Business Centralban kezeli egyedi gyártását a Kematechnik Innomontage

„A Business Centrallal az egyedi gyártás teljes folyamatát áttekinthetővé és követhetővé tettük. Mindenkor pontos képet kapunk arról, hogy mely felületkezelő berendezéssel mikorra és milyen költséggel fogunk elkészülni.” – Bognár Péter, ügyvezető igazgató, Kematechnik Innomontage Kft.

A Kematechnik bemutatása

A Kematechnik Innomontage Kft. harminc éve a hazai felületkezelési szakma meghatározó szereplője. Felületkezelő rendszereit – az anyagmozgatást és a villamos vezérlést is beleértve – egyedi igényekre szabva tervezi meg, gyártja le és telepíti a partnerek telephelyén. Ügyfélkörét elsősorban gépipari és alkatrészgyártó cégek alkotják az autóipar és más vertikumok területéről. Közös jellemzőjük, hogy mindegyikük ipari termékeket állít elő, amelyek felületét a folyamat elején vagy végén kezeli – tisztítja és bevonattal látja el.

Probléma: ERP-korszerűsítést akadályozó egyedi fejlesztések

A Kematechnik Innomontage elődvállalatainak 2020-as egyesülésekor vette napirendre a meglévő vállalatirányítási és ügyfélkapcsolat-kezelő alkalmazások frissítését. A korábbi technológiai partnercég közreműködésével azonban ez első nekifutásra nem sikerült, a sok egyedi fejlesztés miatt a kapott rendszer nem felelt meg az elvárásoknak.

Ilyen előzmények, kedvezőtlen tapasztalatok után már pontosan tudtuk, hogy új vállalatirányítási megoldásukban egyedi fejlesztések helyett bevált, szabványosított folyamatokkal és modulokkal akarunk dolgoznimondta Bognár Péter, a Kematechnik Innomontage Kft. ügyvezető igazgatója, és terveink megvalósításához a COSMO CONSULT csapatát hívtuk segítségül.

Kematechnik Innomontage videós esettanulmány

Megoldás: Business Central, minden folyamat átfogó támogatásához

Vállalatirányítási környezetét a Kematechnik Innomontage a Microsoft Dynamics Business Central vállalatirányítási megoldásával korszerűsítette és konszolidálta a felhőben, amelyet a COSMO CONSULT gyártástámogató, projektmenedzsment és munkafolyamat-kezelő megoldásaival (BC appjaival) együtt 2022 júniusától elégedetten használ.

Ha többet szeretne megtudni, a megoldás pontosabb jellemzőiről és a bevezetést követő eredményekről, akkor nézze meg a Kematechnikkel közösen elkészített esettanulmány videónkat!

Megnézem a videót!

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések