Egyedi pénzügyi megoldások a Microsoft Dynamics AX-ben

Ha szeretne többet kihozni meglévő Microsoft Dynamics AX/D365 rendszeréből pénzügyi területen, segítünk! A legújabb webinárunkon bemutatjuk, hogy milyen egyedi megoldásokkal, kiegészítő fejlesztésekkel, egyedi modulokkal lehet hatékonyabbá tenni a rendszert a felhasználók és a cége számára egyaránt!

Kiknek szól a webinar?

A webinart kifejezetten azoknak a cégeknek ajánljuk, akik Microsoft Dynamics AX vállalatirányítási rendszert használnak, és szeretnék tudni, hogy milyen lehetőségek rejlenek az AX/D365-ben a pénzügyi funkciók területén. Azoknak is ajánljuk, akik többet szeretnének kihozni a meglévő rendszerükből vagy upgrade-en gondolkoznak!

Egy kis ízelítő a témákból, amelyekről többet megtudhatunk a webináron:

  • Külföldi fióktelepek működése azonos jogi személy alatt
  • Gyűjtőszámlázás a mindennapokban
  • Vállalati bankszámlaszám optimalizálás kimenő számlán
  • Elkésett számlák kezelése áfa és kontrolling szempontból
  • Kontrolling vs. könyvvezetés – Zárás mindenekfelett
  • Dimenzionálás kötöttségek nélkül

Miért regisztráljon a webinarra?

Mert az egyedi pénzügyi fejlesztéseink mellett sok olyan kisebb tippet és trükköt is be fogunk mutatni, amelyek fejlesztés nélkül is, szimpla paraméterezéssel is megvalósíthatók!

A regisztrálás menete és továbbiak

A mostani webinárunk is a szokásos módon kerül megrendezésre, így akik nem először vesznek részt ilyen eseményünkön, már ismerik a járást. Az újonnan csatlakozóknak sincs nehéz dolguk. Regisztrálást követően kapni fognak tőlünk egy email-t, amelyben szerepelni fog a webinárhoz csatlakozást segítő link. Ezután már csak a webinár kezdetének időpontját kell várni: június 9. 13:00. A bemutatás előtti nap, minden regisztrált személy kapni fog egy emlékezdető email-t az eseményről, hogy biztosan ne maradjon le senki, aki ott szeretne lenni. A webinár a GoToWebinar alkalmazáson keresztül lesz megtartva és minden résztvevő is a kapott link által, oda tud becsatlakozni a webinár napján.

További részletekért és a regisztrációért látogasson el az esemény oldalára!

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések