Tájékoztató a koronavírus miatti rendelkezésekről a COSMO CONSULT Kft-nél

Annak érdekében, hogy megakadályozzuk a COVID-19 koronavírus terjedését, és megóvjuk munkavállalóink és ügyfeleink egészségét a COSMO CONSULT Kft. vezetősége következő hetekre új rendelkezések bevezetéséről döntött. Ezen rendelkezések célja, hogy kollégáinknak és ügyfeleinknek egészségügyi szempontból is biztonságos körülményeket biztosítsunk és garantáljuk a stabil és kiszámítható működést.

Ennek értelmében 2020. március 16-ától visszavonásig otthoni munkavégzést (home office) rendeltünk el a munkavállalóink részére. Az otthoni munkavégzés elrendelése érinti a budapesti és a soproni irodánkat is, és a legtöbb munkakörre kiterjed. A budapesti irodánk nyitva tart, ahol az IT és alapvetői irodai funkciók továbbra is működnek.

Fontos kiemelnünk, hogy az általunk bevezetett rendelkezések mellett továbbra is zavartalanul biztosítjuk ügyfeleink számára a szerződéseinkben vállalt szolgáltatásokat.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy 13 másik országban található COSMO CONSULT irodával összhangban már március 1-től rendkívüli megelőző intézkedések kerültek bevezetésre, annak érdekében, hogy megóvjuk kollégáink egészségét. Minden nagyobb, csoport szintű rendezvény törlésre került, az érintett területekről hazaérkező munkatársak 2 hétig nem látogathatták az irodát, a beteg munkatársak otthonmaradására kifejezetten nagy figyelmet fordítottunk és a budapesti irodánkban is növeltük a takarítások és fertőtlenítések mértékét.

Folyamatosan figyeljük munkatársaink egészségügyi állapotát, akik közül a mai napig senkinél sem merült fel a koronavírus gyanúja.

Az elkövetkező időszakban a minimálisra szeretnénk leszorítani a személyes találkozások számát, ezért minden ügyfelünket arra kérjük, hogy segítsék és támogassák munkatársainkat abban, hogy távolról is elérjék Önöket. Telefonon továbbra is elérhetőek vagyunk, valamint elsődleges online kommunikációs eszközként a Microsoft TEAMS platformot fogjuk használni.

A következő hetekben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy a munkatársaink egészségesen és a koronavírus terjedésének a lehető legkisebb esélyt adva zavartalanul lássák el feladataikat. Amennyiben a helyzet további rendkívüli intézkedéseket igényel, ezeket azonnal meg fogjuk hozni.

2020.03.16.

Polocz Anett
CEO
COSMO CONSULT Kft.

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések