Hiszünk abban, hogy jó kezekben egy vállalatirányítási rendszer az üzleti siker, a fejlődés és a növekedés záloga lehet. De ehhez minden rendszer folyamatos odafigyelést, karbantartást és fejlesztést igényel. Meggyőződésünk, hogy az ügyfeleinkkel kialakított partnerség nem ér véget az éles indulást követően. Egy Microsoft Dynamics implementációs projekt sikeres lezárását követően ügyfeleink számára lehetőséget biztosítunk a rendszereik folyamatos támogatására, amelyet tapasztalt support munkatársaink látnak el.

Vegye igénybe a támogatási (support) szolgáltatásunkat meglévő Dynamics 365 rendszeréhez! Támogatásunk elérhető az alábbi rendszerekhez:

Több, mint 20 éves tapasztalatunk, amit a Microsoft Dynamics világában szereztünk, már több száz ügyfelünknek biztosított hosszútávú támogatást rendszereik stabil és kiszámítható üzemeltetéséhez és fejlesztéséhez.

Ügyfeleink, egy Microsoft Dynamics implementációs projekt sikeres lezárását követően is bármikor fordulhatnak nagy szakértelemmel rendelkező és tapasztalt munkatársainkhoz támogatásért. Minden megoldásunkhoz releváns támogatási szolgáltatásokat kínálunk.

Akkor is támogatjuk rendszerének működését, ha nem nálunk vezette be! Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk!

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések