Megérkezett a Dynamics Business Central

Megérkezett a Dynamics Business Central

Új köntösben a Dynamics NAV

A Business Central száz százalékosan alkalmazkodik a digitális transzformáció kapcsán kialakult üzleti igényekhez. A Business Central elődje minden képességével rendelkezik, viszont felhő alapú megoldásként bárhonnan elérhető, de telepített és hibrid verzióként is használható. A beépített mesterséges intelligencia segítségével pedig, valós idejű adatokhoz és prediktív analízisekhez is hozzáférhet.

Nézze meg hogyan jutott el jelenlegi formájáig a Business Central!

Miben más a Business Central, mint a Dynamics NAV?

 • egyszerűen integrálható a Dynamics 365 for Sales-el, a Microsoft CRM megoldásával
 • könnyen elérhető, valós idejű adatok és üzleti elemzések a beágyazott Power BI-al
 • egyszerű frissítések verzióváltás nélkül
 • hatékony munkavégzés a munkafolyamatok létrehozásával és automatizálásával a Microsoft Flow segítségével
 • a Microsoft Dynamics NAV könnyen hozzáférhető bármilyen eszközről, telepített, felhős vagy akár hibrid verzióban is elérhető

Miért válasszam a Business Centralt?

Minden elvárásnak megfelel

Felhőből is elérhető: így könnyen hozzáférhető bármilyen eszközről, bárhonnan. Az üzemeltetés biztonságát a Microsoft Azure, a hozzá kapcsolódó nemzetközi szabványok és az EU adatvédelmi hatóságának szigorú biztonsági feltételei garantálják.

Moduláris felépítés: lehetővé teszi a többlépcsős bevezetést, illetve a későbbi bővítéseket.

Iparági kiegészítések: iparágspecifikus megoldásokkal könnyen kiegészíthető.

Külső szoftverekkel könnyen integrálható.

Miért válasszam a Dynamics Business Centralt (Dynamics NAV)-ot?

Azért mert egy megbízható, folyamatosan fejlődő, stabil megoldásra van szüksége. Az COSMO CONSULT szolgáltatásaival a bevezetés sikere garantált, és így hosszú távra biztosíthatja cége sikerességét.

0

Tanácsadó

Összeszokott csapat. Több, mint 10 év projekt tapasztalat.
0

Fejlesztő

Nincs olyan üzleti igény, amit ne tudnának megvalósítani.
0

Ügyfél

Rengeteg iparágnak, változatos igényekre, sikerre hangolva!

Funkciók

 • Valós idejű adatok egyszerű kinyerése a Business Central rendszeréből, melyek segítségével könnyen meghatározhatók a következő lépések. A Power BI lehetővé teszi az egyének és a felhasználói csoportok számára, hogy adataikat és alkalmazásaikat összekapcsolva gyorsan naprakész információkhoz jussanak.
 • Egyszerűsítse a könyvelési folyamatokat és tartsa kézben a szervezet pénzügyeit! A Business Central (Microsoft Dynamics NAV) minden folyamatot egy helyen kezel biztonságban: követeléskezelés, tárgyi eszközök, banki kapcsolatok és sok más.
 • Tegye rendbe a projekteket is! A vállalatnál futó párhuzamos projektek összehangolását a Business Central (Dynamics NAV) rendszerével támogathatja. A projekteken előre megtervezheti az erőforrásokat és a költségeket, ráadásul folyamatosan szemmel tarthatja a projekteket vizualizált riportok formájában.
 • Új lehetőségek nyílnak meg a különböző osztályok közötti együttműködésre. Az egységes rendszernek köszönhetően egy felületen kezelhetők a marketing kampányok, a sales folyamatok, a szerződések kezelése és az ügyfelek támogatása. Dolgozzon hatékonyabban és tegye elégedettebbé ügyfeleit!
 • A Business Central (Microsoft Dynamics NAV) segít a kereslet kiszolgálásában, és a teljes folyamatra kiterjedően betekintést nyújt az anyagok költségével és felhasználásával kapcsolatos adatokba. Segít az áruk és a raktárhelyek kezelésében, a költségek és a veszteségek csökkentésében, valamint a raktározás ellenőrzésében.
 • Beszerzési folyamatait is kíválóan támogatja a Business Central! Az igénylések, jóváhagyások, kifizetések és további teendők is egységes folyamatok mentén, egy átfogó rendszeren keresztül tudnak megvalósulni. A Business Centralban költségkeretek és keretszerződések kezelésére is van lehetőség a szervezeti egységes és/vagy a munkavállalók szintjén is, ennek megfelelően a beszerzések értéke megfelelő kereteken belül tartható.
0

Millió felhasználó

Töretlen népszerűség, rugalmasság, iparági szabadság.
0

Ezer cég

Világszerte több ezer cég választja minden évben üzleti rendszerének.
0

Lokalizáció

Nemzetközi környezetben kipróbált megoldás, amely a határokon átívelő bevezetések sztárja.

Hogyan automatizálta a Peak az online értékesítését?

Esettanulmány - Business Central

A Business Central bevezetése több szempontból is hatékony megoldásnak bizonyult: A megnövekedett forgalmat az automatizált folyamtoknak köszönhetően, gyorsan és biztosan ki tudják szolgálni. A marketing stratégiát a rendelkezésre álló adatok felhasználásával sokkal hatékonyabban lehet megtervezni. A Magento tökéletes alap az online értékesítéshez, a hiányzó funkciókat pedig, a Microsoft Dynamics Business Central biztosítja.

Tovább az esettanulmányra!

Ügyfeleink

Ügyfeleink mondták

 • Ha 2011 elejétől nem használtuk volna a Microsoft Dynamics NAV funkcióit, akkor 2012-ben már biztosan nem tudtuk volna naprakészen lekövetni a termelési folyamatokat. A fenntartható növekedéshez mindenképpen kellett a Microsoft Dynamics NAV
 • Az Xapt 10 éves tapasztalata a kereskedelmi és logisztikai rendszerek bevezetésében nagy segítség volt nekünk, hogy ne csak beszéljünk a költségcsökkentésről, hanem neki is álljunk.
 • A riportolással összekötött NAV rendszer már el tudja végezni a járatonkénti nyereségesség számítását is, gépkocsivezetőkre, országokra, rendszám, illetve vevők szerint.

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
 • 40+ országban bevezetett rendszerek
 • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
 • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések