkatársakkal bővült a csoport, de szélesebb termékportfóliót és számos új technológiát is kínál ügyfeleinek. A digitális átállásra szakosodott vállalat annak érdekében bővíti most vezetői csapatát, hogy továbbra is el tudja látni az egyre növekvő mennyiségű irányítási feladatait. Október elején, Daniel Schmid termékportfólióért felelős igazgatóként (CPO), míg Tobias Fenster technológiai igazgatóként (CTO) lett a csapat tagja. Emellett, a korábban csoportszintű marketingért és üzletfejlesztésért felelős Peter Dibbernt is marketing igazgatónak (CMO) nevezték ki.

(Daniel Schmidt, portfóliómenedzse; Gerrit Schiller Chief Operating Officer ; Tobias Fenster, technológiai és fejlesztési vezető; Peter Dibbern marketing igazgató)

Daniel Schmid, termékportfólióért felelős igazgató

Daniel Schmid a termékportfólióért felelős igazgatói (CPO) pozíciót tölti be. A jövőben ő fog felelni a COSMO CONSULT Csoport teljes termékportfóliójáért és az end-to-end stratégiájáért. „CPO tisztségben Daniel az új termékek bevezetési stratégiájának felügyeletéért, valamint a már meglévő megoldásaink teljes életciklusáért felel majd. Ő fogja kezelni stratégiai partnerkapcsolatainkat is. Daniel személyében egy olyan új tagja lesz csapatunknak, aki behatóan ismeri célpiacainkat, és segíteni tudja ügyfélközpontú, kreatív vállalati kultúránk és innovációink érvényesülését”, mondta el Gerrit Schiller, a COSMO CONSULT Csoport operatív igazgatója. Daniel Schmid, informatikai és kommunikációs menedzsment tanulmányait követően számos szoftvercégnél dolgozott értékesítőként és projektmenedzserként, összetett, üzleti rendszerfejlesztési projektekben. Az utóbbi három évben, a Microsoft partnervállalatánál, az AVANADE-nál, német nyelvű országokért felelős értékesítési igazgatóként ő felelt az összes Microsoft Dynamics 365 termék értékesítési feladatainak ellátásáért,

Tobias Fenster technológiai és fejlesztési igazgató

Tobias Fenster a technológiai igazgatói (CTO) tisztséget fogja betölteni. A jövőben kulcsszerepet tölt majd be a COSMO CONSULT Csoport technológiai stratégiájának alakításáért. „CTO-ként, Tobias a technológiai újítások levezénylésért felel majd vállalatunknál, és a rugalmas munkavégzési gyakorlatok mellett, a Csoport egészében, azon belül is különösen a termékfejlesztési csapatoknál segíti majd elő a legmodernebb technológiák alkalmazását. Termékeink és platformjaink tekintetében egyaránt, a felhőalapú technolgóiákat állítja majd továbbra is elkötelezetten a középpontba, és ügyfélközpontú, hatékony és kreatív termékmenedzsment csapatokat kíván kialakítani”, emelte ki Gerrit Schiller. Médiainformatikai tanulmányainak befejeztével Tobias Fenster különböző vezetői tisztségeket töltött be technológiai területen, a közszolgálati szoftverforgalmazással és tanácsadással foglalkozó Axians Infoma szolgálatában. Legutóbb, a cég műszaki igazgatójának tisztségét töltötte be. A Microsoft „Legértékesebb Szakember” (MVP) díjjal tüntette ki a Microsoft Azure és a Microsoft üzleti alkalmazásai területén elért eredményeiért.

Peter Dibbern mostantól marketing igazgató

A bővítés részeként, a COSMO CONSULTNÁL korábban üzletfejlesztésért és marketingért felelős vezetőt, Peter Dibbernt marketing igazgatóvá (CMO) léptetik elő. Új tisztségében a csoport teljes marketing tevékenységéért és termékbevezetési stratégiájáért fog felelni. Immár harmadik éve dolgozik a COSMO CONSULT kötelékében, korábban pedig vezető marketing, értékesítési és üzletfejlesztési pozíciókat töltött be különböző ERP forgalmazóknál.

„Örülünk, hogy hozzáértő, tapasztalt szakemberek töltik majd be ezeket az újonnan létrehozott tisztségeket. Biztosak vagyunk benne, hogy ez teljesen új perspektívákat nyit majd a COSMO CONSULT előtt”, nyilatkozta Gerrit Schiller. Mindhárom vezető közvetlenül az igazgatótanácsnak tartozik beszámolással. Kiterjedt kapcsolati tőkével rendelkeznek a Microsoft közösségén belül, és új tisztségeiket október eleje óta már be is töltik a COSMO CONSULTNÁL.

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

0 megosztás

További bejegyzések