Újabb díjat söpört be a COSMO CONSULT megoldása a Directions EMEA rendezvényen

A COSMO CONSULT Group az idei Directions EMEA rendezvényen mutatta be a COSMO Azure DevOps & Docker Self Service-t, a Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP rendszerhez előre konfigurált fejlesztői környezetet. Ez az új felhőszolgáltatás lehetővé teszi az operatív fejlesztőkörnyezetek gyors telepítését és rugalmas skálázását. Ez a koncepció olyan jó fogadtatásra talált a konferencián, hogy a COSMO CONSULT elnyerte a leginnovatívabb megoldásért járó “Community Award” díjat. 

Az üzleti szoftverek fejlesztéséhez általában nem csak egy laptopra van szükség. A fejlesztőknek és programozóknak általában speciális fejlesztőkörnyezetekre van szükségük, amelyek szervereken vagy a felhőben futnak. Ha egy csapat dolgozik egy projekten, akár több fejlesztői, tesztelési és speciális környezetre is szükség van. A fejlesztési feladatok strukturálását, ellenőrzését és automatizálását is figyelembe kell venni. Az ilyen fejlesztői környezet létrehozása azonban technikailag összetett és a szükséges erőforrások szempontjából is igényes, ahogyan a fenntartásuk is.

Díj elnyerése közvetlenül a piacra lépéskor

A Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP rendszert használó fejlesztők már mostantól kihasználhatják a COSMO CONSULT csoport új felhőszolgáltatását. A világ vezető Microsoft Dynamics partnere nemrég mutatta be a COSMO Azure DevOps & Docker Self-Service-t a nagyközönségnek a Directions EMEA Microsoft partnerkonferencián Milánóban, és rögtön el is nyerte a közösségi díjat. A Directions és a Microsoft képviselőiből álló díjbizottság évente ítéli oda ezt a díjat a Business Central közösségen belüli tudásátadást elősegítő innovatív megoldásokért.

A Tobias Fenster, a COSMO CONSULT műszaki igazgatója által vezetett csapat 28 élvonalbeli versenyző közül az első helyen végzett, akik számos jó ötletet mutattak be. “Nagyon büszkék vagyunk és örülünk, hogy megnyertük a díjat. Ez a jutalmunk két évnyi fejlesztési munkáért. Reméljük, hogy a Business Central közössége gyorsan profitálni fog a munkánkból, és ez elősegíti a szakmaiság további növekedését” – mondta Fenster. A COSMO Azure DevOps & Docker Self-Service a gyakorlatban már bizonyított az ERP-projekteknél.  A COSMO CONSULT csoport partnerei és ügyfelei már használják.

Minden, amire a Business Central fejlesztőinek és tanácsadóinak szüksége van

A felhőszolgáltatás a vállalatoknál vagy Microsoft-partnereknél dolgozó fejlesztőknek és a szabadúszóknak egyaránt szól. A szolgáltatás a nagyvonalú felhőkapacitáson felül a Business Central platformon történő fejlesztéshez szükséges összes eszközt is tartalmazza. Ez magában foglalja a tanácsadók számára készült felhasználói felületet is, Microsoft Power App formájában.

Egy egyszerű frontenden keresztül azt is meg lehet adni, hogy a fejlesztési munkát az ERP-rendszer következő, jelenlegi vagy régebbi verzióján végezzék. A platform üzemeltetését és támogatását a Cloud & IT Services (CIS) csapata biztosítja, amely nagy tapasztalattal rendelkezik az Azure-alapú produktív környezetek kezelésében. “Nagyon örülünk, hogy a COSMO Azure DevOps & Docker Self-Service stabil alapokon nyugvó és professzionális támogató csapattal rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a fejlesztők és a tanácsadók az alapvető feladataikra koncentrálhassanak anélkül, hogy az infrastruktúrával vagy a technikai konfigurációval foglalkoznának” – mondta Christian Krause, a COSMO CONSULT CIS csapatának vezetője.

Már elérhető és megrencelhető a COSMO oldalán!

A COSMO Azure DevOps & Docker Self Service a COSMO felhőben fut, és a COSMO CONSULT Marketplace-en keresztül foglalható a http://marketplace.cosmoconsult.com oldalon. Az induló csomag négy környezetet tartalmaz, amelyek jelenlegi vagy új fejlesztési projektekhez használhatók. A felhasználási idő és a kapacitás rugalmasan növelhető vagy lemondható havi vagy éves alapon. Az árazással kapcsolatban kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot!

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések