Hatékonyságnövelő felhő munkában és azon kívül – Microsoft 365

Microsoft 365 szolgáltatás, amely az Office 365, a Windows 10 és az Enterprise Mobility + Security együttes erejével egy teljes, intelligens és biztonságos megoldást ad az alkalmazottak kezébe. Ez a megoldás alapvető változást hozott a tervezéskor, fejlesztéskor és piacra dobáskor használt módszereket tekintve, mivel az ügyfeleink modern munkahellyel szemben támasztott igényeit szem előtt tartva lett kialakítva.

A munkahely folyamatosan változik – a változó alkalmazotti elvárásoktól kezdve a sokféle és globálisan elosztott csapatokon keresztül a fenyegetések egyre bonyolultabb világáig. Mi úgy látjuk, hogy ezekből a trendekből egy új munkakultúra kezd kialakulni. Ügyfeleinktől tudjuk, hogy szándékukban áll innovatív technológiákat adni az alkalmazottak kezébe, hogy megfeleljenek ennek a modern munkakultúrának.

A havonta több mint 100 millió aktív kereskedelmi Office 365-felhasználónak és a több mint 500 millió használatban lévő Windows 10-eszköznek hála a Microsoft abban a különleges helyzetben van, hogy segíthet a cégeknek az alkalmazottak lehetőségeinek bővítésében, megnyitva ezzel a kaput az üzleti növekedés és innováció előtt.

A Microsoft 365 Nagyvállalati és a Microsoft 365 Vállalati verzióval, a Microsoft különböző méretű vállalkozásoknak nyújt megoldást.

A Microsoft 365 Nagyvállalati verzió a nagy méretű szervezeteknek készült, és az Office 365 Nagyvállalati verzió, a Windows 10 Enterprise és az Enterprise Mobility + Security integrálásával lehetővé teszi az alkalmazottaknak, hogy kreatív és közös munkát végezzenek, biztonságosan.

Microsoft 365 Nagyvállalati verzió:

 • Elősegíti a kreativitást azzal, hogy a felhasználók természetes módon, kézírással, hanggal és érintéssel dolgozhatnak, a mesterséges intelligenciát és a gépi tanulást alkalmazó eszközök támogatásával.
 • Az appok és szolgáltatások legszélesebb körét biztosítja – egy olyan univerzális, a csapatmunkához használható eszközkészlettel, amellyel a felhasználók rugalmasan kiválaszthatják, hogy hogyan szeretnének csatlakozni, megosztani és kommunikálni.
 • Egyszerűsíti az IT-feladatokat azáltal, hogy egyesíti a különböző felhasználók, eszközök, appok és szolgáltatások felügyeletét.
 • Beépített, intelligens biztonsági megoldásaival segít az ügyféladatok, a vállalati adatok és a szellemi tulajdon védelmében.

A Microsoft 365 Nagyvállalati verzió kétféle csomagban érhető el: Microsoft 365 E3 és Microsoft 365 E5

Microsoft 365 Nagyvállalati verzió alapja a kimagaslóan sikeres Secure Productive Enterprise, amely megháromszorozta a licencek számát. A jövőben a Microsoft 365 Nagyvállalati verzió a Secure Productive Enterprise helyébe lép, hogy teljesíthesse az ügyfeleknek az alkalmazottak kreatív, biztonságos együttműködésével kapcsolatos igényeit.

A legfeljebb 300 felhasználóval rendelkező kis és közepes méretű vállalatoknak készült Microsoft 365 Vállalati verzió az Office 365 Vállalati prémium verziót személyre szabott biztonsági, illetve a Windows 10 és az Enterprise Mobility + Security rendszerből származó felügyeleti funkciókkal integrálja. Szolgáltatásaival növelhető az alkalmazottak hatékonysága, biztosítható a vállalkozás védelme, és egyszerűsíthető az informatikai felügyelet.

Microsoft 365 Vállalati verzió:

 • Segítségével a cégek hatékonyabban dolgozhatnak együtt, hiszen jobb összeköttetést biztosíthatnak az alkalmazottak, az ügyfelek és a szállítók között.
 • Használatával az alkalmazottak bárhonnan, bármilyen eszközön elvégezhetik a munkát.
 • Az állandó biztonság minden eszközön védelmet nyújt a céges adatoknak.
 • Egyetlen IT-konzoljával egyszerűsíti az alkalmazotti eszközök és szolgáltatások beállítását és felügyeletét.

A kis és közepes méretű vállalati ügyfelek iránti elkötelezettségünk részeként három speciálisan kialakított alkalmazás előzetes verziót is létezik, amelyek az Office 365 Vállalati prémium verzióban és a Microsoft 365 Vállalati verzióban lesznek elérhetők:

 • Microsoft Ügyfélkapcsolatok – Egy könnyen használható e-mail-marketing szolgáltatás.
 • Microsoft Listings – Egyszerű módszer az üzleti információk megosztására a legnépszerűbb webhelyeken.
 • Microsoft Invoicing – Új módszer a profi számlakészítéshez és a gyors kifizetéshez.

A Microsoft távolságkövető appja, a MileIQ, az Office 365 Vállalati prémium verzióban is megtalálható.

A Microsoft 365 ezenfelül kiváló lehetőséget biztosít a partnereknek arra, hogy fejlesszék a vállalkozásukat. A Microsoft 365 a növekedést azzal serkenti, hogy lehetővé teszi a több mint 64 000 felhőpartnerének, hogy többféle ajánlatot biztosítsanak, egyszerűsítsék az értékesítési folyamatokat és növelhessék az árbevételt.

A Forrester Total Economic Impact™ két tanulmánya (a Forrester Consulting által vezetett, megrendelt tanulmányok) szerint a Microsoft 365 Nagyvállalati verzió és a Microsoft 365 Vállalati verzió a partnerek átlagos haszonkulcsát körülbelül 35 és 20 százalékkal növeli három év alatt. A partnerek a Microsoft 365 partnerwebhelyén tájékozódhatnak bővebben, ahol oktatási, értékesítési és telepítési forrásokat is találnak.

Ha többet szeretne megtudni a Microsoft 365-ről, látogasson el a Microsoft.com/Microsoft-365 weblapra.

Kirk Koenigsbauer, az Office-csapat vállalati alelnöke

 

Forrás: https://www.microsoft.com/hu-hu/microsoft-365/blog/2017/07/10/introducing-microsoft-365/

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések