Gyors és költséghatékony szoftverfejlesztés

Gyors és költséghatékony szoftverfejlesztés

Microsoft Power Platform

Szeretné, ha mindig naprakész információk állnak rendelkezésére vállalkozása teljesítményéről? Ha az ismétlődő feladatokkal nem kéne többet bajlódnia? Jó lenne, ha a vállalkozás fő tevékenységeit egy kézből tudná irányítani, és mindig tudna a legsürgősebb elintéznivalókról? Van egy jó hírünk: Csapatunk és a Microsoft Power Platform segítségével ez gyorsan és költséghatékonyan megvalósítható!

Hogyan működik?

Egyedi igényekre szabott applikációk

A könnyen kezelhető alkalmazásokkal hatékonyabbá és olcsóbbá teheti munkafolyamatait, költséges, egyedi szofterfejlesztések nélkül.

Felhőalapú szolgáltatások

Adatai biztonságosan és olcsón tárolhatók, és nem kell attól tartania, hogy illetéktelen személyek is hozzáférhetnek

A meglévő infrastruktúrára épül

A vállalkozása által használt programok összekapcsolhatók az új applikációkkal, nincs szükség azok cseréjére.


A Microsoft Power Platform részei

A Microsoft átfogó üzleti alkalmazás-csomagja a hatékonyabb működésért – kis- közepes és nagyvállalatok számára egyaránt

power-platform-modules-logo

A Power Platform alapja a Common Data Service, amely garantálja adatai biztonságos, felhőalapú tárolását. A Microsoft Power Platform elérhetővé teszi a mesterséges intelligencia használatát már kisebb vállalkozások számára is, hogy működésük optimalizálásával a növekedésre fókuszálhassanak. A többszáz összekötő pedig biztosítja, hogy új alkalmazásait össze tudja kapcsolni a vállalkozásában használt más programokkal.

Kiknek ajánljuk?

Kiknek ajánljuk?

ERP rendszer mellé

Egy robosztus ERP rendszer használata sok előnnyel jár, ám sok esetben kisebb feladatok vagy folyamatok leképezésére nem alkalmas. Vagy legalábbis több időt, energiát és erőforrást igényel a megvalósítás, mint hogy belekezdjen a cég. Hasonló korlátozó tényezők merülhetnek fel, ha egyedi szoftverfejlesztéssel próbálkozik a vállalat. Ekkor jön képbe a Power Platform, ami bármilyen adatforráshoz könnyen kapcsolódik, és házon belüli IT-erőforrással is készíthetők célalkalmazások pl. mobil timesheet-jelentés, céges gépjármű-foglalás, stb.

Nagyvállalatoknak

Nagyvállalati környezetben mutatkoznak meg igazán a Power Platform előnyei: gyakorlatilag bármilyen adatforráshoz képes kapcsolódni, legyen szó ERP, CRM vagy bármilyen más már használatban lévő üzleti alkalmazásról. Ennél a vállalatméretnél már akár egy belsős IT-s is kezelheti az appokat egy csapaton belül.

Kisvállalkozásoknak

Sok esetben egy KKV nem engedheti meg magának egy komolyabb ERP rendszer bevezetését, valamint egyedi célalkalmazások fejlesztése is idő- és költségigényes lehet. A Power Platform a kis és középvállalati szegmens számára is racionális választás, amennyiben szeretnék egyes folyamataikat fejleszteni vagy automatizálni, de megkímélnék magukat a hosszadalmas ERP bevezetéstől vagy drága szoftverfejlesztéstől.

Üzleti riportok, jelentések

Üzleti riportok, jelentések

Microsoft Power BI

A Power BI segítségével üzleti döntéseit a valóban lényeges információk alapján hozhatja meg, melyeket bármikor automatikusan, az Ön igényeire szabottan, egyedi megjelenítésben érhet el.

Applikációk néhány kattintással

Applikációk néhány kattintással

Power Apps

Egyedi alkalmazások segítségével optimalizálhatja vállalkozása működését, gyorsan és költséghatékonyan. Csapatunk ezek megtervezésében és kivitelezésében nyújt segítséget, hogy a legjobb megoldásokat találjuk meg az Ön számára.

A modulokból építhető Power Apps alkalmazásokat akár fejlesztői tudás nélkül is, gyorsan létre lehet hozni
Más alkalmazásokkal való összekapcsolásukhoz, és a legjobb eredmény elérése érdekében érdemes szakmai segítséget igénybe venni
Többféle adatforrással összeköthetők, és egyszerre több felhasználó is dolgozhat velük, hasonlóan például az online dokumentumokhoz

Üzleti folyamat-automatizálás

Üzleti folyamat-automatizálás

Power Automate

Automatizálja az egyszerű, gyakran ismétlődő feladatokat, hogy munkatársai a lényeges vagy összetett problémákra tudjanak koncentrálni. A beépített sablonok használatával számos egyszerű, ám fontos feladat csupán néhány kattintással automatizálható. Nincs szükség többé emlékeztetők küldésére, vagy fontos fájlok e-mailezésére!

Újszerű beszélgetési élmények

Újszerű beszélgetési élmények

Power Virtual Agents

Intelligens virtuális asszisztensek segíthetik az ügyfeleivel történő kommunikációt, jelentős költséget spórolva meg vállalkozásának. A virtuális asszisztensek egyszerűen létrehozhatók a meglévő modulokból, nincs szükség bonyolult kódolásra. A mesterséges intelligencia révén a chatbotok magas szintű kommunikációra képesek ügyfeleivel. Így vállalkozása szünet nélkül és mindig pontos információkkal áll ügyfelei rendelkezésére.

Alacsony kódolású üzleti weboldalak létrehozása

Alacsony kódolású üzleti weboldalak létrehozása

Power Pages

Új, önálló termékként a Power Pages – technikai képzettségtől, háttértől függetlenül – bárki számára hatékony platformot biztosít adatalapú, modern és biztonságos weboldalak létrehozásához. Ez a low-code megoldás skálázhatóan és biztonságosan lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen építsen üzleti funkcionalitással bíró weboldalakat.

Power Platform termékismertető

Power Platform termékismertető

Ha szeretne szükség esetén gyorsan váltani, innovatív megoldásokat kidolgozni és reagálni a piaci igények változásaira, nem kell többé kizárólag az informatikai részlegre támaszkodnia üzleti alkalmazások és jelentések készítésekor. A Microsoft Power Platform termékismertetőből megtudhatja, hogyan fogja megkönnyíteni mindennapjait ez a megoldás! 

Cím kell majd - nem működik
A videóból kiderül, hogyan fejlesztett a Pepsi átfogó megoldást a kiszállítások kezelésére a Power Platform segítségével: A PowerApps-alkalmazásokkal minden munkatársuk valós időben tudja nyomon követni az üzletek készleteit, vagy épp a kiszállítást végző kamionokat. A Power BI egyedi grafikonokon és egyéb vizuális eszközökel könnyen értelmezhető formában összegzi az adatokat. A Microsoft Flow (azaz a Power Automate) segítségével számos gyakran ismétlődő, egyszerűbb, de fontos folyamatot automatizáltak, mint például a jóváhagyások bekérését, vagy az értesítések, figyelmeztetések kiküldését.

Szeretne többet megtudni?

Ingyenesen felmérjük fejlesztési igényeit!

Szeretné tudni, hogy az ön üzleti problémájára milyen megoldást kínál a Power Platform? Mennyi idő lenne a fejlesztés, és mennyibe kerülne? Számos Power Platform fejlesztésen vagyunk túl, vegye fel velünk a kapcsolatot és szakértőink szívesen bemutatják az eddig elkészült alkalmazásainkat, és ingyenesen felmérik a meglévő igényeket.

Kapcsolat

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
  • 40+ országban bevezetett rendszerek
  • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
  • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések