AVEX Kft.

Vállalkozásból vállalat Microsoft Dynamics NAV-val

image/svg+xml 2016. november 20.

Az AVEX Zrt. tulajdonosai, egyben vezetői nagyon keményen megküzdöttek azért, hogy egy hasznos, az üzleti folyamatok minden részletét valóban támogató vállalatirányítási rendszerrel dolgozhassanak.

Budaval Zrt.

Microsoft Dynamics AX-al nyert a Budaval

image/svg+xml 2016. november 20.

Speciális gyártási folyamatok, termelési terv optimalizálása, selejtcsökkentés, vonalkódos azonosító rendszer, részletes költségelemzés, anyaghulladék-elemzés és minimalizálás – csak néhány a Budaval számos egyedi igényei közül, amelyet egy vállalatirányítási rendszer bevezetésével kívántak megoldani. Mivel a cég vezetősége elkötelezett volt a rendszer bevezetése iránt, és határozott elképzelésekkel rendelkezett a megoldás céljáról, alig fél év alatt megvalósulhatott a testreszabott, jól működő vállalatirányítási rendszer.

Bundy Hűtéstechnikai Kft.

Microsoft Dynamics AX Roll-out a Bundy Kft-nél

image/svg+xml 2016. július 17.

A verzióváltással együtt merült fel az igény, hogy a leányvállalatoknál is legyen egységesen a Microsoft Dynamics AX akkor elérhető legújabb verziója, a Microsoft Dynamics AX2012. A központi szerepkör miatt elsőként a magyarországi telephelyen kezdték meg a bevezetést, amely egy nettó új bevezetést jelentett a cégcsoport számára.

Diego Kft.

A DIEGO a Microsoft Dynamics AX megoldással rendezkedett be

image/svg+xml 2016. november 18.

A Microsoft Dynamics AX integrált vállalatirányítási rendszer támogatja a vezető melegburkolat-forgalmazó országos üzlethálózatának tevékenységét és további terjeszkedését Kelet-Közép-Európában. Ha járókelőkhöz fordulván megkérdeznénk, mi jut eszükbe a DIEGO-ról, gondolkodás nélkül rávágnák: hát a szőnyeg!

Hansa-Kontakt Kft.

Hatékonyság és versenyképesség növelés a Hansa-Kontakt Kft-nél

image/svg+xml 2017. június 21.

A Hansa-Kontakt hatékonyságát és versenyképességét a Microsoft Dynamics AX alapú raktárirányítással növeli. A CBA és Partner hálózatokat létrehozó, több ezer üzletet kiszolgáló nagykereskedő új logisztikai központjában a másfélszeresére nőtt forgalmat változatlan létszámmal tudja kezelni.

K és V Nemzetközi Fuvarozó Kft.

Gördülékeny ügymenet Microsoft Dynamics NAV-val

image/svg+xml 2016. november 20.

Olyan vállalatirányítási rendszert vezettünk be a K és V Nemzetközi Fuvarozó Kft.-nél, ami lehetővé teszi, hogy a különböző üzleti területeken átívelő folyamatok teljes egészükben átláthatóak, tervezhetőek, mérhetőek és elemezhetőek legyenek.

MARSO Kft.

Gyors abroncsválasztás a Marso Kft-nél

image/svg+xml 2017. június 13.

Marso Kft., vállalatirányítási rendszer, ERP, Microsoft Dynamics AX, 365, gumi, nagykereskedés

Masterplast Kft.

A Masterplast a Microsoft Dynamics AX-re alapozva építkezik

image/svg+xml 2016. november 20.

Példaértékű informatikai beruházást hajtott végre az építőipari termékek nagykereskedelmével foglalkozó Masterplast Kft.: a Microsoft Dynamics AX integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésével pár hónap leforgása alatt világszínvonalúra fejlesztette elavult informatikai infrastruktúráját.

OTP Faktoring Zrt.

Integrált ingatlan- és vagyongazdálkodási megoldás Microsoft Dynamics AX alapon

image/svg+xml 2016. november 17.

A hét országot érintő Microsoft Dynamics AX bevezetés első állomásaként a magyarországi anyavállalat számára került kialakításra egy ingatlankezelésre specializált megoldás. A nemzetközi projekt célja az országok eltérő folyamatainak erősebb standardizálása és a tevékenységek átláthatóságának további javítása.

SEI Interconnect Products Kft.

A fenntartható növekedés záloga

image/svg+xml 2016. november 20.

A SEI Interconnect Products Kft.-nél 2011 eleje óta működik élesben a Microsoft Dynamics NAV integrált vállalatirányítási rendszer. A japán anyacég feszes és tudatos középtávú tervezésének eredményeként már évekkel korábban tudható volt, hogy 2010 után meredek felfutás várható az alattyáni gyár termelésében és árbevételében, így mindenképpen egy tökéletesen működő ERP megoldásra volt szükségük.

1/2