Kiemelt Ügyfeleink

Büszkék vagyunk az ügyfeleinkre! Hiszünk a közös munkában és a hosszútávú együttműködésben. Mindent megteszünk azért, hogy a sikereikhez a legjobb tudásunkkal hozzájárulhassunk.

  • Hunland Group Holding Kft.
    A Hunland, az 1992-es alapítása óta eltelt évek során vált az élőállat kereskedelem globális vezető szereplőjévé. Napjainkban a Hunland egy olyan multinacionális vállalatcsoporttá vált, amely meghatározó szereplő az állattenyésztés, a mezőgazdasági termelés, a kereskedelem, a szállítás és a tanácsadás egymásra hangolt szolgáltatásai láncolatában.
  • Horváth Rudolf Intertransport Kft.
    1995 óta foglalkoznak belföldi és nemzetközi közúti árufuvarozással, szállítmányozással. A vállalkozás az észak-magyarországi régió egyik meghatározó és Heves megye legnagyobb közúti áruszállítással foglalkozó társasága.
  • Lindab Kft.
    A Lindab Kft. a Lindab Group leányvállalataként 1991-óta van jelen Magyarországon. A nemzetközi cégcsoport tagjaként a Lindab Kft. légtechnikai rendszerekhez és könnyűszerkezetes épületekhez fejleszt, gyárt és értékesít minőségi termékeket és összetett megoldásokat.
Business Central bevezetés a Kematechnik Innomontage Kft-nél

Business Central bevezetés a Kematechnik Innomontage Kft-nél

Nagy örömmel mutatjuk be a legújabb közös projektünk végeredményét, amelyen közösen dolgoztunk ügyfelünkkel, a Kematechnik Innomontage Kft-vel. Business Central vállalatirányítási rendszert vezettek be, amely a cég minden vállalati folyamatát kezeli: könyvelés, a logisztika, raktárkezelés, kereskedelem, ügyfélszolgálat, gyártás és szerviz.

Nézze meg a videót és ismerje meg a bevezetéssel kapcsolatos tapasztalatokat ügyfelünktől!

Business Central és Dynamics CRM a Layher Kft.-nél

Business Central és Dynamics CRM a Layher Kft.-nél

A Layher Kft. a digitalizáció úttörőjeként ügyfeleink közül az elsők között választott felhős megoldást a vállalatirányítási és ügyfélkapcsolati folyamatok menedzselésére.
Mire és hogyan használja a cég a rendszereinket? Kiderül a videóból!

Business Central vállalatirányítási rendszert vezetett be a Moltech Kft.

Business Central vállalatirányítási rendszert vezetett be a Moltech Kft.

Nagy örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk ügyfelünk, a Moltech Kft. sikeres Business Central bevezetésének történetét! Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhattunk a projekten és mi is hozzájárulhattunk ahhoz, hogy egy agilis magyar cég hatékonyabban tudja kihasználni a Microsoft technológiákban rejlő lehetőségeket! Aki szeretné megtudni, hogy milyen összetevői vannak egy vállalatirányítási rendszer sikeres bevezetésének az kattintson a videóra!

Esettanulmány: Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer az ÓAM Ózdi Acélművek Kft-nél

Esettanulmány: Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer az ÓAM Ózdi Acélművek Kft-nél

A Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer bevezetése 2019-ben kezdődött az ÓAM-nél, és 2020. január elsejével történt meg az éles indulás. A rendszer a vállalati folyamatok teljes spektrumának lefedésére szolgál: az alapanyag beszerzéstől kezdve, a pénzügyön és számvitelen át, a logisztikán keresztül egészen az értékesítésig. További részletek ügyfelünkről és a bevezetett rendszerről a videóban!

Esettanulmány: Microsoft Dynamics AX a HUNLAND-nál

Esettanulmány: Microsoft Dynamics AX a HUNLAND-nál

Büszkék vagyunk rá, hogy immár hetedik éve folyamatos az együttműködés a Hunlanddal, és a Microsoft Dynamics AX vállalatirányítási rendszer sikeresen biztosítja a 35 cégből álló cégcsoport mindennapi működését. További részletek ügyfelünkről és a bevezetett rendszerről a videóban!

Microsoft Dynamics 365 bevezetéseink Magyarországon

Esettanulmányok

Ismerje meg partnereinket! Esettanulmányainkban megtudhatja hogyan változott partnereink működése és milyen előnyökhöz jutottak a rendszerek által.