A COSMO CONSULT Spanyolország második a Microsoft Global Player of the Year Awards díjátadón

A COSMO CONSULT Spanyolország a közelmúltban második helyezést ért el a Microsoft Global Partner of the Year Awardson. A szoftver- és tanácsadó cég a Microsoft Dynamics 365 Business Central kategóriában, a díj egyik legfontosabb osztályában nyerte el a díjat. A döntő tényezők a Németországban kifejlesztett, gyártó vállalatoknak szánt COSMO Industry Solution ipari megoldás magas minősége, a COSMO CONSULT csoport innovatív szellemisége és a megoldás széles körű elterjedtsége az ipari környezetben voltak.

A Microsoft évente egyszer adja át az Év Globális Partnere díjat. Mintegy 50 kategóriában díjazzák azokat a partnereket, akik az előző évben kiemelkedő, innovatív, Microsoft technológiákon alapuló megoldásokat fejlesztettek ki. A cím igen áhított: a 2020-as évre több mint 4400 pályázat érkezett 100 országból. A COSMO CONSULT csoporthoz tartozó COSMO CONSULT Spanyolország részt vett a versenyen – és döntősként előkelő helyezést ért el: második helyezést a Microsoft Dynamics 365 Business Central kategóriában. A Business Central a Microsoft vezető üzleti szoftvere, ezért a verseny egyik legfontosabb kategóriája.

Az innovatív szellem és a kiválóság volt a döntő

A zsűri számára a döntő tényező a gyártó vállalatok számára kifejlesztett COSMO Industry Solution iparági megoldás volt, amely a szoftver- és tanácsadó cég szakértelmét és innovációs erejét tükrözi. Ehhez jött még a megoldás magas elterjedtsége az ipari környezetben. “Megtisztelő számunkra a díj, és megerősíti azt az utunkat, hogy minden tevékenységünk középpontjába az embert helyezzük. Vertikális megoldásaink magas színvonalával és kreativitásával segítjük ügyfeleinket abban, hogy a digitalizáció nyerteseivé váljanak. Gratulálunk spanyol csapatunknak ehhez a nagyszerű díjhoz. Ez megerősíti magas szintű szakmaiságunkat és kiválóságunkat” – hangsúlyozza Uwe Bergmann, a COSMO CONSULT csoport vezérigazgatója. Az ipari megoldás a legmodernebb Microsoft technológiákon alapul, és a Dynamics 365 Business Central-t egy végponttól végpontig tartó megoldással bővíti az ipari vállalatok számára. “Ilyen innovatív termékekkel, magas szolgáltatási minőségünkkel és munkatársaink elkötelezettségével biztonságosan kísérjük ügyfeleinket a digitális átalakulás útján” – teszi hozzá Bergmann. A nagyrészt Németországban kifejlesztett megoldást a COSMO CONSULT csoport világszerte a legkülönfélébb iparágak vállalati erőforrás-tervezési (ERP) projektjeiben valósítja meg.

Gratulál a Microsoft

Ezt Rodney Clark, a Microsoft globális partneri megoldásokért, a csatornaértékesítésért és a csatornákért felelős alelnöke is elismerte: “A 2021-es Microsoft Partner of the Year Awards döntősei figyelemre méltóan magas szintű elkötelezettséget mutattak az ügyfeleink számára világszínvonalú megoldások kifejlesztése iránt. Ők képviselik a legjobb és legragyogóbb ötleteket, amelyeket ökoszisztémánk kínál.”

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések