A COSMO CONSULT csatlakozott a Debrecen BSC Kerekasztalhoz

2022. április 6. Debrecen – Új taggal bővült a Debrecen Business Service Centers Kerekasztal: a COSMO CONSULT tizedik tagként csatlakozik az együttműködéshez. Ezzel a cég egy olyan kör tagjává vált, amely évek óta elkötelezetten támogatja a debreceni közép- és felsoktatási intézményeket, és aktívan tesz azért, hogy a debreceni fiatalok jobban megismerjék az üzleti szolgáltató szektor által kínált lehetőségeket.

A COSMO CONSULT a világ egyik vezető, vállalatok digitális transzformációját hivatalos Microsoft partnerként támogató IT vállalata, mely több mint 20 éve aktív a magyar piacon és a világ 16 országában rendelkezik irodával.

A Debrecen BSC Kerekasztal tagjai már évek óta igyekeznek városban és a régióban népszerűsíteni, fejleszteni és formálni az üzleti szolgáltató szektort. Az alábbi a cégekhez csatlakozik most a COSMO CONSULT: 4IG, British Telecommunications, Diehl Aviation, Deutsche Telecom IT Solutions, EPAM, Flowserve, NI, transcosmos, UCC.

“A debreceni irodanyitásunk óta tudatosan dolgozunk azért, hogy a város és a régió aktív tagjaivá váljunk és értéket tudjunk teremteni a tevékenységünkkel. Hasznos részei szeretnénk lenni a város életének és minél több területen szeretnénk támogatni a város polgrait, diákjait és üzleti vállalkozásait”– mondta Polocz Anett, a COSMO CONSULT Hungary Ügyvezető igazgatója.„Én úgy látom, hogy a Debrecen BSC Kerekasztal nagyon erős szakmai értékkel bíró tevékenységet végez már évek óta. Nagyon sikeres abban, hogy a tagok támogató aktivitásait összefogja, és az erőforrásaikat hasznosan koordinálva jól célzott projekteket valósítson meg.Számunkra nagy megtiszteltetés, hogy ennek a közösségnek a tagjai lettünk, és mindent meg fogunk tenni azért, hogy a tudásunkkal támogassuk a Kerekasztalt és a debreceni polgárokat.”

A Debrecen BSC Kerekasztal továbbra is elkötelezett az oktatás és a tanulás támogatása mellett, ezért nyelvoktatásokkal, gyakorlati tudásmegosztással, tananyagfejlesztéssel, karrier tanácsokkal, oktatási programokkal segíti a debreceni közép- és felsoktatási intézményeket.

„Jelenleg 9 prominens vállalat tagja a DBSC Kerekasztal munkájának, és nagyon örülünk, hogy tizedik cégként a COSMO CONSULT-ot köszönthetjük sorainkban!”mondta Kissné Nyéki Éva, a DBSC Kerekasztalért felelős projekt vezetője.„Jó látni, hogy Debrecen továbbra is vonzó célpont a cégeknek, és erősödik az üzleti szolgáltató szektor. Biztos vagyok benne, hogy a COSMO érkezése további támogatást ad majd ahhoz, hogy a szektor hírnevét és ismertségét továbbra is növelni tudjuk Debrecenben és a régióban.

Az együttműködés célja továbbá egy, a szektor számára kiemelten fontos kompetenciákra épülő oktatási útvonal kialakítása, mely a leendő munkakeresőket, munkavállalókat segíti a későbbi, nem titkoltan Debrecenen belüli elhelyezkedésben.

A DBSC honlapja: https://bscdebrecen.com/hu/

Sajtóhírek az eseményről:

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések