Nemzetközi Business Central díjat kaptunk a Microsofttól

A COSMO CONSULT csoport ismét döntős a Microsoft Global Partner of the Year díjra, a Dynamics 365 Business Central kategóriában. A Microsoft ebben az elismerésben részesítette a szoftvervállalatot, a sikeres “Move2SaaS” stratégiájáért. Ezzel a stratégiával a COSMO CONSULT segít a vállalatoknak áttérni a hagyományos, helyszíni telepítésről a modern, felhőalapú üzleti platformokra.

A Microsoft évente mintegy 50 különböző kategóriában ítéli oda a Microsoft Global Partner of the Year díjat. A díjjal a Microsoft a sikeres partnereit részesíti elismerésben, figyelembe véve képességeiket, iparági orientációjukat, a felhőtechnológiák iránti affinitásukat és vállalkozói szellemüket. “Ezek a partnerek kiemelkedőek voltak a jelöltek közül, és folyamatosan lenyűgöz a Microsoft felhőtechnológiáinak innovatív alkalmazása és az ügyfeleikre gyakorolt hatásuk” – mondta Nick Parker, a Microsoft globális partneri megoldásokért felelős alelnöke. A díj nagyon népszerű a Microsoft közösségében: Minden évben több ezer pályázat érkezik. A döntősöket az Inspire Partner Konferencián díjazzák, amelyet idén virtuálisan 2022. július 19-20. között rendeznek meg.

Business Central elismerés, díj, 2022, Microsoft

Ismét az egyik legjobb

Ahogy 2021-ben, a COSMO CONSULT ismét a globális rangsor döntősei között van: a “Move2SaaS” migrációs kezdeményezés az alapja ennek az elismerésnek. Ez egy globális koncepció, amelyet a Microsoft modernizációs stratégiájával összhangban fejlesztettek ki. Ezzel a kezdeményezéssel a COSMO CONSULT segíti jelenlegi ügyfeleit abban, hogy meglévő rendszereiket könnyedén átállítsák a Business Central legújabb felhőalapú üzleti megoldásaira. A COSMO CONSULT a verseny országos kategóriájában is második helyezést ért el. Itt a virtuális “Digitális tanácsadó” állt a középpontban. Ez a digitális asszisztens lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy az ERP-projekteket szabványosított, költséghatékony módon valósítsák meg. Ez lehetővé teszi az ügyfél alkalmazottai számára, hogy a megvalósítás egy részét vagy akár a teljes projektet önállóan végezzék el.

Egy dedikált Upgrade csapat

A Move2SaaS kezdeményezéshez a COSMO CONSULT egy sokoldalú, nemzetközi csapatot hozott létre kifejezetten azért, hogy világszerte biztosítsa a vállalatok zökkenőmentes átállását a felhőre. Ez a csapat tapasztalt tanácsadókból, upgrade-re szakosodott fejlesztőkből és felhőtechnológiai szakemberekből áll. “Magas szintű biztonság, modern munkamódszerek és nagyfokú rugalmasság: a vállalatok nagy hasznát veszik a felhő számos előnyének. Egyértelmű volt számunkra, hogy gyorsan kell szaktudást szereznünk ezen a területen. Ez a legjobban egy szabványosított, nagymértékben skálázható koncepcióval és egy olyan portfólióval érhető el, amely átfogóan a felhőben történő telepítéshez igazodik” – mondja Klaus Aschauer, a COSMO CONSULT csoport egyik igazgatója.

Átalakulás és új üzleti modell

Ami egyszerűnek tűnhet, valójában sok változtatást igényel. “A hagyományos licencelési üzletággal ellentétben a felhő ügyfélközpontú beszerzési és felhasználói modelleket tesz szükségessé. Nagyobb szabványosítást igényelnek, ugyanakkor nagyobb rugalmasságot és biztonságot nyújtanak. Számunkra ez a változás a régóta fennálló üzleti modellünk átalakítását jelentette” – mondja Aschauer. Ő és a csapat annál inkább örül a sikernek: „Számunkra ez megtiszteltetés, és egyben megerősítés is, hogy a Move2SaaS-szal sikerült elnyernünk a közönség tetszését. Gratulálok csapatunknak ehhez a nagyszerű díjhoz. Ez egy kiterjedt nemzetközi együttműködés eredménye, amelyben sokan vettek részt. Az ilyen innovatív ötletekkel biztosítjuk, hogy ügyfeleink a digitális átalakulás nyertesei legyenek.”

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések