Bemutatkozik a Microsoft 365 Copilot – az Ön új munkatársa

Az embereket arra tervezték, hogy álmodjanak, alkossanak, újítsanak. Mindannyiunkban él a késztetés, hogy munkánk lényegét megismerjük. Manapság azonban túl sok időt töltünk a munka fáradalmaival, olyan feladatokkal, amelyek elszívják az időnket, kreativitásunkat és energiánkat. Ahhoz, hogy újra kapcsolódhassunk a munkánk lelkéhez, nem csak arra van szükségünk, hogy jobban elvégezzük ugyanazokat a dolgokat, hanem egy teljesen újfajta munkavégzést kell kialakítanunk.

Most a következő generációs mesterséges intelligencia erejét a munka világába visszük. Bemutatjuk a Microsoft 365 Copilotot – az Ön munkatársát. Egyesíti a nagy nyelvi modellek (LLM) erejét a Microsoft Graphban és a Microsoft 365 alkalmazásokban található adataival, hogy az Ön szavait a világ leghatékonyabb eszközévé alakítsa.

M365-Copilot-header

A Microsoft 365 (Office) Copilot háromféleképpen alakítja át a munkát:

  1. Engedje szabadjára a kreativitást! A Copilot in Word segítségével beindíthatja a kreatív folyamatot, hogy soha többé ne kelljen üres lappal kezdenie. A Copilot egy első vázlatot ad, amelyet szerkeszthet és átdolgozhat – így órákat takaríthat meg az írással, a forráskereséssel és a szerkesztéssel töltött idővel. Szerzőként mindig Ön irányít, Ön viszi előre egyedi ötleteit, és a Copilotot rövidítésre, átírásra vagy visszajelzésre utasíthatja. A Copilot a PowerPointban segít gyönyörű prezentációkat készíteni egy egyszerű felszólítással, releváns tartalmat hozzáadva egy múlt héten vagy tavaly készített dokumentumból. A Copilot in Excel segítségével pedig másodpercek alatt elemezheti a trendeket és készíthet professzionális megjelenésű adatvizualizációkat.
  2. A hatékonyság felszabadítása. Mindannyian szeretnénk a munkánknak arra a 20%-ára összpontosítani, ami igazán számít, de az időnk 80%-át elfoglaltságok emésztik fel, amelyek akadályoznak minket. Most csökkentheti ezt a terhet. A Copilot az Outlookban a hosszú e-mail üzenetek összegzésétől a javasolt válaszok gyors megfogalmazásáig segít, hogy percek, nem pedig órák alatt kitisztítsa a postaládáját. A Copilot in Teams segítségével pedig minden megbeszélés produktív megbeszéléssé válik. A program képes összefoglalni a legfontosabb vitapontokat – beleértve azt is, hogy ki mit mondott, és hogy az emberek hol vannak egy véleményen, és hol nem -, és cselekvési pontokat javasol, mindezt valós időben, az értekezlet alatt. A Copilot in Power Platformsegítségével pedig bárki automatizálhatja az ismétlődő feladatokat, chatbotokat hozhat létre, és az ötletből percek alatt működő alkalmazást építhet.
  3. Magas szintű készségek. A Copilot jobbá tesz abban, amiben jó vagy, és lehetővé teszi, hogy gyorsan elsajátítsd azt, amit még meg kell tanulnod. Az átlagember csak néhány parancsot használ – például a “dia animálása” vagy a “táblázat beszúrása” – a Microsoft 365-ben elérhető több ezer parancs közül. Most mindez a gazdag funkcionalitás csak a természetes nyelv használatával érhető el. És ez még csak a kezdet. A Copilot alapvetően meg fogja változtatni azt, ahogyan az emberek az AI-val dolgoznak, és ahogyan az AI az emberekkel dolgozik. Mint minden új munkaformánál, itt is van tanulási folyamat – de azok, akik elfogadják ezt az új munkamódszert, gyorsan előnyre tesznek szert.

M365-Copilot

A Copilot azonban nem csak az egyéni hatékonyságot növeli. Új tudásmodellt hoz létre minden szervezet számára – kihasználva a ma még nagyrészt hozzáférhetetlen és kiaknázatlan adatok és meglátások hatalmas tárházát. A Business Chat az összes üzleti adat és alkalmazás között működik, hogy felszínre hozza a szükséges információkat és meglátásokat az adatok tengeréből – így a tudás szabadon áramlik a szervezeten belül, és értékes időt takarít meg a válaszok keresésével. Az Üzleti csevegést a Microsoft365.com webhelyről, a Bingről, vagy a TEAMS alkalmazásból érheti el.

Vállalati szintű mesterséges intelligencia

Az Ön valós idejű üzleti adatait használja

Az üzleti termelékenység növelésének kulcsa az AI-alapú LLM-ek és az Ön üzleti adatainak összekapcsolása a Microsoft 365 Copilot segítségével. Ez valós idejű hozzáférést biztosít az Ön adataihoz és a Microsoft Graph kontextusához, hogy pontos, releváns és kontextusfüggő válaszokat adjon.

A Microsoft átfogó biztonsági, megfelelőségi és adatvédelmi megközelítésén alapul

A Copilot integrálódik a Microsoft 365-be, és automatikusan átveszi a vállalat összes értékes biztonsági, megfelelőségi és adatvédelmi szabályzatát és folyamatát. A kétfaktoros hitelesítés, a megfelelőségi korlátok, az adatvédelmi előírások és még sok más teszi a Copilotot a megbízható AI-megoldássá.

A felhasználói környezet, a csoport és az egyéni adatok védelmére tervezték

Tudjuk, hogy az adatszivárgás aggodalomra ad okot az ügyfelek számára. Az Ön környezetén belül ez az időtálló engedélyezési modell biztosítja, hogy az adatok nem szivárognak ki a felhasználói csoportok között. Egyéni szinten pedig a Copilot csak olyan adatokat mutat be, amelyekhez Ön hozzáférhet, ugyanazt a technológiát használva, amelyet évek óta használunk az ügyféladatok védelmére.

Beépítve a milliók által naponta használt alkalmazásokba

A Microsoft 365 Copilot integrálva van a Microsoft alkalmazásokba, amelyeket emberek milliói használnak, és amelyekre nap mint nap támaszkodnak a munkájukban és az életben – Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams és még sok más alkalmazás. Az intuitív és következetes felhasználói élmény biztosítja, hogy a Teamsben ugyanúgy nézzen ki, érezze magát és ugyanúgy viselkedjen, mint az Outlookban, a súgók, finomítások és parancsok közös tervezési nyelvével.

Új készségek elsajátítására tervezték

A Copilotot úgy tervezték, hogy új készségeket tanuljon meg. Például a Viva Sales segítségével a Copilot megtanulja, hogyan csatlakozzon a CRM-rendszerekhez, hogy az ügyféladatokat – például az interakciók és a rendelések történetét – a kommunikációba vonja be. Ahogy a Copilot új tartományokat és folyamatokat tanul meg, úgy lesz képes még kifinomultabb feladatok és lekérdezések végrehajtására.

Bátran mozogva tanulunk

Az elkövetkező hónapokban a Copilotot az alábbi összes alkalmazáshoz – Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, Viva, Power Platform és még sok más alkalmazáshoz – is bevezeti majd a Microsoft. A Microsoft célja, hogy a Dynamics 365 Copilotot, mint a világ első AI Copilotját minden üzletágba bevigye.

Mindenki megérdemli, hogy célt és értelmet találjon a munkájában – és a Microsoft 365 Copilot ebben segíthet. Tudjon meg többet a Microsoft 365 blogon, és látogasson el a WorkLab oldalára, ahol szakértői betekintést nyerhet arról, hogy a mesterséges intelligencia hogyan teremti meg a munka fényesebb jövőjét mindenki számára.

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések