Digitális transzformáció a gyártásban? – Microsoft Envision Hungary Manufacturing online esemény

Ön egy nagyobb gyártó cég vezetője vagy döntéshozója? Érdekelődne a digitalizáció és az iránt, hogyan tudná fejleszteni vállalkozását? Nem jártas a technológiai világában, de nyitott lenne az új információkra? Ha valamelyik kérdésre igennel válaszolt, akkor aMicrosoft Envision Hungary Manufacturing eseményén érdemes részt vennie!

Az eseményen több, különböző területen dolgozó szakember fogja megtartani előadásait, így egy teljesebb képet kaphatnak a digitalizáció hatásairól és előnyeiről a gyártó cégek számára. Az előadők többek között a következő témákról fognak beszélni:

  • A digitális transzformáció hogyan hat a gyártó cégekre. Elmesélik, hogy mit tanultak ebből és milyen innovációs megoldásokat tett lehetővé a számukra.
  •  Ahhoz, hogy újragondolhassuk a gyártást és annak mindennapi életünkre gyakorolt hatását, szakítanunk kell az elszigetelt adatok és folyamatok korábbi gyakorlatával. Hogyan köthetőek össze az eszközök és az adatok az emberekkel és az üzleti folyamatokkal?
  •  Az ellátási láncok problémája akut kérdés most szinte minden területen, az alapanyagokért folyó verseny éles. Elmesélik előadónk, hogy hogyan tud alkalmazkodni ehhez egy termelő vállalat, mik a jelenlegi piaci gyakorlatok az ellátáshiány égető kérdésére.

Ha felkeltette érdeklődését a téma, még nem késő regisztrálni!

Esemény időpontja: 2022. március 31. 10:00-11:00 óra

Előadók listája és regisztráció itt!

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések