Változások a Microsoft Dynamics NAV promóciójában – kockázatmentes upgrade a felhőbe

A felhős átállást hivatott ösztönözni a Microsoft „Bridge to the Cloud” promóciója, amellyel az on-premises Dynamics NAV és Business Central-t használó cégeknek lehetőségük van a meglévő rendszerük mellett a Business Central felhős (SaaS) verzióját is kipróbálni. Az promóciós időszak a 2023-as év alatt lesz érvényes. Ez alkalomból mi is összefoglaljuk, hogy milyen változások várhatóak a 2022-es akcióhoz képest.

A promóció legfontosabb előnyei:

 1. A Microsoft 3 évig kettős felhasználási jogot biztosít a felhős Business Central és az Ön jelenlegi, telepített rendszeréhez. A promóció lehetővé teszi a párhuzamos használatot, amennyiben cége 3 éven belül átáll a Business Central felhős verziójára. Az átállási folyamat megtervezésében és kivitelezésében a COSMO CONSULT Kft. szakértői csapata örömmel segít Önöknek.
 2. A promóció keretein belül a Microsoft a Business Central SaaS licenszek aktuális listaárból 40%-os kedvezményt biztosít.
  A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy akár a jelenlegi Dynamics NAV/Business Central rendszer éves szoftverkövetési díjának megfelelő összegért elérhetővé válik a Business Central felhős verziója az Ön számára. A részletekért és konkrét árajánlatért keressen minket!
 3. Továbbra is használhatja jelenlegi megoldását, bővítheti felhasználóit, vásárolhat objektumokat, amíg megtervezi az átállást, és megbarátkozik a felhős Business Centrallal. Változatlan költségszintek mellett.

Használja ki a lehetőséget és költöztesse a Microsoft felhőbe minimális kockázattal a jelenlegi „földi” (on-prem) vállaltirányítási rendszerét, a Bridge to Cloud promóció segítségével.

Mikor jogosult a promócióra?

 • Ha jelenleg Dynamics NAV vagy Business Centralt használ a vállalata
 • és aktív Enhancement Plan-nel (rendezett szoftverkövetés) rendelkeznek

Mikor nem jogosult a promócióra?

 • Ha előfizetés licensszel (On-Prem SAL) használják a rendszert
 • Ha nem rendelkeznek érvényes Enhancement Plan-nel

Időzítés

 • A Bridge to the Cloud V2.0 2023. december 31-ig érhető el
 • Az akciót a határidő lejárta előtt bármikor igénybe veheti

Fontos tudni:

Ez a promóció 3 éves fix futamidőt kínál, amely nem megújítható/nem mondható fel, az NCE-n vásárolható meg, általában kettős felhasználási jogokat tartalmaz (a fenti szabályzatban leírtak szerint), és csak olyan ügyfelek számára érhető el, akik korábban nem vásárolták meg a termék felhős verzióját. Ez a promóció a felhőre való áttérés iránt érdeklődő ügyfelek számára készült. A helyhez kötött EP-re történő újbóli regisztráció nem érhető el (a korábban kifizetett EP-időszak végétől alkalmazandó visszafizetési és büntetési díjak nélkül).

Költségek

A jó hír az, hogy a Bridge to the Cloud költsége megegyezhet a már létrehozott Enhancement Plan megújítási összegével. A promóció lehetőséget kínál arra is, hogy az Enhancement Plan megújítási összegét havi elosztásban fizesse ki.

További részletek a promócióról

A promóciós időszak lejárta után teljes mértékben át kell térnie a Business Central-ra és a korábbi rendszert környezetet nem lehet produktív környezetként használni.

Segítünk abban, hogy a legjobb döntést hozhassa meg!

Tehát, ha a felhőre és az online Business Centralra tervez áttérni, akkor a Bridge to Cloud promóció megadja Önnek a lehetőséget, hogy a saját tempójában és kedvezménnyel tehesse ezt meg! Keressen minket és dolgozzunk együtt vállalata fejlődésén!

További információk a Microsoft oldalán!

 

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések