Április közepétől elérhető Magyaroszágon a Business Central Online – 100%-ban a felhőből!

Április közepétől magyar lokalizációval is elérhetővé válik a felhő alapú Business Central,amely tervezhető költségek mellett, jelentősebb egyszeri beruházás nélkül biztosítja egy integrált ügyviteli rendszer legmodernebb funkcionalitását a hazai KKV-k számára. Büszkék vagyunk rá, hogy a hivatalos magyar nyelv és magyar törvényi megfelelés fejlesztését a COSMO CONSULT végezte.

UPDATE: Magyarországon először élőben a Microsoft 100%-ban felhős ERP rendszere a Business Central Online! Nézze meg élőben május 13-án!

A korábban Navision, majd Microsoft Dynamics NAV néven ismert vállalatirányítási rendszer 19 éve van a piacon és a Microsoft egyik legdinamikusabban fejlődő terméke. Az elmúlt három évben ötszörösére növekedett azoknak a száma, akik ennek a megoldásnak a fejlesztésén dolgoznak. Világszerte több millió Dynamics felhasználó használja az üzleti életben nap, mint nap.

A most megjelent 100%-ban felhős konstrukció (SAAS – Software As A Service) nagy előnye, hogy a Microsoft által kiadott frissítések automatikusan bekerülnek a rendszerbe, így a felhasználók mindig a legújabb verzióval dolgozhatnak.

A magyar jogszabályi környezetnek való teljeskörű megfelelés biztosítja, hogy az ügyviteli folyamatok minden hazai előírásnak megfelelnek. A Dynamics 365 Business Central leköveti a jogszabályok változásait és minden változás, új tudás, képesség azonnal a vállalkozások rendelkezésrére áll, telepítés vagy más technikai felkészülés nélkül.

Komplex szolgáltatások a felhőből – kisvállalkozásoknak is!

Business Central Online felhő, SAAS, ügyvitel, ERP, vállalatirányítás

A felhőszolgáltatásként is igénybe vehető komplex ügyviteli rendszer a legmodernebb funkciókat biztosítja akár a kisebb vállalkozások számára is, mesterséges intelligencia, gépi tanulás és Power Platform technológiákkal támogatva a valós idejű adatokra épülő ügyvitelt és üzleti döntéshozatalt.

“Nagyon büszke vagyok rá, hogy az elmúlt évben komoly erőforrásokkal tudtuk támogatni a Microsoftot abban, hogy a Business Central a magyar jogszabályoknak megfelelően itthon is elérhetővé váljon a legkiseb cégek számára is. Hiszek benne, hogy egy kiforrott és Magyarországon is jól bevált rendszert sikerült most a felhőbe vinnünk, ami minden magyar kis és középvállalt számára egy racionális választás, ha fejlődni szeretne és ebben a digitalizációt támogató eszköznek tekinti” – mondta Máté Balázs a COSMO CONSULT Kft. Termékmenedzsere.

A rendszer teljesen testre szabható és a Power Apps piactéren keresztül iparág-specifikus egyedi alkalmazásokkal egyedi tudással is felruházható. Az üzleti felhasználók informatikai fejlesztői tudás hiányában is egyszerűen, pár kattintással építhetnek fel benne egyedi elemzéseket, melyeket látványos és érthető grafikonokkal mutat meg a rendszer, mintha egy valós idejű irányítópultja lenne a vállalkozásnak.

Nemzetközi szinten a Microsoft Dynamics 365 Business Centralt használó felhasználók száma 2019-ben 41%-kal növekedett. A Power Apps alkalmazásközpont iparág-specifikus, vagy más alkalmazásait a Fortune500 vállalatok 84%-a használja. A rendszer főbb komponensei közé tartozik az ügyvitel, a könyvelés, a projekt-menedzsment, a marketing, az ügyfélkapcsolat-menedzsment és a HR-megoldások. A Dynamics 365 Business Central ugyanazokat a biztonsági követelményeket teljesíti, mint ami az összes Microsoft felhő alapú szolgáltatásra jellemző.

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések