Power Automate: felhő alapú megoldás

Power Automate: felhő alapú megoldás

Üzleti folyamat-automatizálás

Növelje teljesítményét és cserélje ismétlődő, manuális feladatait automatizált munkafolyamatokra. A kisebb, konkrét feladatoktól akár teljes munkafolyamatokig takarítson meg időt és energiát, hogy munkatársai stratégiai célokra összpontosítsák energiájukat.

A rendszer segítségével:

  • időt és energiát spórolhat a folyamatok digitalizálásával ás automatizálásával
  • automatikus emlékeztetőket kaphat a lejárt feladatokra
  • több időt fordíthat a fontosabb feladataira
  • jóváhagyásokat konfigurálhat és indíthat

A megoldás legfőbb előnyei

Egyetlen, alacsony kódolású, felhasználóbarát platform segítségével bárki javíthatja munkafolyamatait, hogy időt szakíthasson arra, ami a legfontosabb.

Felhasználóbarát
A Power Automate több ezer előre elkészített kategorizált sablont bocsájt a rendelkezésére a felhő alapú automatizációkhoz. Így Önnek már csak az adott feladatra kell szabnia.
Beépített templatek
A Power Automate rendszerében több ezer előre elkészített sablon is rendelkezésre áll a felhő automatizációs folyamatokhoz. Ezzel megkönnyítve a folyamatok kialakítását.
Automatizáció ott, ahol kell
A Power Automate számos alkalmazást kínál a folyamatok létrehozásához, szerkesztéséhez és futtatásához (Asztali, felfős, mobilos és Teams integráció).

Automatizáció a Microsoft Teams-ben

Automatizáció a Microsoft Teams-ben

A Microsoft Teams Power Automate alkalmazás a csapatmunka központjába helyezi az automatizálást. Hozzon létre és kezeljen üzleti és felhős folyamatokat a Teams elhagyása nélkül, számos előre elkészített sablon segítségével vagy a nulláról indulva.

Túrbozza fel munkafolyamatait mesterséges intelligenciával

Túrbozza fel munkafolyamatait mesterséges intelligenciával

A Power Automate a Microsoft mesterséges intelligencia technológiájával működik. A mesterséges intelligencia nemcsak egyszerűvé és érdekessé teszi az automatizálást, hanem számos módon segíti a felhasználókat. Gyorsan egyszerűsítheti a feladatait AI-modellek használatával, például előrejelzések, űrlapfeldolgozás, objektumészlelés és kategóriabesorolás segítségével egy egyszerű, könnyedén használható felületen.

Folyamatos fejlődés

Folyamatos fejlődés

A Process advisor segít megszüntetni az automatizálással kapcsolatos találgatásokat, mivel lehetővé teszi az üzleti folyamatok rögzítését, hogy segítsen azonosítani a szűk keresztmetszeteket és az optimalizálás módjait.
Felveheti egyedül, vagy meghívhat másokat is az együttműködésre. Ezután nézze meg, ahogy a felvételei végponttól végpontig tartó vizualizációkká és elemzésekké válnak, amelyek segítenek megmutatni a folyamatok javításának lehetőségeit.

Válasszon workflowt igényei szerint

A Power Automate-en belül három különböző típusú workflow létezik: felhős workflow, asztali workflow és üzleti workflow.

Felhős workflow

Felhős workflow

Hozzon létre egy felhőfolyamatot, ha azt szeretné, hogy az automatizálás automatikusan, azonnal, vagy egy ütemezés segítségével induljon.
Asztali workflow

Asztali workflow

Automatizáljon biztonságosan minden szinten a beépített kivételkezelővel és rendelkezésre álló cégirányítással, adatvédelemmel, és adatvesztés-megelőzési technológiával. Biztosíthatja a megfelelőséget több mint 100 szabvánnyal és tanúsítvánnyal szemben.
Üzleti workflow

Üzleti workflow

Biztosíthatja, hogy a személyek következetesen adják meg az adatokat, és mindig ugyanazokat a lépéseket kövessék minden alkalommal, amikor egy ügyféllel dolgoznak az üzleti folyamatok létrehozásán.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Konzultáció szakértőinkkel

Ha a felhőből elérhető Power Automate megoldásunk felkeltette érdeklődését, keressen minket további információkért. Tanácsadóink pedig végigvezetik Önt a program ismertetésén. Vegye fel velünk a kapcsolatot és a megbeszélt időponton megtekintheti a megoldásunk összes funkcióját!

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
  • 40+ országban bevezetett rendszerek
  • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
  • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések