A COSMO CONSULT kilencedik alkalommal kapta meg a Microsoft Inner Circle tagságot

A Microsoft Inspire, a vállalat éves partnerkonferenciája július közepén került megrendezésre. Ez egy fontos esemény a Microsoft Dynamics-partnerek számára, mivel a Microsoft ekkor jelenti be, hogy mely partnerek kerülnek be a következő időszakra a Microsoft üzleti alkalmazások tekintélyes Inner Circle-ébe. Ebbe a csoportba a digitális átalakulás szempontjából legfontosabb partnereket tömöríti a világ minden tájáról, akik a Microsoft partnerhálózat jelenlegi vezető gyártóit képviselik. A COSMO CONSULT Group, Európa vezető Microsoft Dynamics 365 és digitális átalakulás szakértője, immár kilencedik alkalommal lesz tagja az Inner Circle-nek.

A bekerüléshez magas a mérce: ha részt akar venni benne, nemcsak üzleti sikereket kell felmutatnia, hanem szakértelmet is, például a Microsoft Dynamics 365 standard termékek és a modern platformtechnológiák terén. Emellett hozzá kell járulnia a Microsoft digitális jövőstratégiájához is. Ebben kulcsszerepet játszik a digitális átalakulás, amely számos vállalatnál és ágazatban már javában zajlik. A csoporthoz tartozó top partnerektől azt várják, hogy saját innovációikkal, termékeikkel és szolgáltatásaikkal új lendületet adjanak. Segítségükkel a vállalatoknak több sikert és magasabb szintű teljesítményt kell elérniük, és vezetőként a digitális átalakulást kell előmozdítaniuk. Ehhez széles körű ismeretekre van szükségük például a vállalati megoldások, a digitális platformtechnológiák és az olyan aktuális trendek terén, mint a Dolgok internetje (IoT), a mesterséges intelligencia, a felhőszolgáltatások és az adatelemzés. Mindig az ügyfelek haszna és elégedettsége a döntő tényező. Az Inner Circle-be csak olyan partnerek kerülnek be, akik gyakorlati munkájukért kiváló minősítést kapnak, és akik bizonyíthatóan hozzáadott értéket teremtenek a Microsoft technológiáinak felhasználásával. Nem csoda, hogy ide mindenekelőtt olyan szakemberek tartoznak, akik a Microsoft-megoldások teljes skáláját elsajátították, nemzetközi projekteket valósítanak meg, széles körű iparági szakértelemmel rendelkeznek, és stratégiai szinten is szorosan együttműködnek a Microsofttal. “Különösen az idei évben, amikor a mélyreható üzleti átalakulások a világ szinte minden vállalatát és iparágát érintették, különösen a Microsoft Business Applications partnerei kerültek a középpontba a világ minden részéről. Ők gyorsították fel közös ügyfeleink digitális átalakulását, és mutatták meg nekik a sikerhez vezető utat” – mondta Cecilia Flombaum, a Microsoft Business Applications ökoszisztéma vezetője.

A digitális átalakulással kapcsolatos szakértelem egyre fontosabb

A világ legnagyobb szoftvergyártójaként a Microsoft szinte minden területre piacvezető megoldásokat fejleszt. Az elmúlt években átfogó digitális platformot és modern felhő-infrastruktúrát hozott létre, amely a nagy és a kisvállalatok számára egyaránt előnyös. Ma már a jövőbe mutató technológiákon alapuló innovatív termékeket fejleszthet anélkül, hogy túlságosan nagy figyelmet kellene fordítania a teljesítményre és az adatvédelemre. Így az Inner Circle partnereivel szemben támasztott követelmények is megváltoztak. “Ma már nem csupán arról van szó, hogy jól fel vannak-e szerelve az egyes szakterületek. Sokkal fontosabb, hogy a vállalatokat a digitális jövőbe vezessük, és a digitális átalakulási folyamat nyerteseivé tegyük őket” – mondta Uwe Bergmann, a COSMO CONSULT vezérigazgatója.

A digitális átalakulás mindenekelőtt az emberekről szól

Európa vezető Microsoft Dynamics 365 partnere újra és újra bebizonyította, hogy képes erre. Ez az oka annak, hogy 2021-ben is tagja marad a legfontosabb stratégiai partnerek exkluzív körének, ahogyan az előző nyolc évben is. “Büszkék vagyunk arra, hogy újra itt lehetünk! Ez a díj az ügyfeleinkkel való szoros partnerségünk és az ezzel járó bizalom elismerése. Megerősíti, hogy abszolút helyes az a megközelítésünk, hogy az embereket helyezzük minden tevékenységünk középpontjába” – mondta Uwe Bergmann. Az olyan területek innovatív ötletei és koncepciói, mint az intelligens ERP (iERP), a CRM, az adatelemzés és a modern munkamódszerek ugyanúgy hozzátartoznak.

A COSMO CONSULT repertoárja az iparági megoldások és speciális megoldások széleskörű portfóliójaként. Látva, hogy a digitális átalakulás milyen kihívásokkal jár, a vállalat például olyan élvonalbeli asszisztencia-rendszereket fejlesztett ki, mint a Digitális Tanácsadó, a felhasználókat támogató és segítő interaktív chatbotok, valamint intelligens migrációs stratégiákat a felhőbe való átálláshoz. “A COSMO CONSULT olyan fenntartható megoldásokat tervez, amelyek segítségével a vállalatok versenyelőnyöket érhetnek el. Csapatban dolgozva olyan termékeket és szolgáltatásokat hozunk létre közös ügyfeleinkkel, amelyek megfelelnek az üzleti élet minden követelményének, miközben magas szintű ügyfélelégedettséget biztosítunk. A Microsofttal való szoros együttműködésnek köszönhetően a COSMO CONSULT alapos ismeretekkel rendelkezik a Microsoft platformjáról is, így olyan innovatív megoldások és szolgáltatások kifejlesztésére képes, amelyek nagy értéket képviselnek a felhasználók számára” – mondja Flombaum.

A digitális átalakulást holisztikusan kell elképzelni

A digitális átalakulással kapcsolatos saját tapasztalataiból tanulva a szoftver- és tanácsadó cég alaposan támaszkodik a holisztikus megközelítésre, amely nemcsak a technikai szempontokat, hanem a tanácsadást is magában foglalja, például olyan területeken, mint a változásmenedzsment és az üzleti tervezés. “A digitális átalakuláshoz egy jó partnernek a technológiánál több területen is szakértőnek kell lennie” – mondja Uwe Bergmann. “Amit a vállalatok a digitális átalakuláshoz vezető úton elsősorban keresnek, az a biztonság és a hozzáértő, megértő támogatás az út során. Az, hogy ismét az Inner Circle-be kerültünk, azt mutatja, hogy a Microsoft is így látja” – tette hozzá. A digitális technológiák fejlődése megváltoztatja az emberek munkamódszerét, a döntések meghozatalának módját és a fejlődésüket. Ez megváltoztatja a vállalati alkalmazások koncepcióját és tervezését. “A modern, digitális megoldások az emberekre összpontosítanak, és különösen az olyan területeken támogatják őket, mint a kreativitás és az együttműködés” – mondta Bergmann. Ma különösen fontos, hogy intelligens, holisztikus platformokat biztosítsunk a digitális átalakuláshoz, hogy levegyük a rutinfeladatok terhét az alkalmazottakról, és nagyobb szabadságot adjunk nekik.

Az ügyfelek is részesülnek az Inner Circle előnyeiből

A Microsoft Inner Circle-höz való csatlakozás erősíti a COSMO CONSULT kapcsolatát a Microsoft vezető döntéshozóival. Lehetőség nyílik például a stratégiákról való eszmecserére, valamint a Microsoft vezetőivel és más partnerekkel való kapcsolatépítésre a 2022 márciusában megrendezésre kerülő Inner Circle csúcstalálkozón, valamint a 2021 júliusában és 2022 júniusában tartandó virtuális találkozókon. Ezáltal lehetőség nyílik a Microsoft Dynamics megoldások stratégiai irányának és jövőbeli fejlesztésének befolyásolására is, hogy a gyakorlati projekttapasztalatok és az aktuális ügyféligények még inkább figyelembe kerüljenek. Emellett a szoftver- és tanácsadó cég könnyebben hozzáférhet a technikai újításokhoz, így az ügyfelek hamarabb élvezhetik a versenyelőnyöket.

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések