Microsoft vállalatirányítás a felhőből – Business Central

Szeretne többet megtudni a piacon jelenleg elérhető legfrissebb felhő alapú vállalatirányítási rendszerről? Akkor vegyen rész november 2.-i webinárunkon és ismerje meg a Business Centrál leghasznosabb funkcióit!

A Business Central egy kiforrott és jól bevált rendszer, ami minden magyar kis és középvállalat számára egy racionális választás, ha fejlődni szeretne és ebben a digitalizációt támogató eszköznek tekinti.

Miért érdemes regisztrálni a webinarra?

A webináron élőben mutatjuk be a Microsoft lemondernebb vállalatirányítási rendszerét! Szakértő munkatársunk a Business Central tavaszi és őszi frissítéseinek új funkcióit is be fogja mutatni a résztvevőknek. Regisztráljon és legyen Ön is azok között, akik első kézből értesülnek az őszi frissítési hullám legújabb funkcióiról!

Folyamatosan és automatikusan fejlődő rendszer

A Microsoft évente két hullámban is frissíti a rendszert. A Business Central bevezetése után, Önnek semmit sem kell tenni, mivel a felhős rendszernek köszönhetően a frissítések automatikusan megtörténnek. Ezzel cége mindig hozzáfér a Microsoft legújabb technológiai újdonságaihoz!

Teljeskörű funkcionalitás

Minden az előző verzió legjobb funkcióit ötvözi a pénzügyek, logisztika, raktározás és az értékesítési folyamatok terén. Ezen felül úgy alakították ki, hogy az összes vállalati munkafolyamatot lefedje, így egy end-to-end megoldást kapnak a felhasználók.

Vállalatirányítási rendszer, ERP rendszer Business Central Saas ügyvitel

A regisztrálás menete és továbbiak

A mostani webinárunk is a szokásos módon kerül megrendezésre, így akik nem először vesznek részt ilyen eseményünkön, már ismerik a járást. Az újonnan csatlakozóknak sincs nehéz dolguk. Regisztrálást követően kapni fognak tőlünk egy email-t, amelyben szerepelni fog a webinárhoz csatlakozást segítő link. Ezután már csak a webinár kezdetének időpontját kell várni: november 2. 13:00 óra. A bemutatás előtti nap, minden regisztrált személy kapni fog egy emlékeztető email-t az eseményről, hogy biztosan ne maradjon le senki, aki ott szeretne lenni. A webinár a GoToWebinar alkalmazáson keresztül lesz megtartva és minden résztvevő is a kapott link által, oda tud becsatlakozni a webinar napján.

További részletekért és a regisztrációért látogasson el az esemény oldalára!

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések