Hatékony üzleti riportok a Power BI segítségével

Ön is szeretné cégének riportolását egységesíteni? Szeretné a riportok előállítására szánt időt redukálni azért, hogy az információkon alapuló döntésekre, az elemzésekre tudjon fókuszálni? Egységesített számolásokat, riportokat szeretne, nem különböző változatokat? Több forrásból származó információkat szeretne felhasználni a döntéseinek meghozatalához? A webináron megmutatjuk, hogy ez lehetséges!

Miért érdemes még regisztrálni a webinarra?

Mert bemutatjuk a Microsoft 14 éve folyamatosan piacvezető elemzési és üzleti intelligencia platformját a Power BI-t! Megmutatjuk, hogyan építhet ki teljeskörű riportolást még akkor is, ha a cége több vállalati alkalmazást is használ!

A pontos számok ismeretében adatvezérelt döntéseket lehet hozni, ráadásul időben lehet reagálni a legfontosabb eseményekre, és azonnal be is lehet avatkozni. Ha a fenti kérdésekből bármelyikre is igennel válaszolt, akkor a június 2-án megrendezésre kerülő webinárunk Önnek szól!

Egy kis ízelítő a témákból, amelyekről többet megtudhatunk a webináron:

  • A Power BI riportok hogyan tudják támogatni az elemzéseinket
  • Felsőbb szintű nézetből hogyan tudunk a részletekig belátni
  • Különböző nézőpontok alkalmazása a riportokban
  • Tényadatok összehasonlítása a tervadatokkal, valamint a trendeket elemezése
  • Riportok integrálása a különböző rendszereinkkel

Power BI riportok és Excel: better together 🙂

Tudjuk, hogy a legtöbb vállalati adat előbb vagy utóbb egy Excel táblában végzi, és jól tudja ezt a Microsoft is. Így a Power BI által kezelt adatok akár Excelben is megjeleníthetők és használhatók. Ezt is be fogjuk mutatni a webináron!

A regisztrálás menete és továbbiak

A mostani webinárunk is a szokásos módon kerül megrendezésre, így akik nem először vesznek részt ilyen eseményünkön, már ismerik a járást. Az újonnan csatlakozóknak sincs nehéz dolguk. Regisztrálást követően kapni fognak tőlünk egy email-t, amelyben szerepelni fog a webinárhoz csatlakozást segítő link. Ezután már csak a webinár kezdetének időpontját kell várni: június 2. 13:00. A bemutatás előtti nap, minden regisztrált személy kapni fog egy emlékezdető email-t az eseményről, hogy biztosan ne maradjon le senki, aki ott szeretne lenni. A webinár a GoToWebinar alkalmazáson keresztül lesz megtartva és minden résztvevő is a kapott link által, oda tud becsatlakozni a webinár napján.

További részletekért és a regisztrációért látogasson el az esemény oldalára

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések