Power Pages

Power Pages

Egyszerű weboldal létrehozás mindenki számára

A Power Pages – technikai képzettségtől, háttértől függetlenül – bárki számára hatékony platformot biztosít adatalapú, modern és biztonságos weboldalak létrehozásához. Ez a low-code megoldás skálázhatóan és biztonságosan lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen építsen üzleti funkcionalitással bíró weboldalakat.

A megoldás segít:

  • megkönnyíti az üzleti weboldalak tervezését, konfigurálását és élesítését
  • biztonságosan gyűjthet és oszthat meg üzleti információkat a webhelyek látogatóival
  • JavaScript, Liquid sablonok, kódkomponensek és webes API-k segítségével kódolhat

A megoldás legfőbb előnyei

Alkosson Ügyfelei, látogatói számára weboldalt egyszerűen, könnyen a már kész sablonok használatával, vagy hozzon létre weboldalt egyedi logókkal, képi, formai és tartalmi elemekkel kiegészítve. Az adatokat a háttérben a Microsoft Datavers-ben tárolhatja, és teheti elérhetővé megfelelő biztonsági szerepkörök segítségével weboldala látogatói számára. A weboldalon bejelentkezett ügyfelei csak a Számukra releváns információhoz férnek hozzá.

Design Studio
Számtalan lehetőséget kínál a testreszabásra a weboldalak tervezése során.
Templates Hub
A templatek nem csak az inspirálódásban segítenek, de a tervezési folyamatot is felgyorsítják és leegyszerűsítik.
Learn Hub
A rendszer használatában segítséget nyújtanak a beépített oktató anyagok, amelyek lépésről lépésre végig vezetnek a funkciókon.
Visual Studio Code
A rendszerben JavaScript, Liquid sablonok, kódkomponensek és webes API-k segítségével kódolhat.

Tervezzen lenyűgöző weblapokat

Tervezzen lenyűgöző weblapokat

A Power Pages tervezőstúdió egy intuitív felület, amely lehetővé teszi a kevés kódolást igénylő készítők számára, hogy gazdag üzleti webalkalmazásokat hozzanak létre és konfiguráljanak.

Miközben az oldal tervezésén és felépítésén dolgozik, átválthat a kódszerkesztőre, nagyíthat, kicsinyíthet vagy visszaállíthatja a nagyítást az oldal alapértelmezett méretére a tervezőstúdióban.

Számtalan testreszabási lehetőségek

Számtalan testreszabási lehetőségek

Power Pages Témák és eszközök robusztus készletét tartalmazza a webhely stílusának kialakításához. Válasszon számos előre beállított téma közül, amelyeket alkalmazhat a portálra. Használja ezeket a témákat kiindulási pontként, és alkalmazzon további testreszabásokat a stílus menüvel.

Üzleti adatok megosztása és gyűjtése

Üzleti adatok megosztása és gyűjtése

Az Adatok munkaterülettel egyszerűen vizualizálhatja és kezelheti a webhely üzleti adatait táblákkal, űrlapokkal és listákkal. Az összes adatot és változást a Microsoft Dataverse. Létrehozhat és szerkeszthet táblákat a webhelyhez, és létrehozhat (vagy szerkeszthet meglévő) modellvezérelt űrlapokat és nézeteket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Konzultáció szakértőinkkel

Ha a felhőből elérhető Power Pages megoldásunk felkeltette érdeklődését, keressen minket további információkért. Tanácsadóink pedig végigvezetik Önt a program ismertetésén. Vegye fel velünk a kapcsolatot és a megbeszélt időponton megtekintheti a megoldásunk összes funkcióját!

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
  • 40+ országban bevezetett rendszerek
  • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
  • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések