A COSMO CONSULT Csoport, Európa piacvezető Microsoft Dynamics partnere, nemzetközi súlyának növelése keretében Ázsiában folytatja terjeszkedését. Új Hong Kong-i iroda megnyitásával a régióban tevékenykedő érdeklődők és a COSMO CONSULT meglévő nemzetközi ügyfelei is immár olyan helyi kapcsolattartókon keresztül építhetik partnerhálózatukat, akik a piac kiterjedt ismerete mellett a cég digitális átállásban szerzett széleskörű iparági szakértelmét is képesek kamatoztatni. Teljeskörű szolgáltatásaink kiterjesztése miatt Kínában, Vietnámban, Malajziában és Szingapúrban is tervezzük, hogy újabb helyszíneken jelenünk meg.

A jövő itt kezdődik

A feltörekvő ázsiai piacok hosszú évek óta szerepelnek kitüntető helyen a gazdasági jelentésekben, hiszen az ázsiai piacok mostanra megszilárdult gazdaságokká váltak, és a világ élvonalába kerültek, különös tekintettel Kínára, amely a nemzetközi szinten hamarosan a legnagyobb gazdasági szereplővé fog válni.

Természetesen, a cégek már régóta tudatában vannak annak, hogy üzleti tevékenységük további fejlesztése szempontjából az ázsiai gazdasági régió kulcsfontosságú térség. Az ázsiai kereskedelmi és termelési egységek kialakítása hosszú évek óta szerepel a nyugati vállalatok általános üzleti gyakorlatai között. A kontinens gyorsan növekvő fogyasztói szektora azonban szintén egyre vonzóbbá válik a nemzetközi beszállítók számára.

Kapu az ázsiai piac felé

Ezzel együtt, a régió ipari és szolgáltatási kínálata lélegzetelállító sebességgel fejlődik. Ennek megfelelően, a legkülönbözőbb méretű vállalatok intelligens üzleti döntéshozatali mechanizmusait, valamint a piaci lehetőségek leghatékonyabb felismerését és kihasználását elősegítő modern digitális üzleti technológiák iránti igény is jelentősen megnövekedett.

A Microsoft aranyfokozatú partnere, a COSMO CONSULT, a világ 10 piacvezető technológiai és szolgáltató cégének egyikeként, újonnan nyíló fiókirodáival immár számos ázsiai országban áll az ügyfelek rendelkezésére az ilyen irányú igények kielégítésében. A COSMO CONSULT számára, – jó néhány nemzetközi nagyvállalat központjának szomszédságában – Kína egyik legfontosabb gazdasági régiójában nyíló új Hong Kong-i irodája lesz az első állomása az ázsiai növekedésnek.

Emberközpontú technológia

A COSMO CONSULT, ezzel a lépésével a vállalat sikerének egyik legfontosabb tényezőjével fémjelzett stratégiai utat követi: az ügyfelek közelségét helyezi a középpontba. Ez egyaránt megnyilvánul a specifikus ügyféligények megértésében és a személyes kapcsolatok helyi szintű ápolásában. „Fontos, hogy maximálisan ismerjük a piac szabályait” nyilatkozta Rex Yu, az új ázsiai COSMO CONSULT divízió ügyvezető igazgatója. „Ez azonban sokkal többről – nevezetesen a kulturális különbségek megértéséről is szól. A középpontban tehát a kapcsolati rendszerek szövetét alkotó emberek állnak.”

A Microsoft Dynamics szakértője és a digitális átállás specialistája, a COSMO CONSULT számára az emberi tényező középpontba helyezése minden projekt közös nevezőjét és az utóbbi évek Kelet-Európától Latin-Amerikáig végig söprő növekedésének alapját jelentette. „A digitális technológiák már napjainkban is központi szerepet töltenek be a vállalatok életében” magyarázza Uwe Bergmann vezérigazgató. „Végeredményben azonban ezek a technológiák is az embereknek segítenek kreativitásuk és szenvedélyük kibontakoztatásában.”

„Óriási a potenciál”

A legmodernebb felhő- és AI-alapú üzleti megoldásoktól az ipar, a kereskedelem és a szolgáltató szektor szakmai rendszereivel bezárólag átfogó digitalizációs tanácsadást kínálunk: A COSMO CONSULT azonnali rendelkezésre állással kínálja teljes portfólióját a helyi vállalatok és az ázsiai régióban saját leányvállalatokkal rendelkező nemzetközi ügyfelek számára. A gyors reakcióidők biztosítása érdekében, 24 órás nemzetközi ügyfélszolgálatot és támogatást alakítunk ki.

„Napjainkban egy gazdasági és emberi szempontból egyaránt óriási kihívásokkal járó krízisen megyünk keresztül” mondta Uwe Bergmann. „A kialakult helyzetben úgy véljük, hogy nem szabad a fejünket a homokba dugni, és a lehető legjobban kell pozícionálnunk magunkat ügyfeleink számára. Az ázsiai piacban óriási potenciál rejlik, és elérkezik majd az idő a válság után, amikor ez a potenciál maximálisan kibontakozhat majd.”

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

További bejegyzések