A COSMO CONSULT csoport tagjai lettünk!

Az XAPT Solutions Kft. 2019 szeptember 13-tól a COSMO CONSULT csoport tagjaként folytatja munkáját. A 20 éve alapított, a világ 12 országában működő COSMO CONSULT a Microsoft legnagyobb európai Dynamics partnere. Az akvizícióval az a célja, hogy erősítse jelenlétét a kelet-középeurópai országok piacain, valamint az általa több éve sikeresen szállított, speciális üzleti megoldásokat elérhetővé tegye a magyar vállalatok számára.

(Dejan Popovic, Co-founder and Director, New Frontier Holding Gmbh, Uwe Bergmann, CEO, COSMO CONSULT Group, Herbert Breitler, CFO, COSMO CONSULT Group, Dr. Schvarcz Zoltán, Founder and Owner of XAPT Solutions Kft.)

Az akvizíciót követően az XAPT Solutions Kft. neve 2019. novemberében Cosmo Consult Kft.-re módosul. A felvásárlás jogutódlással történt, így ügyfeleink, partnereinkkel meglévő szerződéses viszony változatlan formában fennmarad. A COSMO CONSULT változatlan formában és pozícióban átvette az XAPT Solutions összes munkatársát is, így az ügyfeleinkhez, partnereinkhez kapcsolódó kapcsolattartó személye, illetve a kapcsolattartás módja nem változik.

Bővülő termékprotfólió

Az akvizíciónak köszönhetően jelentősen bővül az elérhető ERP/CRM és iparági megoldások köre. Az akvizíció cégünk számára még nagyobb stabilitást, még kiterjedtebb tapasztalatokat és szakértelmet jelent. A COSMO CONSULT üzleti megoldások bevezetései és támogatásai által több mint 20 éve foglalkozik üzleti folyamatok és informatikai rendszerek korszerűsítésével. Minden esetben az adott projekt követelményeinek legjobban megfelelő technológiákat alkalmazzák.

A legújabb Microsoft technológiákra épített megoldások

A Microsoft Dynamics ERP és CRM rendszerei mellett, olyan digitális megoldásokat is elérhetők, amelyek kiszolgálják az adatkezelés és az analitika, a mesterséges intelligencia (AI), a munkatársak együttműködését elősegítő funkciók, az automatizációt és adatcserét támogató technológiák, tehát az „Ipar 4.0” igényeit.

A COSMO CONSULT rendszerei üzemeltethetők felhőben vagy hagyományos módon, a vállalat saját adatközpontjából. A rendszerek hozzáférhetők az irodai asztali számítógépekről, de akár út közben, okostelefonokról vagy táblagépekről is. A COSMO CONSULT által készített, a gyáripari szektornak, a szolgáltató cégeknek, az építőiparnak és a kereskedelemnek szóló iparági megoldásai átfogó szemléletet képviselnek, és hosszú távon helytálló működésre tervezték őket, amelyek a gyakorlatban is bizonyították hatékonyságukat.

A COSMO CONSULT végpontok közötti szoftverszolgáltatóként, korszerű megoldásaival gördülékenyen kiszolgálhatja a cégek üzleti folyamatait.

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

0 megosztás

További bejegyzések