Microsoft vállalatirányítás KKV-knak

Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Integrált vállalatirányítási rendszer, amellyel a Microsoft technológiákkal segíti a magyar KKV szektort a növekedésben.

 • Moduláris felépítés: lehetővé teszi a többlépcsős bevezetést, illetve a későbbi bővítéseket.
 • Iparági kiegészítések: iparágspecifikus megoldásokkal könnyen kiegészíthető.

Inforgrafika: a Microdoft Dynamics NAV története a kezdetektől

0

Millió felhasználó

Töretlen népszerűség, rugalmasság, iparági szabadság.
0

Ezer cég

Világszerte több ezer cég választja minden évben üzleti rendszerének.
0

Lokalizáció

Nemzetközi környezetben kipróbált megoldás, amely a határokon átívelő bevezetések sztárja.

Miért válasszam a Microsoft Dynamics NAV-ot?

Azért mert egy megbízható, folyamatosan fejlődő, stabil megoldásra van szüksége. Az COSMO CONSULT szolgáltatásaival a bevezetés sikere garantált, és így hosszú távra biztosíthatja cége sikerességét.

0

Tanácsadó

Összeszokott csapat. Több, mint 10 év projekt tapasztalat.
0

Fejlesztő

Nincs olyan üzleti igény, amit ne tudnának megvalósítani.
0

Ügyfél

Rengeteg iparágnak, változatos igényekre, sikerre hangolva!

Funkciók

 • Valós idejű adatok egyszerű kinyerése a Dynamics NAV rendszeréből, melyek segítségével könnyen meghatározhatók a következő lépések. A Power BI lehetővé teszi az egyének és a felhasználói csoportok számára, hogy adataikat és alkalmazásaikat összekapcsolva gyorsan naprakész információkhoz jussanak.
 • Egyszerűsítse a könyvelési folyamatokat és tartsa kézben a szervezet pénzügyeit! A Microsoft Dynamics NAV minden folyamatot egy helyen kezel biztonságban: követeléskezelés, tárgyi eszközök, banki kapcsolatok és sok más.
 • Tegye rendbe a projekteket is! A vállalatnál futó párhuzamos projektek összehangolását a Microsoft Dynamics NAV rendszerével támogathatja. A projekteken előre megtervezheti az erőforrásokat és a költségeket, ráadásul folyamatosan szemmel tarthatja a projekteket vizualizált riportok formájában.
 • Új lehetőségek nyílnak meg a különböző osztályok közötti együttműködésre. Az egységes rendszernek köszönhetően egy felületen kezelhetők a marketing kampányok, a sales folyamatok, a szerződések kezelése és az ügyfelek támogatása. Dolgozzon hatékonyabban és tegye elégedettebbé ügyfeleit!
 • A Microsoft Dynamics NAV segít a kereslet kiszolgálásában, és a teljes folyamatra kiterjedően betekintést nyújt az anyagok költségével és felhasználásával kapcsolatos adatokba. Segít az áruk és a raktárhelyek kezelésében, a költségek és a veszteségek csökkentésében, valamint a raktározás ellenőrzésében.
 • Beszerzési folyamatait is kíválóan támogatja a Microsoft Dynamics NAV! Az igénylések, jóváhagyások, kifizetések és további teendők is egységes folyamatok mentén, egy átfogó rendszeren keresztül tudnak megvalósulni. A Business Centralban költségkeretek és keretszerződések kezelésére is van lehetőség a szervezeti egységes és/vagy a munkavállalók szintjén is, ennek megfelelően a beszerzések értéke megfelelő kereteken belül tartható.

Ügyfeleink

Ügyfeleink mondták

 • Ha 2011 elejétől nem használtuk volna a Microsoft Dynamics NAV funkcióit, akkor 2012-ben már biztosan nem tudtuk volna naprakészen lekövetni a termelési folyamatokat. A fenntartható növekedéshez mindenképpen kellett a Microsoft Dynamics NAV
 • Az Xapt 10 éves tapasztalata a kereskedelmi és logisztikai rendszerek bevezetésében nagy segítség volt nekünk, hogy ne csak beszéljünk a költségcsökkentésről, hanem neki is álljunk.
 • A riportolással összekötött NAV rendszer már el tudja végezni a járatonkénti nyereségesség számítását is, gépkocsivezetőkre, országokra, rendszám, illetve vevők szerint.
Microsoft Dynamics NAV (Navison) upgrade

Microsoft Dynamics NAV (Navison) upgrade

Upgradelje nálunk meglévő rendszerét Business Centralra!

Amennyiben cége jelenleg is Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszert használ, akkor két nagyon erős érvünk is van, hogy miért éri most meg átállni a legújabb verzióra, amely már Business Central nevet viseli:

 1. Újgenerációs ERP rendszer: A Business Central már felhős verzióban is elérhető, aminek köszönhetően a Microsoft által kiadott frissítések automatikusan bekerülnek a rendszerbe, így a felhasználók mindig a legújabb verzióval dolgozhatnak.
 2. Microsoft akció: A Microsoft 2020 nyarán bejelentett akciója keretében minden Microsoft Dynamics NAV-ot használó vállalat számára 3 évig ingyen elérhetővé teszi a Business Centralt. Az akció részletei itt érhető el.

A COSMO CONSULT ügyfeleinek és minden más Microsoft Dynamics NAV felhasználónak vállalja a rendszer upgrade-jét, valamint az akció is érvényesíthető nálunk!

Tudjon meg többet

Amennyiben szeretne többet megtudni, örömmel állunk rendelkezésére.

image/svg+xml 24 órán belül feldolgozzuk kérését
 • 40+ országban bevezetett rendszerek
 • 20 év tapasztalat Microsoft Dynamics rendszerek terén
 • 40 000 felhasználó használja rendszereinket világszerte

Megosztás

Ossza meg az oldalt, az alábbi csatornákon keresztül!

Megosztom Elküldöm emailben

Visszajelzések