A mi tudásunk az Ön sikere!

A Microsoft vezető hazai partnereként szakembereinkkel és innovatív üzleti megoldásainkkal azért dolgozunk, hogy segítsük ügyfeleinket stratégiai céljaik elérésében.

Hiszünk abban, hogy az innovatív technológiák és folyamatosan fejlődő szakembereink sikeresebbé teszik a vállalkozásokat. Célunk, hogy ügyfeleink számára kézzelfoghatóvá tegyük ezt a tudást és tapasztalatot, hogy sikeresebbé váljanak a mindennapi vállalatvezetésben.

Az XAPT Solutions Kft. 2019 szeptember 13-tól a COSMO CONSULT csoport tagja lett!

0Év tapasztalat
0Munkatárs
0Ügyfél világszerte

Önnek is van megoldásunk!

Hiszünk a legújabb technológiákban, és abban, hogy megfelelő szakértelemmel párosítva ügyfeleink még sikeresebbek lehetnek. Mindegy, hogy élőállat nagykereskedelem, ingatlan fejlesztés vagy szállítmányozás - a Microsoft Dynamics alapú megoldásaink lehetővé teszik, hogy a legkülönbözőbb iparágak igényeit is kiszolgáljuk.

Iparági megoldásaink

COSMO CONSULT

Üzleti rendszerek emberi igényekre szabva

Egy vállalat gazdasági sikere mindenekelőtt az ott dolgozó embereken múlik. Új ötletek, innovatív termékek és intelligens marketing stratégiák a munkatársak kreativitásának, elkötelezettségének és szenvedélyének eredményeként jöhetnek csak létre. Annak érdekében, hogy a lehető legjobban ki lehessen használni a humán erőforrásban rejlő potenciált, fontos, hogy a megfelelő keretrendszer biztosítva legyen. Biztosítani kell például, hogy a munkatársak együtt tudjanak egymással működni a projektjeiken, függetlenül attól, hogy mikor és honnan szeretnék végezni a munkájukat. Gondoskodni kell arról, hogy egyszerűen és felesleges várakozás nélkül hozzá tudjanak férni minden szükséges információhoz, illetve gyorsan és gördülékenyen végre tudják hajtani a megfelelő folyamatokat. Egyszóval tehát, ha biztosítottak a megfelelő feltételek, akkor a vállalatnál dolgozó emberek is maximális hatékonysággal tudják ellátni a feladataikat. A COSMO CONSULT-nál intelligens tervezéssel, innovatív stratégiákkal, új ötletekkel és emberi igényekre szabott üzleti rendszerekkel teremtjük meg az ehhez szükséges szabadságot.

Útmutató vállalata digitális megújulásához

Több mint 25 éve foglalkozunk üzleti informatikai rendszerek bevezetésével és támogatásával, így jelentős tapasztalattal rendelkezünk üzleti folyamatok és informatikai rendszerek modernizálásában. Digitalizációs projektjeinkben minden esetben az adott helyzet követelményeinek legjobban megfelelő technológiákat alkalmazzuk. A Microsoft Dynamics ERP és CRM rendszereit kiegészítve, platformunk olyan digitális technológiákra épül, amelyek az „Ipar 4.0” és a humántőke-menedzsment (HCM) szellemében az adatkezelés és az analitika, a mesterséges intelligencia (AI), a munkatársak együttműködését elősegítő funkciók vagy az automatizációt és adatcserét támogató technológiák igényeit is kiszolgálják. End-to-end szoftverszolgáltatóként a legkülönbözőbb rendszereket is tökéletesen tudjuk integrálni egymással, így a vállalat minden üzleti folyamata teljes mértékben digitálissá válhat.

Rendszereink rugalmasan üzemeltethetők felhőben vagy hagyományos módon, azaz a vállalat saját adatközpontjából. A rendszerek hozzáférhetők az irodai asztali számítógépekről, de akár útközben, okostelefonokról vagy táblagépekről is. A gyártó szektornak, a szolgáltató cégeknek, az építőiparnak és a kereskedelemnek készült iparági megoldásaink átfogó szemléletet képviselnek, időtálló felhasználhatóságra tervezték őket, és a gyakorlatban is bizonyították hatékonyságukat.

Középpontban az emberek

Egy szoftver önmagában még nem csodaszer. Egy olyan eszköz azonban, amely segít munkatársainak, hogy könnyebben láthassák el rutinfeladataikat, strukturálja a munkavégzést, és mindig az adott feladatokhoz célzottan szükséges információkat bocsátja a felhasználók rendelkezésére. A COSMO CONSULT-nál olyan szoftvereket fejlesztünk, amelyek:

  • könnyen érthetők
  • könnyen kezelhetők
  • átlátható módon biztosítanak hozzáférést az információkhoz
  • segítik a dolgozókat napi munkavégzésük során

Más szóval: Olyan szoftvereket fejlesztünk, amelyekkel öröm a munka. Annak érdekében, hogy csapata már a kezdetektől sikerrel alkalmazza a rendszert, átfogó tanácsadási és oktatási programunkkal minden szükséges támogatást megadunk a számukra.

Nem "csupán" egy szoftver

A célunk az, hogy biztosítsuk a digitális folyamatok, a vállalati kultúra és az összes dolgozó munkamódszereinek tökéletes összhangját. Jól tudjuk, hogy a digitális átállás kihívásai elsősorban szervezési kérdésnek tekinthetők, mi azonban az ehhez szükséges támogatást is biztosítjuk vállalatának. Üzleti folyamattervezéssel foglalkozó tanácsadó csapatunk segítségével kezébe veheti vállalata digitális átalakításának irányítását, és megteremtheti a sikeres továbbfejlődéshez szükséges feltételeket.

Szervezetfejlesztőink segítségével kidolgozhatja saját digitális stratégiáit, új folyamatokat alkothat meg, sőt, még azt is biztosíthatja, hogy munkatársai is lelkesen várják a változást. Mindez cégünk átfogó megközelítésének szellemiségét követi, amely azonos hangsúlyt fektet a humán erőforrás és a szervezeti háttér igényeire és a digitális technológiák alkalmazására. Mindezt figyelembe véve, a digitális átállás tehát valóban sokkal több lesz egy szimpla technológiai változásnál.

Határokon átívelő minőség

Megoldásaink minden KKV igényeit kiszolgálják, de otthon vagyunk a nagyvállalatok Big Data megoldásainak világában is. Ügyfeleink hosszú névsora a gazdaság területeinek teljes spektrumát felöleli: az e-kereskedelem trendi start-up vállalkozásaitól kezdve, a hagyományos ipari, kereskedelmi és szolgáltató cégeken át, egészen a nemzetközi nagyvállalatokig.

A Magyarországon, valamint Európa, Latin-Amerika és Ázsia országaiban működő irodáink és nemzetközi partnerhálózatunk közreműködésével a világ minden táján állunk ügyfeleink rendelkezésére informatikai projektjeik és digitális átállásuk támogatásában és megvalósításában. Így mindig ott tudunk jelen lenni, ahol arra ügyfeleinknek éppen szüksége van.

Állunk rendelkezésére

Ügyfeleinkkel azért tudunk mindig egyenrangú partnerként együtt dolgozni, mert tökéletesen fel tudjuk térképezni vállalati kultúrájukat, a cégre jellemző munkamódszereket és folyamatokat, valamint azokat a piaci igényeket is, amelyeket napról napra ki kell szolgálniuk. Workshopokat, képzéseket, webináriumokat és szakmai rendezvényeket tartunk, hogy a lehető leggyorsabb tudásátadást biztosítsuk a számukra.

Erre a legjobb példát oktatási platformunk, a COSMO College jelenti, amely egyetlen helyen összpontosítja összes oktatási és folyamatos tanulást biztosító eszközünket, az adatelemzési módszerekkel kapcsolatos helyszíni felhasználói betanításoktól kezdve, a digitális munkafolyamatok témakörében tartott inspiráló workshopokkal bezárólag.

Első a biztonság!

A digitális átállás, az üzleti rendszerek és az infrastruktúra tekintetében is a világ egyik vezető Microsoft partnereként közvetlen hozzáférésünk van a legújabb technológiákhoz, így szakmai felkészültségünk mindig tökéletesen naprakész. Ügyfeleink számára ez garantálja a legmagasabb szintű biztonságot beruházásaikhoz, és előrelátó tervezést tesz lehetővé a jövőre nézve.

Felkeltettük érdeklődését? Akkor lépjen kapcsolatba velünk! Örömmel mutatnánk meg személyre szabottan is, hogy modern üzleti rendszerek megoldásainak alkalmazásával milyen lehetőségek állnak vállalata rendelkezésére.

A felhő nálunk nem a jövő, hanem a jelen!

A felhő alapú megoldások, IoT, az automatizált funkciók és a machine learning nálunk nem a jövő. A jelen. Célunk, hogy ügyfeleink kiaknázzák a jelen és a jövő technológiai és üzleti lehetőségeit. Erre mi figyelünk helyettük.

Büszkék vagyunk szakmai és társadalmi elismeréseinkre

COSMO CONSULT irodák világszerte

FR

FR

France
Ecuador

Ecuador

Ecuador
Peru

Peru

Peru
Mexico

Mexico

Mexico
Chile

Chile

Chile
AT

AT

Austria
CH

CH

CH
Spain

Spain

Spain
Sweden

Sweden

Sweden
Colombia

Colombia

Colombia
DE

DE

Germany
RO

RO

RO
HU

COSMO CONSULT Kft.

(korábban XAPT Solutions Kft.)
Rétköz utca 5.
1118 Budapest
Magyarország