deep.erp -KKV ERP rendszerrel rukkolt elő az XAPT

A magyar tanácsadó és szoftverfejlesztő cég meglátása szerint a Microsoft Dynamics NAV és AX rendszerei az elmúlt években feljebb pozicionálódtak, ezért a KKV-k igényeihez jobban igazodó rendszerrel állt elő.

„Az XAPT több mint 15 éves fejlesztői és tanácsadói tapasztalatot szerzett a nagyvállalatok vállalatirányítási rendszereinek terén. Ezt az értékes tudást szeretnénk most felajánlani a magyar KKV szektornak.” – mondta Czere Márk az XAPT Értékesítési és Marketing Vezetője. „Egyre erősebb kereslettel találkoztunk a kisebb, főleg 5-20 felhasználót igénylő rendszerek iránt, ahol egy agilis, gyorsan bevezethető, dobozos megoldásra van szükség. Meggyőződésem, hogy a deep.erp –vel minőségi megoldást biztosítunk a szektor számára.”

A deep.erp egy rugalmasan paraméterezhető dobozos vállalatirányítási rendszer, melyet kifejezetten a kis- és középvállalatok igényeire hangoltak. Az okos funkciói segítségével könnyebbé és tevékenyebbé válnak a munkanapok. A rendszer egyes automatizmusai idomulnak a felhasználói igényekhez, ezáltal felgyorsulnak vagy akár teljesen meg is szűnhetnek korábban időrabló tevékenységek. A felszabadult időt operatív, értéketeremtő feladatok elvégzésére fordíthatják a munkatársak. A döntéshozók számára rendkívül kényelmes, hogy valós idejű adatokat és azonnali hozzáférést biztosít a kereskedelmi, pénzügyi és egyéb tevékenységi folyamatokról. Egy helyen fogja össze az adatokat, növeli az átláthatóságot és segíti a tervezhetőséget. A felhasználó azonnal tájékozódhat minden fontos információról így megkönnyíti és felgyorsítja a döntéseket.

image/svg+xml
„Egy ERP rendszer bevezetése elengedhetetlen azon cégek számára, akik az ad hoc ügyvitelből átlépnének egy szervezettebb működési formába komplex folyamataik miatt. Egy idő után már nem lehet telefonon, excel táblázatokból vagy fejből irányítani. A deep.erp minőségi ugrást biztosít a fejlődni kívánó cégek számára. A deep.erp forradalmasítja a kis- és középvállalkozások belső folyamatait. Mindezt kiemelkedő ár-érték arányú konstrukcióban.”
- Czere Márk

Az XAPT több mint 350 vállalatirányítási rendszert vezetett be, ez a tapasztalat is biztosíték arra, hogy az ügyfelek az XAPT hagyományosan kifejezetten erős tanácsadásában részesüljenek. A pontos igényfelmérést követően akár 10 napon belül bevezethető a deep.erp, beleértve a szükséges oktatásokat is. A rendszer használata nagyon intuitív és jól illeszkedik a mindennapi gondolkodásmódhoz. A felhasználói felületen bárki könnyen elnavigál, akinek ismerős a Microsoft Office környezet.

www.cosmoconsult.hu/deep

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

0 megosztás

További bejegyzések