Gyors üzleti folyamatok kialakítása, digitális innovációk felhasználásával

Az üzleti modellek digitalizációja, az ajánlatok értékelése, új elosztási csatornák kialakítása, az ellátási láncok ellenőrzése és a termelés automatizálása. Ezeknek a céloknak a megvalósítása érdekében, a vezetőség az egyes szakterületek részlegeivel együttműködésben tudja előmozdítani a digitális átállást. Ha így járnak el, olyan innovatív technológiákat tudnak igénybe venni, mint a mesterséges intelligencia, a prediktív analitika vagy a folyamat automatizálás, ezáltal pedig azonnal üzleti előnyökre tehetnek szert.

Gyors folyamatok innovatív technológiákkal

A kereskedések példáját kiragadva, a felhő számukra is a legújabb szoftveres megoldásokat biztosítja. Egy ajánlat értékelésének teljes folyamata leképezhető a rendszerekben – az ajánlat értékelésektől kezdve, a költség-haszon elemzéseken át, a kínált termékek viszonteladásával potenciálisan elérhető árréssel bezárólag.

Az SaaS adatközpontok saját felelősségi körükön belül biztosítják a munkatársak számára az analitikához és előrejelzéshez szükséges eszközöket. Az évtizedeken át egyeduralommal rendelkező zsebszámológépek és Excel listák világa egyre inkább a múlt zenéjének számítanak. Feladataikat analitikai eszközök vették át, amelyekkel egy szempillantás alatt részletes értékelések kaphatók. Ezen felül, ezek az eszközök akár más beszállítók hasonló ajánlatainak összehasonlító elemzését is elvégzik.

Mindig az élvonalban

Az összes folyamat felgyorsításának lehetősége már önmagában is egy magától értetődő előny. A végcél azonban az, hogy a gyors és innovatív vállalatok jóval a versenytársak előtt tudják a kereskedők polcaira juttatni a termékeiket. Ezzel együtt fontos még az is, hogy pontosabb árazást és megbízható kiszállítást is tudjanak biztosítani.

Az SaaS szolgáltatók, ígéretük szerint is folyamatosan gondoskodnak arról, hogy rendszereik naprakészek maradjanak. Nyilvános felhő alapú termékeiket ez különbözteti meg a helyi telepítésű és privát felhőben üzemeltetett rendszerektől. Az utóbbi megoldások továbbra is jelentős terhet rónak az informatikai részlegekre, akik csak nagyobb erőfeszítések árán tudják elérni, hogy rendszereik állapota mindenkor megfeleljen a kor igényeinek.

Annak érdekében, hogy a vállalatok új és innovatív technológiákat vehessenek igénybe, mindenekelőtt összetett frissítési projekteket kell hogy végrehajtsanak, meglévő szoftvereik és lehetőleg hardvereik megújítását is beleértve.

Szolgáltatott IT eszközök

Ezzel együtt, könnyen előfordulhat az is, hogy az új verziók már akár másnapra elveszítik naprakészségüket. A szoftverfejlesztések sebességében az elmúlt évek során exponenciális növekedés volt tapasztalható. Annak érdekében, hogy tartani tudják a lépést, az operatív részlegek magukra vállalják az általuk használt rendszerek további fejlesztéseit.

Az SaaS szolgáltatók pedig számos digitális eszközt biztosítanak a számukra, hogy segítséget nyújtsanak mindehhez. A munkatársak ezeknek az alkalmazásoknak a felhasználásával saját igényeik és elvárásaik szerint programozhatják a szoftvereket. Így pedig végre Önnek is lehetősége nyílik, hogy ott hagyja saját digitális kéznyomát a munkáján sőt akár vállalata tevékenységében is.

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések