A Shopify és ERP integráció a gördülékeny értékesítés érdekében

Shopify rendszert használ, de az üzleti folyamatokhoz szüksége lenne egy integrált vállalatirányítási (ERP) rendszerre? Csatlakoztassa Shopify áruházát (vagy áruházait) a Business Centralhoz, és növelje cége hatékonyságát rendszer közötti integrációt segítségével! A Microsoft Business Central vállalatirányítási rendszere 2022-től rendelkezik standard módon integrációs lehetőséggel a Shopify irányába.

Az integráció jelentősége, akkor válik kézzelfoghatóvá, ha Ön egy sikeres és felfutóban lévő Shopify webshopot üzemeltet és szeretné cége üzleti folyamatait is fejleszteni. A Business Central ehhez ad egy stabil, rugalmas és professzionális vállalatirányítási megoldást.

Miért lesz hasznos a vállalata számára a Shopify és Business Central integráció?

A Dynamics 365 Business Central együttműködik a Shopify céggel, hogy segítsen ügyfeleinek jobb online vásárlási élményt nyújtani. A Shopify könnyen használható e-kereskedelmi megoldást kínál a kereskedőknek, a Business Central pedig átfogó üzleti lehetőségeket a pénzügyi, értékesítési, szerviz és üzemeltetési csapatok számára egyetlen alkalmazásban.

A két rendszer közötti gördülékeny kapcsolat szinkronizálja a rendelési, készlet- és vásárlói információkat, hogy a kereskedők gyorsabban teljesíthessék a megrendeléseket és jobban kiszolgálhassák vásárlóikat. A közös projekt tovább erősíti a Business Central elkötelezettségét az adatok összekapcsolása iránt, hogy az Ön vállalkozása is hatékonyabban működhessen és jobban teljesíthessen.

Shopify vállalatirányítási rendszer ERP integráció

Milyen előnyöket fog élvezni a megoldással?

Gyorsabb alkalmazkodás

A Dynamics 365 Business Central és a Shopify összekapcsolása segít Önnek abban, hogy agilisabb online üzleti folyamatokat valósítson meg, miközben az emberei az értékesítésre koncentrálhatnak. Az online áruháza és üzleti műveletei összekapcsolt adatai révén gyorsan reagálhat a fogyasztói igényekre a termékek árazásának és árusításának kiigazítása érdekében. A többszintű árképzési struktúrák és több pénznem, vállalat és entitás támogatásával a Business Central könnyedén támogatja a Shopify áruházak többféle működését.

Okosabban dolgozhat

A Shopify és a Business Central összekapcsolása javítja a raktárkészlet, az árképzés, a meglévő ügyfelek és rendelési előzményeik, a rendelés státusza, a számlázás és a fizetés átláthatóságát. A jobb átláthatóság gyorsabb választ jelent a vásárlói megkeresésekre, időben történő visszaküldést és visszatérítést, valamint pontosabb rendelésfeldolgozást.

ERP + Shopify = Jobb teljesítmény!

A fokozott működési hatékonyság nemcsak időt takarít meg és csökkenti a költségeket, hanem jobb eredményeket és gyorsabb döntéshozatalt is eredményezhet. Magabiztosan bővítheti online jelenlétét, miközben a rendszerek közötti automatikus szinkronizálással minimalizálja a rezsiköltségeket az árváltozások, a termékfrissítések és az ügyfelek tekintetében. A könyvelési időszakok végén a Business Central segít a helyi jogszabályok által előírt pénzügyi műveletekkel és az adóbevallásban.

Elérhetőség

Ez a funkció csak a Business Central online verziójában érhető el, a helyben telepített verzióknál nem. Várhatóan ez a funkció bővítményként elérhető lesz minden olyan országban és régióban, ahol a Business Central elérhető. A bővítmény az új ügyfelek számára előre telepítve lesz. A meglévő ügyfelek letölthetik és telepíthetik a bővítményt az AppSource-ból.

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések