Ügyfeleink a Tábitha házat támogatják!

Az előző évi ügyfélnapunk sajnálatos módon nem került megrendezésre, viszont hogy mégse maradjon el teljesen, ügyfeleiknek készítettünk egy rövid videót, amiben akkor is, és most is szeretnénk megköszönni nekik a 20 éves támogatásukat, bizalmukat és a közösen elért sikereket. A videó mellett még szavazhattak arról is, hogy kinek adományozzuk az idén elmaradó ügyfélnap értékét.

Nyertesünk a legtöbb szavazattal a Tábitha Gyermekhospice-ház lett.

Mindenkinek köszönjük, aki szavazott és ezzel hozzájárult ahhoz, hogy egy jó helyre kerüljön az adományunk!

Ismerje meg őket és munkásságukat!

A Tábitha Ház olyan nemes ügyek egyikéért dolgozik, amit sokunk legszívesebben elkerülne a mindennapokban, gondolatiszinte is. A küldetésük, hogy segítséget nyújtsanak a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekeknek és családjuknak. A gyerekeknek egy olyan segítő környezetet próbálnak megteremteni, ahol folyamatos orvosi ellátás mellett, a családjukkal lehetnek így biztosítva a támogató környezetet is. A szülőket és családtagokat pedig végig segítik ezen a nehéz időszakon, az első naptól az utolsóig és azon még azon is túl.

Ha érdeklik további részletek a szervezetről a weboldalunkon olvashat róluk bővebben: http://tabitha.hu/

Ellátogattunk a Tábitha Házhoz

Az adományozás keretein belül Polocz Anett, a Cosmo Consult Kft. General Managere 2021 februárjában elutazott hozzájuk és személyesen adta át a támogatásról szóló oklevelet a szervezetnek, ügyfeleink nevében. Az egyszeri támogatás mellett, a management döntése alapján, nem csak egyösszegű adományról van szó, hanem innentől kezdve a jövőben is fogjuk rendszeresen támogatni a Tábitha házat.

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!