Kiemelt Ügyfeleink

Büszkék vagyunk az ügyfeleinkre! Hiszünk a közös munkában és a hosszútávú együttműködésben. Mindent megteszünk azért, hogy a sikereikhez a legjobb tudásunkkal hozzájárulhassunk.

  • ICO Zrt.
    Az ICO Magyarország és Közép-Kelet-Európa legnagyobb író- és irodaszergyártója. Megoldásunkkal az ICO modernizálta és sztenderdizálta folyamatait 4 országban, gyorsabbá tette az információáramlást és ezzel az új termékek bevezetése is hatékonyabbá vált. A megszerzett előnyöknek köszönhetően növelte versenyképességét, automatizált folyamatokat és csökkentette kiadásait.
  • Marso Kft.
    Az 1990-ben alapított Marso Kft. a hazai gumiabroncspiac vezető kereskedője. A Marso felismerte, hogy piacképessége akkor tartható fenn, ha a vállalat valamennyi részterületét egy fejlett vállalatirányítási rendszer fogja össze. A választott megoldás teljesen lefedi a gazdálkodás valamennyi területét, megvalósítja a kereskedelmi kapcsolatok és a marketing összehangolását, a partnerek webes kiszolgálását.
  • Diego
    Az 1992-ben alakult DIEGO Kft. 128 kereskedelmi egységet – köztük saját és franchise boltokat – felölelő képviseletével a melegburkolatforgalmazás jelentős hazai szereplője. A vállalat az országos bolthálózatát dabasi logisztikai központjából látja el, termékeinek 90%-a importból származik. Ezért olyan integrált megoldást keresett, amely a nagy- és kiskereskedelmi tevékenységet egyaránt hatékonyan támogatja.
Business Central vállalatirányítási rendszert vezetett be a Moltech Kft.

Business Central vállalatirányítási rendszert vezetett be a Moltech Kft.

Nagy örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk ügyfelünk, a Moltech Kft. sikeres Business Central bevezetésének történetét! Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhattunk a projekten és mi is hozzájárulhattunk ahhoz, hogy egy agilis magyar cég hatékonyabban tudja kihasználni a Microsoft technológiákban rejlő lehetőségeket! Aki szeretné megtudni, hogy milyen összetevői vannak egy vállalatirányítási rendszer sikeres bevezetésének az kattintson a videóra!

Microsoft Dynamics 365 bevezetéseink Magyarországon

Esettanulmányok

Ismerje meg partnereinket! Esettanulmányainkban megtudhatja hogyan változott partnereink működése és milyen előnyökhöz jutottak a rendszerek által.