Miért éri meg most Business Centralra váltani?

Ha Ön is elgondolkozott már azon, hogy egy szép napon leváltja a meglévő Microsoft Dynamics NAV rendszerét, akkor jó helyen jár! A webináron bemutatjuk, hogy miért éri meg a legújabb verzióra, a Business Centralra váltani, és hogyan érdemes nekifogni az upgrade-nek.

Miért érdemes regisztrálni a webinarra?

A webinaron az első lépésektől egészen a bevezetésig bemutatjuk, hogyan áll össze egy upgrade. Többek között szó lesz arról, milyen upgrade típusok és üzemeltetési lehetőségek vannak és, hogy hogyan érdemes előkészíteni az upgrade-et.

Ha pedig úgy dönt, hogy szeretné az upgrade-t, mi meg is csináljuk önnek!

Egyedülálló módon a hazai piacon idén létrehoztunk egy dedikált 20+ fős Business Central Upgrade-re specializálódott fejlesztő gárdát. Ez a Csapat komoly tudásbázissal rendelkezik az upgrade projektek területén, és rendelkezik megfelelő kapacitással is! Minden résztvevőnek egy speciális, upgrade felmérésre vonatkozó lehetőséget biztosítunk! További részletek a webináron!

A regisztrálás menete és továbbiak

A mostani webinarunk is a szokásos módon kerül megrendezésre, így akik nem először vesznek részt ilyen eseményünkön, már ismerik a járást. Az újonnan csatlakozóknak sincs nehéz dolguk. Regisztrálást követően kapni fognak tőlünk egy email-t, amelyben szerepelni fog a webinarhoz csatlakozást segítő link. Ezután már csak a webinár kezdetének időpontját kell várni: október 13. 13:00. A bemutatás előtti nap, minden regisztrált személy kapni fog egy emlékeztető email-t az eseményről, hogy biztosan ne maradjon le senki, aki ott szeretne lenni. A webinár a GoToWebinar alkalmazáson keresztül lesz megtartva és minden résztvevő is a kapott link által, oda tud becsatlakozni a webinar napján.

További részletekért és a regisztrációért látogasson el az esemény oldalára!

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések