10 ok, amiért Önnek is megéri Microsoft Dynamics NAV rendszerét a COSMO CONSULT-nál üzemeltetnie

Meggyőződéssel valljuk, hogy jó kezekben egy vállalatirányítási rendszer az üzleti siker, a fejlődés és a növekedés záloga lehet, ezért küldetésünknek tartjuk, hogy ügyfeleinket tudásunkkal és rendszereinkkel segítsük e célok elérésében.

A legjobb vállalatirányítási rendszer is csak akkor tudja betölteni a szerepét, ha együtt lélegzik a vállalattal. Ehhez a rendszer folyamatos odafigyelést, karbantartást és fejlesztést igényel. Folyamatosan változik ugyanis az üzleti környezet, ezért üzleti folyamatai is dinamikusan átalakulhatnak, az újonnan felmerülő igényekhez illeszkednek. Mi a COSMO-nál arra törekszünk, hogy a Dynamics NAV rendszer bevezetését követően is folyamatosan lépést tartson az üzlet fejlődésével. Csapatunk ezért mindig hosszú távú megoldásokat javasol, amelyek a menet közben felmerülő kérdések és igények hatékony megválaszolásán túl a stratégiai célok elérését is hathatósan szolgálják.

Tudásunk ezáltal az Ön sikere lesz!

A COSMO CONSULT magyar irodája 20 éve foglalkozik Dynamics NAV bevezetéssel, tanácsadással és supporttal. Kétszáznál több Microsoft Dynamics NAV rendszert vezettünk be Magyarországon, és jelenleg is több mint 90 aktív ügyfelünk fut ezen a rendszeren. Dynamics NAV / Business Central üzletágunk csapatában jelenleg több, mint 40-en dolgoznak, saját szakterületükön mindegyikük naprakész tudással és többéves tapasztalattal rendelkezik.

Célunk, hogy ügyfeleink számára kézzelfoghatóvá, a napi vállalatvezetésben sikeresen alkalmazhatóvá tegyük szakmai tudásunkat és tapasztalatunkat. Meglévő Microsoft Dynamics NAV rendszerét ezért Önnek is érdemes a COSMO CONSULT-tal üzemeltetnie – ezt az alábbi 10 nyomós érvvel támasztjuk alá:

1. Stratégiai tanácsadás, üzleti szemléletmód

Meggyőződésünk, hogy a vállalatirányítási rendszer bevezetése és üzemeltetése nem egy IT projekt – a cég működésének egészét átható és támogató rendszer fenntartása és fejlesztése csakis az üzleti stratégia összefüggésébe ágyazva valósítható meg eredményesen. Vitathatatlan, hogy az IT kulcsfontosságú szerepet tölt be az üzleti folyamatok támogatása, az infrastruktúra és a működtetés terén. A prioritásokat, a fejlesztési igényeket, bővítéseket és integrációkat azonban mindig üzleti szempontból kell meghatározni.

Hiszünk abban, hogy a meglévő Dynamics NAV rendszerét hosszú távú üzleti stratégiájának szolgálatába lehet állítani, legyen szó hazai vagy nemzetközi terjeszkedésről, új termékek és szolgáltatások bevezetéséről vagy új célcsoportok megszólításáról.

Mi a COSMO CONSULT részéről tapasztalt tanácsadókkal és jó gyakorlatok megosztásával is segítjük a rendszertervezést, hogy a digitális folyamatok az üzleti igényekhez, a vállalati kultúrához és a napi munka gyakorlatához is egyaránt jól illeszkedjenek.

2. Tapasztalt Dynamics NAV szakértői csapat

Kétszáznál több sikeres Dynamics NAV projekttel a tarsolyunkban elmondhatjuk, hogy tanácsadóink számos különböző iparágban szereztek tapasztalatot. Szakembereink a rendszerbevezetések során felmerülő helyzetek és problémák sokaságát kezelték, amelyekre ma már „termékesített”, kész megoldásokat tudnak adni.

Büszkén kijelenthetjük, hogy jelenleg a COSMO CONSULT hazai irodája rendelkezik az egyik legnagyobb és a legtöbb projektet leszállító Dynamics NAV tanácsadói és fejlesztői csapattal Magyarországon. Összeszokott szakértői gárdánk az üzleti szempontokat gyorsan, mégis mélyrehatóan átlátja, és következetesen szem előtt tartja, így mindig a legjobb megoldásokat adja ügyfeleinknek.

Dynamics NAV tanácsadóink szorosan együttműködnek, összehangolt munkájuk során a rendszerhez és az iparági igényekhez fűződő ismeretek összeadódnak, így csapatunk minden tagja a szakmai tudás lehető legmagasabb szintjét éri el.

3. Megbízható Dynamics NAV támogatás (support)

Meggyőződésünk, hogy az ügyfeleinkkel kialakított partnerség nem ér véget az éles indulást követően. Egy Dynamics NAV / Business Central implementációs projekt sikeres lezárását követően ügyfeleink számára lehetőséget biztosítunk a rendszereik folyamatos támogatására, amelyet tapasztalt support munkatársaink látnak el.

A Support csapatunk méretéből és szaktudásából adódóan minden szerződött ügyfelünk számára az igényihez igazodó tanácsadói és fejlesztői kapacitásokat tudunk biztosítani.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk, amit a Microsoft Dynamics világában szereztünk már több száz ügyfelünknek biztosított hosszútávú támogatást rendszereik stabil és kiszámítható üzemeltetéséhez és fejlesztéséhez.

Átalánydíjas és T&M (Time and Material) alapú support szolgáltatásunk igazodik a különböző támogatási igényekhez.

4 Upgrade projektek hatékony menedzselése

Akármilyen Dynamics NAV verzió is támogatja jelenleg a cégét, előbb vagy utóbb Ön is szembesülni fog vele, hogy a legújabb verzióra váltás több előnnyel jár, mint maradni a régi verzión.

Ha vállalata régebbi verziót használ, könnyen előfordulhat, hogy rendszeres támogatás hiányában kénytelen mára elavult, a hatékony munkavégzést gátló folyamatokat fenntartani, ami összességében akadályozhatja az üzleti újítást és növekedést. A probléma legjobb megoldása egy sikeres upgrade projekt lehet!

A legújabb Dynamics 365 Business Central már felhőalapú megoldás, amelyet a Microsoft évente két hullámban, folyamatosan frissít. Óriási előnye, hogy ezt követően többé nem kell majd nagy upgrade projekteket megvalósítania ahhoz, hogy mindig a legfrissebb verziót használhassa, felhasználóit és folyamatait a legfrissebb funkciókkal támogassa.

Csapatunk a rendszer összes verziójával dolgozott már, így széleskörű tapasztalatunk van az upgrade projektek megvalósításában, a meglévő folyamatok verziók közötti átültetésében, valamint a még nagyobb agilitást, hatékonyságot adó, új lehetőségek kiaknázásában egyaránt.

A Dynamics NAV bármely eddigi verziójáról upgrade-elni tudjuk az Ön rendszerét is a jelenleg elérhető legfrissebb verzióra, a Business Centralra.

Bármely, korábbi verziót is használja vállalata, kiindulásképp mindig felmérjük folyamatait, ennek alapján javasoljuk, dolgozzuk ki és valósítjuk meg a lehető legjobb upgrade stratégiát. Ügyfeleinket hozzásegítjük, hogy mindig a lehető legfrissebb verzión működjenek, és ezáltal hozzáférjenek a Microsoft legújabb fejlesztéseihez.

5. Dynamics NAV/Business Central kiegészítő megoldások

Hiszünk abban, hogy érdemes a Dynamics NAV/Business Central standard funkcióit, olyan kiegészítő appokkal bővíteni, amelyek még több lehetőséget biztosítanak az egyes területeken. A lenti listában azokat a saját fejlesztéseinket gyűjtöttük össze, amelyek appok formájában fejlesztés nélül építhetők be a rendszerbe, és amelyek mögött komoly fejlesztés és nagyon sok ügyfélvisszajelzés áll.

Egyedi Dynamics NAV/Business Central megoldásaink:

 • Dokumentumkezelés
 • Projektmenedzsment
 • Gyártás, termelésirányítás
 • Online számla – NAV kapcsolat
 • Folyamatmenedzsment
 • Beszállító értékelés
 • EKÁER
 • Magyar lokalizáció
 • E-számla
 • ÁNYK interfész
 • Logisztika, rakomány összeállítás, túratervezés

6. Business Central kompetencia

Az elmúlt 15 éveben azon dolgoztunk, hogy ügyfeleink igényeit a lehető legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni a Microsoft Dynamics NAV rendszer képességeit felhasználva. Az elmúlt két évünket pedig arra tettük fel, hogy Magyarországon elsők legyünk a Business Central vállalatirányítási rendszer megismerésében és piaci bevezetésében.

Önnek, mint (leendő) ügyfelünknek ez azért fontos, mert jelenleg az egyik, ha nem a legnagyobb hazai kompetenciával rendelkezünk mindkét verzió esetében is.

Ha Ön már most nálunk üzemelteti Dynamics NAV rendszerét, biztos lehet benne, hogy ha eljön az upgrade ideje, a lehető legtöbb tudást és tapasztalatot fogja kapni annak érdekében, hogy továbbra is hosszútávon tudja használni a Microsoft egyik legnépszerűbb vállalatirányítási rendszerét.

7. Vállalatirányítás extrákkal!

A Microsoft stratégiáját követve ügyfeleink vállalati alkalmazások iránti igényeit akár teljes mértékben is lefedjük. A Dynamics NAV mindig meghatározó része lesz portfóliónknak, de más megoldásokhoz is hasonlóan erős kompetenciákat építettünk ki, ami NAV/BC-ügyfeleinknek további komoly értéket és előnyöket ad:

 • Power Apps – Segítségével a vállalati felhasználók széles köre kevés kódírással gyorsan hozhat létre és oszthat meg professzionális színvonalú alkalmazásokat a folyamatok korszerűsítéséhez, funkciók hozzáadásához és bonyolult üzleti problémák megoldásához.
 • Power BI – A Microsoft üzleti elemző szolgáltatása, amely interaktív adatvizualizációs és üzleti intelligencia képességekkel segíti a végfelhasználókat saját jelentéseik és műszerfalaik (dashboardjaik) elkészítésében.
 • Dynamics CRM – Az ügyfelek megszólításához, megnyeréséhez és megtartásához ad fejlett és nélkülözhetetlen, többféle kommunikációs csatornát felölelő képességeket az irodában és menet közben.
 • Azure – A Microsoft globális felhőplatformja, a világ második legnagyobb, egyben leggyorsabb ütemben növekvő felhője.
 • Modern Workplace – A Microsoft modern munkakörnyezet kialakítását megkönnyítő, immár egységesen Microsoft 365 néven elérhető megoldásaival a felhasználók bárhonnét, bármilyen eszközről bejelentkezve hatékonyan és biztonságosan dolgozhatnak együtt.

Valamint számos más megoldásunk is elérhető az Dynamics NAV-hoz, amelyet az alábbi oldalon gyűjtöttünk össze: ERP kiegészítők. Irodánkban 2019-től külön csapat foglalkozik a Microsoft Power Platformot alkotó Power BI, Power Apps és Power Automate megoldásokkal.

8. Hozzáértő partner stabil háttérrel

Cégünk a Dynamics NAV magyarországi megjelenése óta foglalkozik a rendszer bevezetésével, tanácsadásával és supporttal – immár a COSMO CONSULT csoport tagjaként. A világ 14 országában húsz éve jelen lévő COSMO CONSULT Európa legnagyobb Microsoft Dynamics partnere, és ez a stabil szakmai-üzleti háttér az Ön számára is további komoly biztosíték. Ránk bízott Dynamics NAV rendszerét hosszú távon is a legjobb kezekben tudhatja, beruházásai megőrzik értéküket, és biztos alapot teremtenek a folyamatos innovációhoz.

Szakmai tudásunkat folyamatosan bővítjuk a német kollégák tapasztalataival, és a magyar vállalatok számára is elérhetővé tettünk több Dynamics NAV fejlesztést, amely a német piacon már bevált.

Régiós jelenlétünknél fogva Dynamics NAV rendszerét a térségbeli országokban működő leányvállalatainál is biztos helyismeret birtokában támogatjuk, beleértve a szoftverfrissítést, a jogszabályváltozások követését és a projektvezetést is.

9. Microsoft felhőstratégia – a vállalatirányítás jövője

Meggyőződésünk, hogy a Microsoft felhőstratégiája, amely az üzleti alkalmazások további fejlődését is meghatározza és felgyorsítja, ügyfeleink előnyére válik. A Microsoft portfóliója a mai piacon egyedülálló módon az üzleti alkalmazások minden aspektusát lefedi, így végponttól végpontig ívelő (end to end, E2E) megoldásokat ad a vállalatoknak digitális átalakulásukhoz.

Legyen szó ERP, CRM és SCM rendszerekről, üzleti intelligenciáról és jelentéskészítésről, irodai alkalmazásokról és együttműködést, kapcsolattartást segítő szoftverekről és szolgáltatásokról vagy egyedi alkalmazásfejlesztésről, a Microsoft minden területen csúcstechnológiás megoldásokkal van jelen, amelyek fejlesztésébe folyamatosan beruház. A felhőben működtetett rendszerek összekapcsolását a Microsoft Common Data Model (CDM) platformszolgáltatás is segíti, amely rendkívüli módon megkönnyíti és felgyorsítja az alkalmazásfejlesztést és -integrációt.

A COSMO CONSULT a Microsoft Dynamics NAV / Business Central vállalatirányítási rendszer mellett a fent említett alkalmazásokkal is foglalkozik, így ügyfeleink a lehető legteljesebben kiaknázhatják a Microsoft megoldások minden előnyét.

10. Hiszünk ügyfeleink sikerében!

“Ha 2011 elejétől nem használtuk volna a Microsoft Dynamics NAV funkcióit, akkor 2012-ben már biztosan nem tudtuk volna naprakészen lekövetni a termelési folyamatokat. A fenntartható növekedéshez mindenképpen kellett a Microsoft Dynamics NAV.”- László Tamás, Senior Manager
„A riportolással összekötött NAV rendszer már el tudja végezni a járatonkénti nyereségesség számítását is, gépkocsivezetőkre, országokra, rendszám, illetve vevők szerint.” – Koncsos Tünde, K és V Kft.

“A Dynamics NAV-ból kinyerhető riportoknak és elemzéseknek köszönhetően minden helyzetre van hatékony stratégiánk, így mindig helyes döntéseket tudtunk hozni, mivel mindig naprakész kimutatások alapján dönthetünk.” – Purnhauser Dénes, az AVEX Zrt. vezérigazgatója

Legyen az ügyfelünk Ön is! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy támogathassuk céljai elérésében!

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések