Power Apps: felhő alapú megoldás

Power Apps: felhő alapú megoldás

Applikációk néhány kattintással

A Power Apps egy kevés programozást igénylő (low code) fejleszetési megközelítés, amelyen keresztül lehetősége van az alkalmazás gazdáknak is építőkockákból összeállítani az applikációkat. Egyedi alkalmazás-fejlesztés során az adatok forrása lehet Dataverse, vállalatirányítási rendszer (EPR), Excel fájlok vagy akár SharePoint is.

A rendszer segítségével:

  • egyszerűbb és könnyebb alkalmazásokat fejleszteni
  • csökkenti a fejlesztési költségeket
  • kevés kódolást igénylő alkalmazások rugalmas létrehozása

A megoldás legfőbb előnyei

A Microsoft Power Apps platformja kiválóan alkalmas arra, hogy munkatársai biztosítsák, hogy bármilyen célra/automatizálással kapcsolatos feladatra a lehető legjobb módon fejleszthessenek alkalmazásokat.

Gyors és egyszerű használat
Könnyen használható eszközöket kínál az egyéni üzleti alkalmazások fejlesztéséhez. Az előre elkészített eszközök és sablonok segítségével munkatársai gyorsan készíthetnek problémaspecifikus alkalmazásokat.
Manuális folyamatok digitalizációja
Vászon- és modellalapú alkalmazásokra építve is fejleszthetnek megoldásokat olyan, feladatokhoz vagy szerepkörökhöz kapcsolódó forgatókönyvekhez is, mint például az ellenőrzések.
AI Builder
Lehetővé teszi az üzleti szakértelemmel rendelkező csapatok számára, hogy könnyedén automatizálják a folyamatokat és előrejelezzék az eredményeket az üzleti teljesítmény javítása érdekében.

Power Apps Studio

Power Apps Studio

A Power Apps Studio a vászonalkalmazások építéséhez használt alkalmazástervező. Az alkalmazástervezővel az alkalmazások létrehozása olyan érzést kelt, mintha egy diaképet készítenénk a Microsoft PowerPointban. Ennek köszönhetően bárki képes lesz alkalmazást létrehozni, akár pár kattintással.

Alkalmazás bármilyen eszközre

Alkalmazás bármilyen eszközre

A lehetőségekhez igazodó tervezésnek köszönhetően a Power Apps biztosítja, hogy a felhasználók hihetetlen élményt kapjanak a különböző platformokról, böngészőkből és eszközökről, például mobiltelefonokról, táblagépekről, asztali számítógépekről és laptopokról történő indítás során.

Integrálja és bővítse alkalmazásait

Integrálja és bővítse alkalmazásait

Használja ki a több mint 200 adatforrás előnyeit a már használt adatok és rendszerek integrálásához. Bővítse a Power Apps-t egyéni csatlakozókkal és adathordozókkal, mint egy profi fejlesztő.

Üzleti folyamatok támogatása a Power Apps alkalmazásokkal

Üzleti folyamatok támogatása a Power Apps alkalmazásokkal

Power Platform fejlesztői csapatunk egy saját megoldás csomagot hozott létre a Power Apps-on belül, amely támogatja az értékesítési, projekt és szervíz folyamatokat. A három területre külön-külön készült alkalmazás, amely önmagában is bevezethető. A webinár során részletesen végig vezetjük a nézőket a három alkalmazás felületén és bemutatjuk leghasznosabb funkcióit.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Konzultáció szakértőinkkel

Ha a felhőből elérhető Power Apps megoldásunk felkeltette érdeklődését, keressen minket további információkért. Tanácsadóink pedig végigvezetik Önt a program ismertetésén. Vegye fel velünk a kapcsolatot és a megbeszélt időponton megtekintheti a megoldásunk összes funkcióját!

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
  • 40+ országban bevezetett rendszerek
  • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
  • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések