Világszinten a legjobbak között a COSMO CONSULT!

A Microsoft hagyományosan a szokásos éves partnerkonferenciája, a Microsoft Inspire keretében szokta bejelenteni, hogy az adott évben milyen cégeket választott be a Microsoft vállalati alkalmazásaival foglalkozó „Belső Körbe”. Ez a kör a Microsoft legfontosabb nemzetközi partnereiből épül fel – a Microsoft teljes szolgáltatói hálózatából az adott évben legjobban teljesítő cégek kiválasztásával. A COSMO CONSULT-ot, Európa piacvezető Microsoft Dynamics és digitális átállási szakértőjeként zsinórban immár a nyolcadik alkalommal választották be a kitüntetettek közé.

Ki kicsoda a Microsoft világában?

Ha a vállalatok digitális átállásáról van szó, a Microsoft gyakorlatilag megkerülhetetlen. A világ legnagyobb szoftverszolgáltatója – amellett, hogy bármilyen alkalmazási területen képes piacvezető megoldásokkal szolgálni – mérettől függetlenül teszi lehetővé minden cég számára, hogy közvetlenül is profitáljon ezeknek a megoldásoknak az előnyeiből, modern felhő infrastruktúrák használatával. Azt a hozzáállást, amit a Microsoft vezérigazgatója, Satya Nadella az új technológiához történő hozzáférés demokratizálásának nevez, számos Microsoft partnernél követik egyébként. Ez azért fontos, mert így az is biztosított, hogy a felhasználó vállalatok sikeresen be is vezethessék ezeket a technológiákat.

A megfelelő partner kiválasztása azonban nem mindig annyira egyszerű ehhez a feladathoz, mivel számos szakértőhöz lehet fordulni ilyen kérdésekkel, és sok kifejezetten regionális szinten aktív tanácsadó cég is működik a piacon. Ha azonban olyan stratégiai Microsoft Dynamics 365 szolgáltatókat keres valaki, amelyek a Microsoft megoldások teljes spektrumában otthonosan mozognak, és nemzetközi projektek bevezetésével is megbízhatók – széleskörű iparági szakértelem biztosítása mellett –, akkor bölcs gondolat lehet a Microsoft “Inner Circle” egy tagját kiszemelni: az ilyen jellegű elismerésben részesített Microsoft szolgáltatók között az összes, státuszt és elismertséget kivívó vállalat megtalálható a piacról.

A digitális átállás ösztönzői

A világ vezető Microsoft partnereinek körébe történő felvétel feltételei ennek megfelelően meglehetősen szigorúak. Ha valaki taggá kíván válni, akkor ehhez valamilyen jelentősebb eredményt kell letennie az asztalra, amely illeszkedik a Microsoft digitális jövőképpel kapcsolatos stratégiájához, és bizonyítania kell szakértelmét a Dynamics 365 termékek és a modern, platformalapú technológiák terén is. A középpontban az átlagos vevők állnak, mert csak azok lehetnek alkalmas jelöltek a belső körbe (“Inner Circle”) választáshoz, akik a mindennapi gyakorlatban is a legjobb minősítést kapják.

Azonban mindez nem pusztán az implementációs ismeretekről és a Microsoft termékekkel kapcsolatos szaktudásról szól. A minősítés elnyeréséhez azt is vizsgálják, hogy a vállalatra mennyire jellemző, hogy új ötleteket fogalmazna meg, és saját fejlesztésű megoldásokat, szolgáltatásokat fejlesztene ki. Ennek megfelelően a digitális átállásra ösztönzés képessége a Microsoft követelményeinek listájában vezető szerepet tölt be. Európa piacvezető Microsoft Dynamics 365 partnere, a COSMO CONSULT ismét bizonyságot tett arról, hogy rendelkezik ilyen kompetenciákkal. Ennek megfelelően, 2020-ban ismét beválasztották a Microsoft stratégiai szempontból legfontosabb partnereit tömörítő exkluzív körbe, ugyanúgy, ahogyan ez az ezt megelőző hét évben is történt.

Digitális ipari megoldásaink

 

Középpontban az emberek

A COSMO CONSULT alapkínálatában megtalálhatók központi vállalati megoldások, például ERP, CRM, üzleti intelligencia és tudományos adatelemző rendszerek, emellett azonban iparági és speciális megoldások széles választéka is az ügyfelek rendelkezésére áll. A digitális technológia fejlődése az emberek munkavégzésének módját és a vállalati alkalmazások működési elvét is megváltoztatja. „A modern digitális megoldások középpontjában az emberek, kreativitásuk és a másokkal folytatott együttműködésük áll”, állítja Uwe Bergmann, a COSMO CONSULT Csoport vezérigazgatója.

Napjainkban az a legfontosabb, hogy intelligens, minden céges igényt átfogóan kielégítő platformokat lehessen igénybe venni a rutinfeladatok ellátására, hogy ne a munkatársaknak kelljen ezekkel vesződniük, és egy olyan professzionális és egyszerre izgalmas munkakörnyezetben tudjanak dolgozni, amely lehetőséget biztosít a számukra, hogy aktívan is részt vegyenek a vállalat életében. Uwe Bergmann is ennek megfelelően azt vallja, hogy nem szabad önmagukban a modern technológiákat az elérni kívánt végcélnak tekinteni: „A vállalatok digitális átállása mindenek előtt a vállalati kultúra átformálásáról szól. A technológia önmagában csak az ajtók megnyitására képes – az érintetteknek be is kell tudni lépniük rajtuk.

Mitől lesz valakiből jó partner?

A digitális vállalati érába történő belépéshez önmagában nem elegendő a költséghatékony felhőalapú termékek és innovatív koncepciók, például intelligens ERP használata. A COSMO CONSULT “end to end” végpontok közötti megközelítése olyan átfogó tanácsadási szolgáltatásokat is magában foglal, amelyek segítségével gondoskodni lehet az átállási teendők egyidejű végrehajtásáról, függetlenül attól, hogy ehhez csak egyetlen szoftver telepítésére van-e szükség, vagy egy egész vállalatra kiterjedő digitalizációs koncepció megtervezésére és bevezetésére is sort kell-e keríteni.

Emiatt is választották meg ismét a COSMO CONSULTOT a Microsoft egyik legfontosabb nemzetközi partnerének. Uwe Bergmann szavai szerint „alapelvünk, hogy a digitális átállás gördülékeny lebonyolításához egy jó partnernek nem csak ahhoz kell értenie, hogy hogyan oldja meg a technológiai problémákat. A vállalatoknak, digitális átállásuk levezényléséhez mindenek előtt egy támogató és megértő partnerre van szükségük. Az a tény, hogy ismét bekerültünk a Belső Körbe, megint csak azt bizonyítja, hogy mennyire fontos ez a kérdés a Microsoft számára is.”

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések