Microsoft Power Pages

A Microsoft 2022-es újítása az immáron világszerte elérhető MICROSOFT POWER PAGES névre hallgat, ami a Microsoft rendszereket használók mindennapjait fogja ezennel segíteni a biztonságos,low-code weboldalak (vagyis valós kód írást nem igénylő) elkészítésében. Ezen cikkünk által segítünk körüljárni, hogy mi is az a Power Pages pontosan és milyen előnyökkel tud szolgálni.

A Power Pages már az ötödik termék a Microsoft Power Platform csomagjában

A Power Apps portálok évek óta end-to-end élményt nyújtanak a felhasználóknak a külső, pl. ügyfélportálok gyors és magabiztos létrehozásához, valamint az oldalak teljeskörű testreszabásához.

Új, önálló termékként a Power Pages – technikai képzettségtől, háttértől függetlenül – bárki számára hatékony platformot biztosít adatalapú, modern és biztonságos weboldalak létrehozásához. Ez a low-code megoldás skálázhatóan és biztonságosan lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen építsen üzleti funkcionalitással bíró weboldalakat.

Amellett, hogy a Power Pages low-code elvű, messze túlmutat a portálok korábbi képességein és lehetővé teszi, hogy új esztétikai jellemzőkkel és fejlett testreszabási képességekkel, kiváló fejlesztői bővíthetőséggel rendelkező üzleti portálokat építhessen bárki biztonságosan, függetlenül a szervezet méretétől.

6 pont, amely támogatja az üzleti weboldalak gyors és könnyű felépítését:

  1. A Design Studio megkönnyíti az üzleti weboldalak tervezését, konfigurálását és élesítését. Sablonnal vagy sablon nélküli weboldaltervezés, szövegezés.
  2. A Templates Hub teljes funkcionalitású, demóadatokkal ellátott weboldalaknak ad otthont, így könnyedén elindulhat az ütemezés, a regisztráció vagy a jelentkezések benyújtásának kezelése.
  3. A Learn Hub-on útmutatókat, oktatóanyagokat és gyorsvideókat érhet el, hogy megtanulja, hogyan kell weboldalakat létrehozni, üzleti adatokat modellezni és megjeleníteni; kódkomponensekkel dolgozni, és természetesen webhelyeket konfigurálni.
  4. Biztonságosan gyűjthet és oszthat meg üzleti információkat a webhelyek látogatóival a Microsoft Dataverse-zel, ami egy intelligens, biztonságos és skálázható, low-code adatplatform segítségével.
  5. A Power Pages a Microsoft Azure-on fut, és a Dataverse-hez kapcsolódva olyan kritikus biztonsági funkciókat biztosít, mint a fejlett titkosítás, a gazdag szerepkör-alapú hozzáférés-szabályozás (RBAC), valamint a Microsoft Azure Front Door és más webes alkalmazás, tűzfalak támogatása. A Microsoft Azure DDoS Protection a webes biztonság legfőbb sebezhetőségeit kezeli.
  6. A Visual Studio Code használatával a Power Pagesben JavaScript, Liquid sablonok, kódkomponensek és webes API-k segítségével kódolhat. Ezekkel az eszközökkel a professzionális fejlesztők biztonságosan léphetnek kapcsolatba a mögöttes üzleti adatokkal, és egyéni üzleti logikát implementálhatnak anélkül, hogy elhagynák kedvenc fejlesztői eszközeiket. A Microsoft Power Platform parancssoros felülete is segíti a fejlesztőket abban, hogy könnyedén letölthessék és feltölthessék elkészült projektjeiket.

Korlátlan lehetőségek

A felhasználók gyakran úgy gondolnak a low-code webfejlesztésre, hogy az olyan alapvető projektekhez hasznos, mint például egy cégprofil bemutatására szolgáló webhely vagy más, e-kereskedelmi célokat szolgáló platform (pl. webshop) létrehozása. A Power Pages segítségével azonban mindezt és még sokkal többet is megtehet; például vállalati szintű, professzionális megoldások személyreszabott bevezetését, használatát. Ez magában foglalja a következőket:

  • Közösségi szolgáltatások: Érjen el és szolgáljon ki minél több felhasználót, olyan közösségi szolgáltatásokat nyújtva, mint a licenszelés, incidens- és üzemzavar-jelentés, valamint támogatások igénylése.
  • GYIK-oldalak: Válaszok nyújtása a termékekkel, szolgáltatásokkal, különleges eseményekkel, irányelvekkel és eljárásokkal kapcsolatos gyakori kérdésekre.
  • Ügyfél-önkiszolgálás: Egész napos ügyfél-önkiszolgálás, például garanciaregisztráció, visszáru, támogatási kérdések, találkozók és foglalások támogatása .
  • Partnertámogatás: A partnerekkel folytatott üzleti folyamatok egyszerűsítése, például a beszállítók felvétele, a fenntarthatóság nyomon követése, a megkeresések kezelése és a beszállítói támogatás.

Amennyiben további információkra kíváncsi a Power Pages-zel kapcsolatban keressen minket bizalommal! Segítünk!

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések