IT cég költözik Szegedre: megnyitotta negyedik irodáját a COSMO CONSULT

Budapest, 2022. január 18. – Szegeden nyitott új irodát az IT tanácsadással és Microsoft üzleti megoldásokkal foglalkozó COSMO CONSULT. A cég 2021 szeptemberében jelentette be, hogy új IT fejlesztő és szolgáltató központokat hoz létre Szegeden és Debrecenben. A világ 16 országában aktív cég legalább 50 új munkahelyet teremt informatikai szakemberek számára a beruházásokkal.

A Németországban 1996-ban alapított COSMO CONSULT a világ egyik vezető, vállalatok digitális transzformációját hivatalos Microsoft partnerként támogató IT vállalata, mely több mint 20 éve aktív a magyar piacon is. A COSMO CONSULT elkötelezett a Microsoft technológiák iránt, és nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ügyfelei az egész világon elérjék a Microsoft által biztosított legújabb technológiai újításokat.

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a 2022-es évet cégünk egy új iroda megnyitásával és további létszámbővüléssel tudja megkezdeni. Stratégiailag fontos lépés számunkra a vidéki terjeszkedés, ezért a most szegedi irodánkban munkáját megkezdő 5 kollégánk mellett további bővülést tervezünk.” – mondta Polocz Anett, a COSMO CONSULT magyarországi ügyvezetője. „Cégünk életében ez egy nagyon fontos újabb mérföldkő, és hiszünk benne, hogy ezzel a lépéssel Szegedet és a régiót is támogatni tudjuk a technológiai fejlődésben. Szeretnénk minden régióban elérni a legjobb munkatársakat és megtalálni a legjobb üzleti lehetőségeket, ezért fontos számunkra, hogy Budapest, Sopron és Debrecenben mellett Szegeden is rendelkezzünk irodával. Nyitott pozícióinkra várjuk a felsőoktatási, vagy akár középszintű végzettséggel rendelkező IT fejlesztők, és informatikai szakemberek jelentkezését.”

A cég elkötelezett a szakember-utánpótlás kinevelése iránt, éppen ezért szegedi fejlesztő központjához kapcsolódóan Microsoft technológián alapuló fejlesztői képzést indít a Green Fox Academy-vel közösen. A cég 2022. márciusától online szuperintenzív programozó képzést indít azon szegedi jelentkezők számára, akik érdeklődnek a Microsoft technológiák iránt, és szívesen dolgoznának a jövőben vállalati folyamatokon, adatelemzési projekteken és analitikai feladatokon a fejlesztés mellett.

A két fejlesztő és szolgáltató központ Magyarország mellett világszinten is támogatni fogja a vállalat ügyfeleit a Microsoft Business Central vállalatirányítási rendszer legújabb verziójára történő átállásban. A COSMO CONSULT célja, hogy tovább erősítse magyarországi vezető szerepét, és a jelenlegi szolgáltatásait megtartva új piaci szegmenseket érjen el.

A beruházás a magyar Kormány támogatásával és a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) közreműködésével valósult meg. A bővítés keretében a cég legalább 50 új munkahely létrehozását vállalja Magyarországon speciális szaktudással rendelkező IT szakemberek számára. A COSMO CONSULT hazai leánya 2021-ben több, mint kétmilliárd forintos nettó árbevételt ért el, a cég jelenleg mintegy 150 magasan képzett IT szakembert foglalkoztat budapesti és vidéki irodáiban.

A COSMO CONSULT továbbra is számos pozícióban keresi leendő munkatársait, ezért érdemes megnézni aktuális ajánlataikat.

***********

Állásajánlataink: https://www.cosmoconsult.hu/karrier/
Microsoft technológián alapuló fejlesztői képzésünk elérhetősége: https://www.greenfoxacademy.com/cosmo-microsoft-kepzes
A szegedi iroda címe: Teleki u. 16., 6721 Szeged

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések