Dynamics AX-szel növekszik a HUNLAND a globális agrárpiacon

„Cégcsoportunk folyamatai rendkívül összetettek, ezért döntő fontosságú számunkra, hogy minden üzletágat, minden egyes profit- és költségcentrumot külön mérhessünk, mindegyik önállóan tudjon adatot szolgáltatni. A Dynamics AX nemcsak leköveti ezt a bonyolultságot, hanem nagyon gyorsan, pontos és részletes választ ad minden kérdésünkre.” – Szabó Ákos, pénzügyi-számviteli vezető, HUNLAND

A HUNLAND bemutatása

A HUNLAND az élőállat kereskedelem globális piactere, biztos kapocs az állattenyésztők és kereskedők között. Két fő telephelyén több mint 700 szakemberrel, valamint kiterjedt partnerhálózattal, tenyész- és gyűjtőtelepein több mint 35 ezer élőállattal szolgálja ki a keresletet a világ minden régiójában.

Saját takarmánygyárat és tejüzemeket működtet, a tenyészállatok kiválasztásától kezdve az értékesítést követő tanácsadásig és nemzetközi oktatóközpontig egyedülállóan átfogó, gyors és hatékony agrárpiaci megoldást ad ügyfeleinek. Beleértve a szállítás teljes folyamatának menedzselését is, amit saját kamion- és hajóflottával, légi szállítmányozó partnerekkel, az állatok jólétére ügyelő logisztikával biztosít.

Probléma: a régi rendszer korlátai

A HUNLAND sikerének titka, hogy mindig a minőségre, az ügyfelekre, a tisztességes és hatékony munkavégzésre összpontosít, ezért tevékenységének minden területén a legmodernebb technológiákat alkalmazza. Korábban is használt ERP megoldást, azonban az üzlet, a létszám és a készletek, a méret és a bonyolultság növekedésével a régi vállalatirányítási rendszer nem tudott lépést tartani.

Fejlett, korszerű ERP megoldást kerestünk, és miután több vállalatirányítási szoftvercsomagot is megvizsgáltunk, a Microsoft Dynamics AX-ben találtuk meg azt a kiválóan dimenzionálható megoldást, amelyre hosszú távon is építhetünk – mondta Kovács Zoltán, a HUNLAND IT-vezetője. – A rendszer képességeihez hasonlóan fontos szempont volt számunkra a Microsoft piacvezető szerepe, valamint az is, hogy a COSMO CONSULT csapatában a legmegfelelőbb partnerre találtunk, így őket választottuk a Dynamics AX bevezetéséhez.

HUNLAND videós esettanulmány
Megoldás és az eredmény

Szakembereink közreműködtek a legfrissebb fejlesztés, a beérkező papír alapú számlákat kezelő automatikus iktatás megvalósításában is, amellyel a HUNLAND még több időt és energiát takarít meg.

Ha többet szeretne megtudni, a megoldás pontosabb jellemzőiről és a bevezetést követő eredményekről, akkor nézze meg a HUNLAND-dal közösen készített Esettanulmány videónkat!

Megnézem a videót!

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések