Microsoft alapú termékkonfigurátor előnyei az egyedi gyártásban

Ön egyedi gyártásban, szerszámkészítésben vagy rendelésre gyártásban dolgozik és szeretné gyorsítani a kommunikációt a részlegei között, ügyfeleit gyorsabban kiszolgálni új termékeikkel és visszakövethetővé tenni a darabjegyzék módosításait? Akkor ez a webinarunk Önnek szól!

Miért érdemes regisztrálni a webinarra?

A webinaron bemutatunk egy olyan vállalatirányítási rendszert, ami kifejezetten egyedi gyártással foglalkozó cégeknek készült! Ennek része a termékkonfigurátor modul, amivel gyorsan, egyszerűen és előre meghatározott módon lehet árajánlatot készíteni.

A megoldásunkat minden olyan egyedi gyártó cégnek ajánljuk, akik szeretnék standardizálni a kiadott ajánlatok elkészítését. Azoknak a cégeknek, akiknél nagy termékvariációs lehetőségek száma, és ahol a BOM listák előállítása manuális munkát igényel. A termékkonfigurátor csökkenti a tervezési körök számát, az ajánlatadáskori hibalehetőségeket, és segíti az értékesítés információ átadását a gyártás irányába.

Kiknek szól a webinar?

A megoldásunkat minden olyan egyedi gyártó cégnek ajánljuk, akik szeretnék standardizálni a kiadott ajánlatok elkészítését. Azoknak a cégeknek, akiknél nagy termékvariációs lehetőségek száma, és ahol a BOM listák előállítása manuális munkát igényel.

Egy kis ízelítő a témákból, amelyekről többet megtudhatunk a webináron:

  • A Microsoft alapú termékkonfigurátor előnyei az értékesítésben
  • A termékkonfigurátor előnyei a gyártásban
  • Pontosabb elő- és utókalkulációk

A regisztrálás menete és továbbiak

A mostani webinarunk is a szokásos módon kerül megrendezésre, így akik nem először vesznek részt ilyen eseményünkön, már ismerik a járást. Az újonnan csatlakozóknak sincs nehéz dolguk. Regisztrálást követően kapni fognak tőlünk egy email-t, amelyben szerepelni fog a webinarhoz csatlakozást segítő link. Ezután már csak a webinár kezdetének időpontját kell várni: június 16. 13:00. A bemutatás előtti nap, minden regisztrált személy kapni fog egy emlékeztető email-t az eseményről, hogy biztosan ne maradjon le senki, aki ott szeretne lenni. A webinár a GoToWebinar alkalmazáson keresztül lesz megtartva és minden résztvevő is a kapott link által, oda tud becsatlakozni a webinar napján.

További részletekért és a regisztrációért látogasson el az esemény oldalára!

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések