Innovatív újdonságok a Microsoft Dynamics 365 CRM alkalmazásban

A webinár célja, hogy bemutassuk a Microsoft Dynamics 365 CRM legújabb szolgáltatásainak és leginnovatívabb funkcióinak előnyeit.

A vállalkozások életében egyszercsak eljön az az idő, amikor már az ügyfelekkel történő kapcsolattartás, az ügyfelek ügyeinek intézése nehézségeket okoz valamilyen rendszer nélkül.

Az ügyfelekkel ápolt kapcsolatok, az ügyfelek igényeinek kielégítése jelentős mértékben hozzájárul egy vállalkozás sikeréhez, a CRM rendszerek pedig ehhez tudnak hozzájárulni. A webinár célja, hogy bemutassuk a Microsoft Dynamics 365 CRM legújabb szolgáltatásainak és leginnovatívabb funkcióinak előnyeit. Évről évre folyamatosan, így 2021-ben is a Microsoft számos újítást és fejlesztést biztosít a Microsoft Dynamics 365 CRM alkalmazások számára.

Legyen tisztában a 2021-es újdonságokkal, hogy 2022-re ne legyen kérdés a hatékony működés!

A 2021-es újdonságok közül kiválogattuk azokat a funkciókat, melyekkel az értékesítési / CRM folyamatokat még nagyobb hatékonysággal és professzionális módon tudják menedzselni, kezelni. A felhős szolgáltatás révén, a megfelelő licensz használatával ezen újdonságok az Ön CRM megoldását is gazdagíthatják!

Kiknek szól a webinar?

Webinárunk mindazoknak szól, akik vagy már használnak Dynamics 365 CRM-et, vagy fontolgatják annak bevezetését annak érdekében, hogy értékesítési folyamataikat a lehető legmodernebb megoldásokkal támogassák.

Egy kis ízelítő a webinár témái közül:

  • A legújabb szolgáltatások és funkciók a Dynamics 365 CRM-ben
  • ’Automatic Lead assignment’ és ’Deal manager’ (élő demó)
  • A CRM és Microsoft Teams együttműködés legújabb funkciói (élő demó)
  • Sales forecast és pipeline menedzsment újdonságai (élő demó)

A regisztrálás menete és továbbiak

A mostani webinarunk is a szokásos módon kerül megrendezésre, így akik nem először vesznek részt ilyen eseményünkön, már ismerik a járást. Az újonnan csatlakozóknak sincs nehéz dolguk. Regisztrálást követően kapni fognak tőlünk egy email-t, amelyben szerepelni fog a webinarhoz csatlakozást segítő link. Ezután már csak a webinár kezdetének időpontját kell várni: november 16. 14:15. A bemutatás előtti nap, minden regisztrált személy kapni fog egy emlékeztető email-t az eseményről, hogy biztosan ne maradjon le senki, aki ott szeretne lenni. A webinár a GoToWebinar alkalmazáson keresztül lesz megtartva és minden résztvevő is a kapott link által, oda tud becsatlakozni a webinar napján.

További részletekért és a regisztrációért látogasson el az esemény oldalára!

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések