A Microsoft Dynamics NAV és a Dynamics 365 Business Central  összehasonlítása

Mi a különbség a kettő között?

Ha egymással összehasonlítva szeretnénk megvizsgálni a Microsoft Dynamics NAV (Navision) és a Dynamics 365 Business Central vállalatirányítási rendszereket, akkor érdemes a különböző korábbi Dynamics NAV verziók funkcióit tételesen listába rendezni és ezek alapján összehasonlítani a Business Centrallal. Ebben az e-bookban összegyűjtöttük a legfontosabb funkciókat, amik megkülönböztetik a két vállalatirányítási rendszert.

Bizonyos értelemben maga a kérdés, hogy „mi a különbség a Dynamics NAV és a Business Central rendszerek között?” egyetlen rövid mondatban megválaszolható: a „Business Central pusztán egy új elnevezése a Dynamics NAV rendszernek”, és ezzel el is intézhetnénk akár ennyiben is a dolgot. De ennél lényegesen többről van szó! Ebben a dokumentumban azt fogjuk bemutatni, hogy milyen lényeges változáson ment keresztül a Microsoft egyik legnépszerűbb ERP rendszere mielőtt Dynamics NAV-ból Business Centrallá lépett elő.

Nagyon sok ügyfelünk jelenleg is Dynamics NAV rendszert használ ezért időről időre szeretnénk nekik és minden más Dynamics NAV felhasználónak is bemutatni, hogy milyen lehetőségeik vannak akkor, ha fejleszteni, upgradelni szeretnének a Business Centralra.

Korábban már foglalkoztunk azzal, hogy milyen tételekből áll össze a Business Central havídíja, összegyűjtöttük, hogy miért érdemes hosszútávon is Business Centralra váltani, és 10 pontban foglaltuk össze, hogy miért a COSMO CONSULT-nál érdemes Dynamics NAV-ot üzemeltetni majd upgradelni.

Letöltés!

Ebben a dokumentumban pedig szeretnénk átfogó képet adni arról, hogy milyen lényeges funkcionális különbségek vannak az egyes verziók között.

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések