Újra indul a Microsoft technológián alapuló fejlesztői képzésünk!

2022. március 21-től a Green Fox-szal ismét közösen online szuperintenzív programozó képzést indítunk azok számára, akik kifejezetten a Microsoft technológiák iránt érdeklődnek, és szívesen dolgoznának a jövőben vállalati folyamatokon, adatelemzési projekteken és analitikai feladatokon a fejlesztés mellett.

A sikeres végzést követően legalább 8 főnek lehetősége lesz csatlakozni a COSMO CONSULT szegedi és debreceni irodáinak csapatához. A képzésről kikerülő „Cosmonauták” alapvető fejlesztési ismeretekkel fognak rendelkezni a Microsoft technológiákban, ezen belül a cégóriás legnépszerűbb felhős vállalatirányítási rendszerét, a Business Central-t fogják alaposan megismerni. A fejlesztési módszertanok elsajátítása után képesek lesznek arra, hogy mentoraik segítségével fejlesztési specifikációk alapján egyedi fejlesztési, karbantartási és verzióváltási (upgrade) feladatokat lássanak el.

A COSMO CONSULT célja, hogy a képzésről kikerülő szakemberek a cég nemzetközi és magyar ügyfeleinkek upgrade projektjeiben vegyenek részt, és egy külön üzletágként előremozdítsák a vállalatok átállását a legújabb felhős technológiákra.

  • Kurzus indulása: 2022. március 21.
  • Jelentkezési határidő: 2022. február 6.

A képzésről bővebben

  • Az online kurzus időtartama 18 hét + 2 hét szünet

  • 50-60 óra elfoglaltság hetente (5×8 óra hétköznapokon + házi feladat)

  • Java nyelven sajátíthatod el a programozás alapjait, a képzés 2. felében pedig Microsoft Dynamics vállalatirányítási rendszerekkel ismerkedhetsz meg (Navision, Business Central) és konkrét COSMO CONSULT projekteken keresztül mélyítheted el a tudásodat

  • Soft skill tréningek és coaching alkalmak is tartoznak a képzéshez

  • Magyar nyelvű oktatás angol tananyagokkal

  • 15 fős limitált tanulócsoport

  • Élő, mentor által vezetett online órák, amikhez bárhonnan csatlakozhatsz, igény szerint pedig vissza is játszhatod őket

Még több információ a képzésről a Green Fox Academy honlapján!

Miért jelentkezz a képzésre?

Mert biztos karrier lehetőséget biztosítunk!

A sikeres végzést követően nem kell állásinterjúkra járnod, azonnal belefoghatsz új karrieredbe nálunk! Microsoft Dynamics rendszerekre alapozva fejleszthetsz egyedi igényeket kiszolgáló megoldásokat a legkülönbözőbb iparágak számára

Mert piacképes tudást kapsz!

Olyan speciális tudást szerezhetsz meg a képzés alkalmával, amire nagy igény van a magyar munkaerőpiacon, és amire jelenleg más programozó bootcamp nem készít fel.

Mert Green Foxos módszertannal dolgozunk!

Magyarország első szuperintenzív programozó bootcampjeként az elmúlt 5 évben több mint 1100 hallgatónknak segítettünk abban, hogy megtegyék a kezdő lépéseket IT karrierjük felé. Frontális oktatás helyett, a mentori keretrendszerű oktatási formában hiszünk, hagyományos előadásokkal itt nem nagyon fogsz találkozni.

Mert figyelni fogunk rád!

15 főnek biztosítunk lehetőséget, hogy az általunk támogatott csoportban tanuljon, majd később. Legalább 8 főnek pedig lehetősége lesz csatlakozni a cég egyedülálló nemzetközi csapatához.

További információkat a képzésről a Green Fox Academy weboldalán találhatsz, ahol a jelentkezési feltételeket is megadtuk!

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések