Business Centralt vezetett be a Moltech!

Business Central vállalatirányítási rendszert vezetett be az anyagmozgató rendszereket gyártó Moltech Kft. A projekt megvalósítását a COSMO CONSULT mindössze három hónap alatt végezte el, így a Moltech 2021. januárjától élesben használja a Business Centralt.

“A Dynamics 365 Business Central bevezetése mellett döntöttünk. A Microsoft újgenerációs ERP megoldásának kis- és középvállalatokra szabott változatát több tízezer szervezet használja sikerrel világszerte, és a COSMO CONSULT hazai csapatával mi is több mint tíz éve dolgozunk elégedetten. Problémáinkra mindig gyors és professzionális megoldásokat kapunk. Egyértelmű volt számunkra, hogy vállalatirányításunkat a bevált, sikeres recept alapján szervezzük újjá” – mondta Molnár Csaba, alapító ügyvezető, Moltech Kft.

A Moltech munkatársai minden szerepkörben realizálták a rendszer előnyeit, amelyek a pénzügy területén például a tervezésben, vezetői szinten az azonnal átlátható gazdálkodási adatokban, a gyártás terén a folyamatok könnyű kezelésében, értékesítés szintjén pedig a kiváló értékesítéstámogató eszközökben mutatkoznak meg. A projektcsapat a januári éles indítás óta sem tétlenkedik, folytatja a munkafolyamatok további integrálását.

Az ERP megoldást ugyanis hamarosan összekapcsolják a valós idejű vizualizációs rendszerrel, amely többek között a feladatok prioritásáról a gyártás helyén jelenít meg információkat az adott műszakban dolgozóknak. Nagyon szépen tervezhető és ütemezhető a gyártáshoz szükséges alapanyagok beszerzése is a megoldás támogatásával.

Business Central vállalatirányítás, erp, referencia

Tudjon meg többet a Business Central-ról!

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések