Próbálja ki a Business Central appot Teams csapatmunkához!

Töltse le a Business Central app for Teams alkalmazás előzetes változatát, amellyel a felhőalapú vállalatirányítási megoldás üzleti adatait egyszerűen és gyorsan átviheti a Microsoft 365 csoportmunka központjába.

A Microsoft 365 termékek családjába tartozó Teams segítségével a munkatársak online megbeszéléseket tarthatnak, cseveghetnek, telefonhívásokat bonyolíthatnak, és a megosztott dokumentumokon is közösen dolgozhatnak. A Dynamics 365 termékek idei második frissítési hullámában most megjelent applikáció kapcsolatot teremt a Business Central kis- és középvállalati ERP megoldás és a Teams között, így a munkatársak minden eddiginél könnyebben megoszthatják az együttműködés tárgyát képező üzleti tartalmakat, és gyorsabban dönthetnek, válaszolhatnak az ügyfelek megkereséseire.

Jókor érkezett!

Jobbkor nem is érkezhetett volna a Business Central app for Teams, mivel a járványhelyzetben távmunkában dolgozó csapattagok számára is rendkívüli módon megkönnyíti a Microsoft két, felhőalapú megoldásának biztonságos, szabályozott összekapcsolását és együttes használatát.

A Teams beszélgetésekbe beillesztett Business Central linkek automatikusan intelligens adatlapokként jelennek meg, amelyről könnyen elérhetőek a Business Central funkciók:

 

Az alkalmazással a felhasználók a Business Central bármely bejegyzésének linkjét egyszerűen bemásolhatják a Teams-ben zajló párbeszédbe (chatbe), ahol az a vállalatirányítási rendszerben kezelt entitásra (pl. termékre, ügyfélre) vonatkozó információkat megjelenítő, kompakt és interaktív kártyává alakul, amelyen az együttműködő kollégák nemcsak megoszthatják és megtekinthetik a részletes információkat (közöttük a beágyazott tartalmakat, diagramokat), hanem közösen szerkeszthetik is az adatmezőket, és a megbeszéltek szerint megtehetik a megfelelő lépéseket, munkafolyamatokat indíthatnak – anélkül, hogy ehhez el kéne hagyniuk a Teams kollaborációs környezetét.

A Business Centralhoz kötött üzleti folyamatok közvetlenül a Teams alkalmazáson belül kezelhetőek:

Folyamatosan fejlődő integráció

Októberben ezekkel a képességekkel tette elérhetővé a Microsoft a Business Central app for Teams nyilvános előzetes változatát, amelynek funkcióit – más felhőalapú megoldásaihoz hasonlóan – folyamatosan bővíti, így a Teams-ből hamarosan közvetlenül is kereshetők és hozzáférhetők lesznek a Business Centralban kezelt adatok. Az alkalmazás hivatalos kibocsátása idén decemberben várható.

A felhasználók a Teams kliensükben levő alkalmazásboltból tölthetik le és telepíthetik a Business Central appot – a vállalati IT-osztály adminisztrátorai itt tehetik azt közzé a különböző szerepkörökben dolgozó kollégák számára a Microsoft Teams felügyeleti központjában meghatározott házirend szabályainak megfelelően. 

Az alkalmazással megvalósuló integráció egyedül a Business Central nyilvános felhőben működő, online (SaaS) változatához érhető el, maga az app azonban a Teams minden – webes, desktop és mobil – változatával használható.

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések