Power Virtual Agent: felhő alapú megoldás

Power Virtual Agent: felhő alapú megoldás

Újszerű beszélgetési élmények

Intelligens virtuális asszisztensek segíthetik az ügyfeleivel történő kommunikációt, jelentős költséget spórolva meg vállalkozásának. A virtuális asszisztensek egyszerűen létrehozhatók a meglévő modulokból, nincs szükség bonyolult kódolásra. A mesterséges intelligencia révén a chatbotok magas szintű kommunikációra képesek ügyfeleivel. Így vállalkozása szünet nélkül és mindig pontos információkkal áll ügyfelei rendelkezésére.

A rendszer segítségével:

  • gyorsabban reagálhat az érdeklődők kérdéseire
  • tehermentesítheti a kommunikációs részlegét az automatizációs folyamatokkal 
  • fontos adatokat gyűjthetbe az oldalára látogatókról

A megoldás legfőbb előnyei

A Power Virtual Agent automatizálja az ismétlődő feladatokat és üzleti folyamatokat, így Ön a fontos dolgokra összpontosíthatja energiáját.

Dolgozik Ön helyett a háttérben
A mesterséges inteligencia és automatizációs funkciók segítségével, csapatát költséghatékonyan tudja kibővíteni egy adminisztrációs munkatárssal.
Biztonságos adathasználat
Javítsa a szervezeti termelékenységet és a bot teljesítményét a beépített elemzésekkel. A beépített analitikával mindig pontos adatokat kaphat az adott részleg vagy weboldal állapotáról.
Széles közönséget elérése
Értse meg ügyfeleit és alkalmazottait azáltal, hogy több nyelven kommunikál velük a webhelyeken, mobilalkalmazásokon, Facebookon, Microsoft Teams-en vagy bármely más támogatott csatornán keresztül.

Tervezze meg és hozza létre botját

Tervezze meg és hozza létre botját

Power Virtual Agent segítségével több száz előre konfigurált összekötő közül választhat, és egyedi munkafolyamatokat fejleszthet. Emellett akár összetettebb forgatókönyveket is kidolgozhat a Microsoft Bot Framework használatával.

Fejlessze folyamatosan a robotok teljesítményét

Fejlessze folyamatosan a robotok teljesítményét

Használjon fel témajavaslatokat a személyre szabott és gördülékeny társalgáshoz, természetes nyelvértelmező és információkinyerő megoldásokkal, és figyelje, illetve javítsa csevegőrobotja teljesítményét AI és adatalapú háttérinformációk alapján.

Csatlakoztatás más rendszerekhez

Csatlakoztatás más rendszerekhez

A Microsoft más termékeiben megtalálható Power Virtual Agents funkciók segítségével a robotokat egyszerűen lehet integrálni a meglévő üzleti folyamatokba. Így az adatgyűjtés és -szolgáltatás is felgyorsítható és fejleszthető lesz.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Konzultáció szakértőinkkel

Ha a felhőből elérhető Power Virtual Agent megoldásunk felkeltette érdeklődését, keressen minket további információkért. Tanácsadóink pedig végigvezetik Önt a program ismertetésén. Vegye fel velünk a kapcsolatot és a megbeszélt időponton megtekintheti a megoldásunk összes funkcióját!

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
  • 40+ országban bevezetett rendszerek
  • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
  • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések