Webinar bemutató megtekintése most!

Otthoni munkavégzés könnyedén a Microsoft TEAMS használatával

Az otthoni munkavégzés, amely sokak számára jelent újdonságot, egyes vállalatoknál a normális működés része. Hadd mutassuk meg, hogy hogyan is működik ez a gyakorlatban!

Miről szól ez a webinar?

Ez az angol nyelvű webinar betekintést nyújt a Microsoft Teams világába. Az egyszerű kiigazodás érdekében ismertetjük az eszköz használatával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Egy élő demó keretében bemutatjuk a Microsoft Teams működését, valamint gyakorlati példákon keresztül, ismertetjük a belső és külső kapcsolattartáshoz választható opciókat:

 • Mi az a Microsoft TEAMS, és hogyan működik?
 • Felhasználók beállítása az Office 365-ben
 • Microsoft Teams alap funkciók
 • Gyakorlati példa a közös munkára, élő demón keresztül
 • Kommunikáció másokkal chat felületen, illetve audió vagy videó híváson keresztül
 • Dokumentumok megosztása

Megnézem a webinart most!

Otthoni munkavégzés a Microsoft TEAMS segítségével!

Úgy dolgozhat távolról, mintha csak az irodában lenne.

Részletekért görgessen tovább

 • Hatékony kommunikáció a csapatok között

  A csapatok több szálon futó és később is visszakereshető üzenetváltást folytathatnak, így mindig mindenki ismerheti a dolgok állását. A felhasználók kezdeményezhetnek privát és csoportos csevegést is, megoszthatnak, tárolhatnak fájlokat, és társszerzőként dolgozhatnak együtt másokkal.

 • Online értekezletek

  A Microsoft Teams mindenféle értekezlet lebonyolítására alkalmas, legyen szó akár csapatértekezletről, akár élő videóközvetítésről, vagy akár a konferenciahívásokba való betárcsázásról. Próbálja ki Ön is a Microsoft Teams-értekezleteket számítógépen, mobileszközön vagy Skype-konferenciarendszeren, HD-felbontású videóátvitellel.

 • A munkaterület testreszabása és kibővítése

  Appokkal egészítheti ki munkaterületét, hogy egy helyen érhessen el minden eszközt és szolgáltatást, amire a napi munkájához szüksége van.

 • Nagyvállalati szintű biztonság és megfelelőség

  Teljes körű biztonság, felügyelet és megfelelőség alakítható ki, minderről az Office 365 igény szerinti skálázhatósága és kezelhetősége gondoskodik.

Csevegés bárhonnan

Csevegés bárhonnan

Microsoft TEAMS - Chat

Lépjen kapcsolatba kollégáival bárhonnan a chat funkció használatával! A csoportos csevegésekben és a négyszemközti üzenetváltásokban is használhat GIF-eket, matricákat és emojikat.

Értekezletek bárhonnan

Értekezletek bárhonnan

Microsoft TEAMS - Meetings

Egyetlen gombnyomással válthat csoportos csevegésről videokonferenciára. 10 vagy akár 10 ezer fős csapatok találkozhatnak egy helyen, függetlenül attól, hogy hol vannak éppen a világban.

Hívás bárhonnan

Hívás bárhonnan

Microsoft TEAMS - Calls

Többé nem kell azon gondolkodnia, vajon ki csatlakozott éppen a híváshoz. A Teams-hívások, a Telefonrendszer, a Híváscsomag1 és a Közvetlen átirányítás stresszmentessé tesz minden konferenciahívást.

Együttműködés bárhonnan

Együttműködés bárhonnan

Microsoft TEAMS - Collaboration

Nem kell többé kétségbeesetten kutatnia a fájljai után. A Teamsben minden Word-dokumentumot, PowerPoint- és Excel-fájlt valós időben érhet el, oszthat meg és szerkeszthet.

Konferenciahívás több szereplővel! Online meetingek otthonról.

A Teams-hívások rajtköve a Microsoft Telefonrendszer, mely minden olyan hívási funkciót tartalmaz, melyre egy szervezetnek szüksége lehet. A szolgáltatást párosíthatja a Közvetlen átirányítás funkcióval vagy a Híváscsomagokkal, így lehetővé teszi a hívások indítását és fogadását.

Gyorsabb munka
Teams-eszközöket használva gyorsan csatlakozhat, és máris megkezdheti az együttműködést másokkal. Egyetlen érintéssel kezdeményezhet értekezleteket és hívásokat.
Együttműködés hívás közben is
A Microsoft Teams olyan nagyszerű együttműködési lehetőségeket biztosít, mint a csoportos hívásfogadás, a hívásmeghatalmazás és a megosztott vonalak.
Munka bárhonnan
A bármilyen helyen és munkastílusban való használatra alkalmas eszközökkel Ön választhatja meg, hogy hol és hogyan szeretne dolgozni.

Tanácsadás és letöltés!

Microsoft TEAMS

A Microsoft Teams segítségével egy modern munkahely alakítható ki. Munkatársai időbeli és térbeli korlátok nélkül dolgozhatnak, és otthoni munkavégzés mellett is megőrizhetik hatékonyságukat, kollégáikkal együttműködve folytathatják feladataikat. Amennyiben a rendszer bevezetésében szakértők kollégáink segítségére van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! A Microsoft TEAMS ingyenes verzióját letöltheti a Microsoft honlapjáról a lenti linkre kattintva.

Microsoft TEAMS letöltés

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
 • 40+ országban bevezetett rendszerek
 • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
 • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések